Sabah 5 bucuktan berı uyanık oldugum için aksam 8 gibi uykum geldi koltukta uyudum. Eşim de bebe ile kaldı. Tezgah da savaş alanı gibiydi 🫢 bi kaç defa beni uyandırdı ama ben kalkamadım. Çocuğa bi kase çorba içirmesini söyledim. 1 saat önce uyandım. Çocuğu yedirmiş bezini değiştirmiş uyutmuş. Bulaşıkları sudan geçirmiş ama makineye dizmemiş olsun o da yeterli 😁 çöpü dökmüş. Hiç beklemezdim mutfağa el atacağını. Görüyor musunuz böyle ufak şeylere bile nasıl mutlu oluyor nasıl da yüceltiyoruz şu kocaları? 😅
Benimkinin genelde yaptığı işler uyumasam bilen yapar sağolsun Allâh razı olsun eline sağlık derim ama pohpohlayıp yücelttiğim olmadı 🤣
Benim gibi yılda bır ıkı bulsan sen de yüceltirsin 😅 bi de burda öküz kocaları okudukça benimki kıymete bindi valla 😊
Burdaki çoğusu sopalık arada bende sinirlenince diyorum aman neler okuyoruz bee diyip sinirimi geçiriyorum 😂
Yargılanmak istemem ama hata en başta kadınlarda evliliğin ilk günleri aman dışarda çalışıyor aman elime mi yapışır çocuk olunca aman erkek bakamaz aman ağlatıyor aman anlamaz diye herşeyi üstlenmeye kalkıp herşeye yetiştikleri için eşler prenses oluyor
Yok bacım neredeee. Şuan doğum iznindeyim ve Allah'a şükür herşeyde yardımcı oluyor olmaya başladı kendi kendine. Sebep bu değildi aslında ama bunda da kendine çeki düzen vermeye başladı 🤣
Aferin devam etsin böyle. Alışınca zor gelmez artık o kadar 🙂
Evde duran kadinda kocadan iş beklememeli bence
Kadin hem evde olacak aksama kadar, hemde kocasi işten gelince yardım bekleyecek
Öyle şeymi olur..
Ha çalışan kadınlar tabiki de ortak yapacak o ayrı
Ben bu düşünceye katılmıyorum. Ev işi nankör ve zor iş . Özellikle işin içine çocuk girdi mi daha büyük sorumluluk oluyor. Prenses erkekler ne yapıyor sanki . Bizde el işinde çalıştık abartmasınlar 🤣
Yapmayan kocaya da zorla yaptirilmiyor maalesef
Mesela benim koca baştan beri yapmaz
Yaparsa da söylenir
Bende dilimi çenemi yorana kadar kendim yapıyorum napiyim
Anasi prens yetiştirmiş sanki ego tavan
Benimki onu da yapmiyo bacim hasta yatiyorum sozde butfagi toplamis oluyo bulasiklari dibe dogru itiyo aralarda cop varsa onlari atiyo tamam mitfaga hic elini surmez ha bazen cok zorlanirsam binde segil milyonda bir falan spurge tutar ama evdeyse cocukla en azindan o ilgilenir alt ust degistiremez yemegini isitamaz herseyini ben hazir eder eline oyle teslim ederim tabi ama en azindan cocuk benimle oyna diye darlamiyo o evdeyken
Yavaş yavaş alıştırmalı bir şeylere. Benimki de bezini değiştiremem diyrodu. Defalarca gösterdim yanımdayken. Sonra bir ıkı defa mecbur kaldı ben hastaydım yaptı şimdi yatmadan bezinin değişmesi gerektiğini bildiği için değiştirmiş. Kakalı asla dokunmam diyordu ama şimdi talimli mecbur kalsa onu da yapacak yaptırırım 😁
Ah bi anda prenses lik zamanım geldi aklıma hamileyken eşim hiç iş yaptırmadı süpürgeyi kullanmayı unuttum diye kız kardeşim dalga geçti bulaşık yemek ondaydı tabi 16 sene sonra olunca🫣şimdi yine ben külkedisi oldum😂
Olsun en güzel duyguları yaşamışsın işte 😊
Aynen valla
1,480,256 soru
24,222,164 cevap
338,732 kullanıcı