0 oy
414 göst.
önce Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar ödev yapıyorduk oğlumla eşim gelince oğlum ağlaya başladı yapmiyacam diye bende kızdım dedim neden babanı görünce sürekli öyle yapıyorsun eşimde bana kızıyor bağırıyor çocuk yüz alıyor başka konularda öyle mesele kardeşine vursa yapma diye kızdigimda eşim kızıyor 

Oda nasıl olsa babam beni savunuyor yaptığım doğru bişey sanıyor aynı şeyleri yapıyor surekli beni babasına şikayet ediyor odaya geldim kikir kikir guluyor oğlum eşim git yat ödevini yapma diye cildiricam bu çocuk ne doğru yu yanlısı bilecek çocuğa küfür öğretiyor bide vala usandım bıktım bu adamdan

9 Cevaplar

+1 oy
önce (23,789 puan) tarafından

Eşin asla baba olmaya layık bir insan değilmiş. 

önce (277 puan) tarafından

Aynen öyle eşim aslında öyle biri değil annasini dinliyor sirfki eşimle kavga edelim diye zayıf noktasını biliyorlar çocuktan çocuğa kızmasın annesine kizdrima sen yap yemeğini yedirdim diye onlarda oturduğu yerde benim salağı ogretiyorsr

-Reklam-
0 oy
önce (32,025 puan) tarafından

Hiç bişeyiyle ilgilenmiyorum diye rest çek sende bakalım kendisi ne kadar yapabilecek hiç bi işe yaramadığı gibi çocuğu saptırmasın bir de 

+1

Ay bdn oğluma yalvarıyorum dil döküyorum öğrensin yazsın diye o kadar sabrediyorum.

0 oy
önce (5,146 puan) tarafından

O nasıl bir iş yahu . Bu nasıl çocuğa örnek olmadır.

Çocuk bana artık kötü annesinin diyor 

0 oy
önce (6,099 puan) tarafından

Benzer sorunlari yasiyoruz misalen oglen uyumazsa aksama kadar dayanamiyo ama yataga girince de ne suyu bitiyo ne cisi 5 dk yatakta oynayip yanimiza geliyo uyuyamadim diye bende herseyini yapip yataga gonderiyorum cis su yok uyuyamadim diye gelmek yok beni de cagirma sutekli diyorum cocuk kalkmis wcye gitmis zaten kendisi yapabiliyo esim gormus niye anneni cagirmadin demis annem beni cagirma dedi dedim esim iceri geldi annem beni cagirma dedi diyo cocuk dedi bi de sanki cocugu dovmusum gibi dudak bukerek anlatiyo esim sanki islence etmisim bi baska konu 10 parmak gosterdim bu kadar sabah cisini yapmadan kalkarsan mikser arabasi alcam sana dedim dun gitmis almis neymis cocuk istemis gecen gun esim isten geldi sabah cocukda kan ilaci icti ac karna 2 saat gecmesi gerekiyo ya onu bekliyoruz ben yataktan kalkmadim cocuk babasinin yanina gitti esimde biskuvi yemis cocuk bende yemek istiyorum ama annem izin vermez demis esim geldi geri bana bunu acikli acikli anlatiyo yani halini gor ben cadiyim sanki ya cocuktan gizli ye ya da birak kahvaltisin yapinca yesin haksiz miyim ben simdi bisey duyince de ben ne yapsam suçluyum diyo ben kalkar biseye kizarim alir cocugu bagrina basar az kaldi bi kavga istiyo cani 

Şimdi yalandan düşünüyorlar bakamadiklari çocuğun sadece bizleri kötülemeye çalışıp kendileri çocuklarında iyi bana benim oğlum diyor bana sen kötü bir annesin diye

Tamam buyur gel sen bak de gerci o da ise yaramiyo bi kac kere ben dedim gel daha iyisini biliyosan sen bak dedim susup gidiyo inandi saniyorum inaniyorum sana zor diyo yine aynisini yapiyo sonra hatta birinde oglen uyumuyo diye cocugs kizdim geldi bana bsgiriyo gel dedim buyur uyut uyutamadi kahvalti yapmayi seviyo cocuk zayifladi doktor yapmasi lazim dedi ben sikistiriyorum diye kiziyo tamsm sen yedir dedim gittim yattim geri geldi uyandirdi ben yediremedim diye 

Kız bunlarda icraat yok laf var sadece terliği tutatacan ağzının ortasına yaptiracan ozaman hiç bir şey demezler 

Bende diyorum bazen cocuk olacan bi temiz dayak yiyecen o zaman duzelirsin diyorum 

Aynen valla 

0 oy
önce (6,771 puan) tarafından

öğretmeniyle görüş, ikinizi de çağırsın. rehberlik öğretmeni de orada olsun. 

Gorususecem bugün 

0 oy
önce (163,705 puan) tarafından

git okula rehber ogretmene anlat durumu o arar esini ayari verir seninkide ya duzelir ya duzelir

Ariyacam bugün sınıf öğretmeni rehber ogretmi olurmu oklulda

olur tabiki

Gerekeni söyledim dedim madem öyle sen benim çocuğumu egitmeme bile izin vermiyorsun sonra başta ailen sende hepiniz anasının öğrettiği terbisey diyeceksiniz beni akşam otagara bindir dedim eşyalarımı hazilaryacam dedim tamam dedi ben kednime çeki düzen verecem gitme dedi karışmaya cam daha sonra oğlumla konuştu bugün ödevlerini yap artık ben anneme kizmyacam sana kızsın dedi annem annenii dinle dedi ödevlerini yap annen ne derse desin dinle yap banada şikayete bulunma dedi 

gidiyorum diyen kadina verilen klasik cevaplar baci uyanik ol 

Ay vala canım çocuklarıma acimasam bı daka durmam da işte goxumun önünde çocuklarım gidiyor aslında ama eşim böyle perisanligi hak ediyor da 

0 oy
önce (857 puan) tarafından

Böyle küfürbaz şımarık çocuk büyüten sorumsuz ebeveynler ileride asla önünü alamiyor Esin ileride bin pişman olacak haberi yok 

Gerizekalı ben sabaha kadar ağladım sinirden

0 oy
önce (95 puan) tarafından

Eşin sadece çocuklasmis fazla mi ergen ne benim eşim de 4 yaşinda oğluma böyle konuşmaz ama sırf ben kiskanayim diye telefonda sıradan bir video açar ve oğlum koş gel ama annene söyleme der çok kızarım bu hiç hoş bir şey değil kendilerice ergenlesiyorlar

Yani çocuk 6 yaşında sonra bu çocuğa böyle davranırsa buyunce bu çocuk yoldan çıkar babasını bile döver 

Bende sürekli eşime söylüyorum eşimin ailesinde bir çocuğu severken küfürlü seviyorlar aşırı canımı sıkkıyor babasi kız kardeşi falan eşimde mesela oglumuzu severse eşşeoglu eşek diyor serefsz veya başka küfürlü laflarla seviyor her gün bunun için kavga ediyoz görümcem de kizimi severken oruspu diye seviyor 😱 şok oldum ne yaptıysam duzelmediler 

Vala canım ben bugün kavga etik eşimle aileme gidecem dedim eşime seni öğreten dedim çocuğunu egitsinler terbiye versinler madem öyle dedim cocuklarida bırakıyorum hepsini aileme gidecem dedim o akıl veren ailen ve sen bakimlaroyla terbilriyle ilgilen eğitim siz çünkü siz digurdunuz dedim eşim gitme tamam ben karışmam dedi oğlumu aradı kızdı dedi artık hep anneni dinlyecen bana şikayete bulunmuyacan dedi annem seni dövüşe bile karışmaya cam dedi ona ondan sonra oğlum şok oldu oturdu ödevini sessizce yaptı bugün kurtulduk 

Bişey diyim mi erkek çocuğu büyütmek gerçekten çok zor benim oğlum 4 yaşında hiç yorulmak nedir bilmez eltimin kızı da çok huysuz ama çok da fena ne yaptıysa benim oğlana benim oğlum da vurmuş öyle sert vurmaz ama çocuk işte agkamaya başlamıştı ne yapacağımı şaşırdım dogruyu elimden geldiği kadar gösteriyorum inşallah bu kadar aksi olmaz🥲 eşim de bırak karışma demekki kız karışmış bizim oğlana ondan bizim oğlan vurmuş bırak vursun kendini korusun diyor 🥲benimde vicdanim el vermiyor hep anlatıyorum yanls olduğunu hatta kızıyorum bir hediye aldırıp oğlumu eltimin kizina yollattm özür diledi ama şöyle çok da endiseliyim ya kız durmamış benim oğlumu hirpalamisşa oğlum için psikolojik olarak iyi olmadığını da düşünüyorum bakalım ne olacak sonumuz  🥲

Ya söyle canım biri vurunca kendini savunmayi öğrensin bizimkide 3 çocuk üstüne yuyrmusler vurmuşlar benimkisi öğretmene bile dememiş oğlumun arkadaşı demiş işte şu çocuklar vurdu diye ogretmende çok kızmış çocuklara diye müdahale etmedim karismadim dedim oğluma bidaha cururlarsa söyle bana bide sana vurduklarinda sende kendini koru vurmalarina izin verme savun kendini diye

0 oy
önce (1,709 puan) tarafından

Benim oğlum 3 buçuk yaşında ama eşimde doğduğundan beri her şeye müdahale eden birisiydi mesela mama yapıyorum su koyuyorum o çok oldu az oldu diye tuttururdu benim oğlum kolik bi bebekti birgün aşırı bunaldım sus artık sus diyip ağlamaya başladım adam gelip beni sakinleştireceği yere azarladı yahu lohusayım kızmadım bağırmadım sus diyip ağlamaya başladım yanıma gelip bi öpüp sarılmak Zaten beni deşarj ederdi ama yapmadı küçüçğk bebek ne anlasın sus demekten diye azarladı bende biliyorum anlamayacağını ama işte o an tükendim neyse bu olaylar 2 yaşına kadar devam etti mesela markete gideriz oğlum oyuncak almak ister iki oyuncak arasında kalır oğluma birini seç al derdim eşim al al istediğin kadar al oğlum derdi 5 oyuncak bile alsa alırdı ya yapma şöyle alıştırma derdim ama nafile dinlemezdi aklı yetmeye başladığında hatalı bişeyi tekrar edince ufacık kızardım ona bile kızma çocuğa diyip geçip göğsüne yatırır sarıp sarmalardı oğlums bişey diyince beni kaale almazdı dinlemezdi hayır dediğimde kendini yerden yere çalardı bir kere de anne del i boşver oğlum demiş oğlum bana de li demeye başladı bir dedi iki dedi on dedi en son zıvanadan çıktım saydım sayıltırdım doğduğu günden beri yaptıklarını bir daha ben ne dersem o asla karışma senin yüzünden küçüçğk çocuk beni umursamıyor dedim o günden beri asla karışmıyor ben ne dersem o arada bi boşluğuna denk gelip yapsa bile geri benim dediğime dönüyor bu böyle gitseydi ilerde aşırı zorluk yaşayacaktım biliyorum bir de benim oğlum küçükken böyle yapıyorsa okul çağındaki bi çocuk babanın arkasına sığınıp annesini yok sayıyorsa çok büyük yanlış var demek bunu eşinizin idrak etmesi gerek bence bi konuşun sakince senin bu tavrın yüzünden beni umursamıyor böyle yapmaya devam edersen bende artık sizi umursamayacağım de bakalım yine aynı mı olacak 

Ben gerekeni soyeldim zaten en çok beni sevin diyor çocuklara büyük olan aşırı simartinesim onu istediği bişey olmasa sabaha kadar saatlerce ağlayan çocuk 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 241 göst.
0 oy
4 cevap 307 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 486 göst.
+2 oy
4 cevap 168 göst.

Kategoriler

1,481,355 soru