0 oy
202 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,573 puan) tarafından

Kizlar bu deterjani kullandim labavolar icin yerlere de damladi mecburen  ve ağarmis ne yapmam lazim cozumu varmi

image

4 Cevaplar

0 oy
(321 puan) tarafından

Hangi marketten aldınız açaba

(1,573 puan) tarafından

Temadan aldim canim

-Reklam-
0 oy
(313 puan) tarafından

Nu geçmez brnce tüm bundan dök bolca fırçala nasil fayanssa artık rengi açılmış 

(1,573 puan) tarafından

Saoll

(1,830 puan) tarafından
+1

baci benimkiler kaliteli fayans . yani evimin hicbir urunu dandirik degil mutehhit en iyi kaliteli parcalari koymus hep. bende camasirsuyu dokup unutmusum durulamayi iki gun de annemlerde kaldim . eve geldim camasir suyu kokuo banyo. bi duruladim kuruduki boyle solmus agarmis rengi gayanslarin koyu gri renkli boyle degisik garip bisey olmus. degisicem tadilat yapinca eve  birkac seneye tadilat yapicam fayanslarida aradan cikaririm o surecde

(1,573 puan) tarafından

Sorma canan abla lavabolarim kayinvalidemden kalma felaket haldeydi bende bir doktum ki nasil temizliyor. Yeni kesfetrim bu deterjani. Ne biliyim fayanslari agartacak. Yere damladi ama dedim iyi ce beklesi lavaboyu yikadiktan sonra  silenecek zaten mecbur. Iste ne goreyim hep mahvolmus lavabolarin temizlendigine vok sevinmistim ama bu beni hayli üzdü:(

0 oy
(972 puan) tarafından

Nemlendir cif dök ince telle hafif ov

(1,573 puan) tarafından

Tmm cnm denicem saol

0 oy
(2,413 puan) tarafından

Bence eski haline dönmez yaa . 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
0 oy
2 cevap 178 göst.
21 Ekim 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Selas11 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
0 oy
6 cevap 190 göst.
2 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (8,317 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,471 soru

24,316,434 cevap

345,061 kullanıcı

...