0 oy
172 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (625 puan) tarafından

Hanımlar merhaba süpürge makinem bozuldu dik süpürge almak istiyorum internetten baktım biraz ama kararsız kaldım acilinden almam gerekiyor daha çok dik süpürge istiyorum hem alanı kapsamıycak hemde çekim gücü iyi hemde şarjı hemen bitmeyecek olan bir süpürge makinesi istiyorum evde 2 erkek çocuğum var bazen evi 3 kere süpürmüşlüğüm oluyor. Fikirlerinize ihtiyacım var memnun olduğunuz marka ve nereden temin ettiğinizi belirtir misiniz? Yani internetten mi yoksa beyaz eşya bayiliklerinden mi almak gerekir

13 Cevaplar

+1 oy
önce (2,600 puan) tarafından

Bende karaca vantuz var onu almada ne alırsan al😏

önce (625 puan) tarafından

Karacadan oldum olası memnun kalmadım çeyiz seti almıştım o yüzden karaca almam :)

önce (233 puan) tarafından

Aa niye kız bende yeni serisi var dik süpürge valla kurtarıcım oldu evim büyük heryeri süpürğyorum anca şarjı bire düşüyo

Ay korktum şimdi ileride mi sıkıntı olur acaba

önce (2,600 puan) tarafından

Bende yeni serisini aldım ama begenmedim pratik değil köşeleei iyi süpürmüyor parkeyi de , başlığıına en ufak bişey sıkışsa duruyo şarjı çok çabuk bitiyor ve çok geç doluyor 

Evet doğru halı püskülü falan gelince kapıyo direk duruyo ama diğerlerindede oluyo o başlık fırçaları değişik olduğu için 

-Reklam-
0 oy
önce (2,198 puan) tarafından

Philips 8000 serisi var bende 2 buçuk yıldır kullanıyorum çok memnunum. Tek sorun şarjı bittiğinde hemen dolmuyor 

@WhiteSwaN aklımda olur nereden temin ettiniz peki 

önce (2,198 puan) tarafından

Şarjı hemen bitmiyor o konuda sıkıntı yok dolum tam süre tutmadım ama uzun sürüyor.  Trendyolda var .

Bize biri hediye etti sıfır kutuda kendine 3 tane almış birini eşime vermiş 😃 hala dua ediyorum adama valla Allah razı olsun 

😀 ne güzel güle güle kullanın @eylul_ teşekkür ediyorum yorum için 

önce (15,046 puan) tarafından

Valla ben taşpınardan almıştım canım @Dunya.dln

@WhiteSwaN çok teşekkür ediyorum 🙏

0 oy
önce (9 puan) tarafından

Bütçen ne kadar eğer maliyeti düşük gücü yüksek bir şey istersen onvo al canım çok memnunum mesala benim evde normal kablolu süpürgem var onunla genel ev temizliğimi yapıyorum ama günlük temizlik için onvoyu kullanıyorum

Aklımda bir maliyet yok şuan için iyi bir şey arıyorum  yani genel ve günlük diye ayırmıycam bosch marka süpürgem vardı bekarlıktan kullanıyordum 10 yıl olmuştur belki çekim gücü hala çok iyiydi ama ömrü bitti artık 

0 oy
önce (1,187 puan) tarafından

Eğer bütçeniz müsaitse dyson alın ömür boyu kullanırsınız 

Aklımda o ve Philips var aslında ama kullanımı ve memnuniyeti nedir bilmiyorum farklı marka fikirlerine de açığım yeterki memnuniyet olsun

0 oy
önce (4,595 puan) tarafından

Dyson alirdim.bende var w15 olani memnunum 

Nerden temin ettiniz peki 

önce (4,595 puan) tarafından

Ben bakışından gidip almistim ama bayagi oldu ilk çıktığında almıştık inan hergun evi supuruyorum illa toz çıkıyor

V15 emic gücü 3n güçlüsü 

Çok teşekkür ediyorum 🙏

0 oy
önce (5,030 puan) tarafından

Dyson v12 güzel. Teknosa da satılıyor 

Çok teşekkür ediyorum 🙏

0 oy
önce (3,201 puan) tarafından

Samsung jet 85

Nerden temin ettiniz acaba

Hepsiburada 

+1

Teşekkür ediyorum 🙏

https://app.hb.biz/ahShyxT46Vj1

Buda linki anneme de aldık ☺️

Rica ederim 🤗

+1

Yorumlarına bakıcam tekrar teşekkür ediyorum ☺️🙏

0 oy
önce (7,316 puan) tarafından

Dik süpürge kullanışlı değil belli bir zaman sonra yavaşlıyor Philips yada Siemens marka ufak boy yer kapsamayan süpürge al emiş gücü yüksek ve iyi süpürüyor bide Roborox markanın uygun olan robot süpürgesi al evin tertemiz olur

Görümcemde dyson var kayımvalidem ve kardeşimde Philips var bende bosh marka var bir sene sonra şarjı dolumu ve çekim gücünde yavaşlama oldu şu an sadece mutfakta kullanıyorum genel temizlik için işe yaramaz o yüzden hiç  birimiz memnun kalmadık ben 12 senedir Philips maraton kullanıyorum harika çekiyor halılar kalkıyor annemede ufak boy olanı aldım yer kaplamasın diye iki sene oldu oda çok memnun al normal süpürge geç bide robot al büyük kolaylık hergün açıyorum robotu inan ev geç batıyor

Öğrendiğim iyi oldu çok işime yaradı yorumunuz çok teşekkür ediyorum 🙏

Satıcı da dedi zaten bataryası üç sene gider sonra yavaşlar yeniden almak lazım diye bu süpürge bak anneme aldık kayınvalidemede  daha ucuz beyaz renk aldık çok memnun

image

Rica ederim

+1

Bakıcam internetten yorumlarına da resim için ayrıca teşekkür ediyorum:)

0 oy
önce (254 puan) tarafından

Bence Philips var ama şimdiki aklım olsa direk normal süpürge alırdım cam kırığı filan alamıyorum çok, korkuyorum zarar verecek diye üstelik yıkanmıyor yani kullanisiz tavsiyem normal süpürge 

Fikir alıyorum bunu dikkate alırım ama 

0 oy
önce (1,243 puan) tarafından

Bende Bosch unlimited 7 çift bataryalı var memnunum,çift batarya olunca biri bitince diğerini takıyorum kaldığım yerden devam ediyorum. Zaten bütün evi tek batarya süpürüyor çoğu zaman. Cam kırığı falan çekebiliyorum , çok memnunum çekiş gücüde normal süpürge kadar iyi . Dyson alabilecek olsaydım onu alırdım ama sanırım gerçi birebir deneyimlemedim onu ama bu kadar öven varsa iyidir heralde 

Ablamda bosch kullanıyor ama memnun değildi bataryası nedir bilmiyorum ama. Dik süpürge aldı 6 yada 7 ay önce bende de normali vardı çok memnundum ama ömrü bitti yorumları dikkate alarak karar vericem çok teşekkür ediyorum 🙏

0 oy
önce (4,892 puan) tarafından

Bosch çift bataryalı var memnunum ben canım birinin sarji bitince hemen diğer bataryayı takıyorum iyi oluyo

Ablam almıştı bosch memnun değilim demişti bilemedim hepsine ayrı ayrı bakacağım çok teşekkür ediyorum 🙏

önce (4,892 puan) tarafından

Ablan nesinden memnun değilmiş canım çekim gücünden falan mi

0 oy
önce (66 puan) tarafından

Bosch dikey Süpürge var çift bataryalı çok çok güzel valla çokta kullanışli 2 batarya olması da ekstra güzel tavsiye ederim

Bazı kişiler daha önerdi mutlaka bakıp değerlendireceğim ablam memnun değilim demişti ama bakarım yine çok teşekkür ediyorum 🙏

0 oy
önce (4,529 puan) tarafından

Dyson kullanıyorum 3 yildir gayet memnunum bir de robot süpürgem var ikisi bile yetiyor. Hepsiburadada indirim vardi hala devam ediyorsa

Bakıcam çoğu kişi Dyson ve Philips diyor hepsini değerlendireceğim yprum için çok teşekkür ediyorum 🙏

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 253 göst.
13 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 240 göst.
0 oy
5 cevap 311 göst.

Kategoriler

1,480,340 soru

24,223,302 cevap

338,780 kullanıcı

...