0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından

Şimdi önce konuyu anlatym kızlar 

Bugün şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gittim işimizi hallettik çıktım canım sirdan istedi dedim sirdan yemeye gidelim tamam dedi bende öyle heryerde yiyemiyorum su yere götür dedim orası uzak dedi başka yere götürdü bana sirdan kendisine çürük istedi sirdan geldi ama değişik bir şey kokuyo ben yiyemem dedim bunu kendisi de çorbayı bir iki kaşık aldı durdu hadi kalk gidek o zaman dedi bende sen bitir dedim yok dedi ki şöyle bir şey var o yemek onun hoşuna gitseydi oturur yerdi sonra hesabı ödedi 500 eve gidene kadar sen git 500 liraya çalış bilmem ne abi sen arkadaşlarına harcayinca sesin cikmiyo ayda yılda bir dışarı götürdün sırf bana laf sokmak için yemedi onu 

5 Cevaplar

0 oy
(22 puan) tarafından

Ha bide bence kendisinin de hoşuna gitmedi ama beni bahane etti

-Reklam-
0 oy
tarafından

Eğer başkalarına harcadığını konuşmayıp sana konuşuyorsa haklısın.. 

(22 puan) tarafından

Arkadaşlarına neler yapıyor bacım bir arkadaşı var arıyor şu eksik bu eksik ickisine ekmeğine etine kadar alıyor sesi çıkmıyor onlar için benimle kavga ediyor onlara laf asla soyletmiyor eve gelince de param yok para kazanmak kolay mı çocuklar büyüdü kışlık alınacak hiç adamın umrunda değil 

tarafından

Sorumsuz koca işte laf söyleyip dursun size bakmak zorunda 

(7,846 puan) tarafından

Arkadaşı kendi çocuğundan önce mı geliyormuş pes valla billa

0 oy
(11,831 puan) tarafından

Başkasına ne harcıyor bilmem ama bende para verip yiyemesem üzülürdüm. Biraz da kendi kaşinmiş aslında bildiginiz yere gitseydiniz en azından paranız çöp olmazdı 

(22 puan) tarafından

Ben dedim kendisine yok dedi burası da güzel ki kendi bile yiyemedi hoşuna gitmedi çünkü biliyorum

0 oy
(7,077 puan) tarafından

yani bir yemek ısmarlamış ve dediğin gibi beğenmemiş lafını ediyor. çok ayıp gerçekten 

0 oy
(2,492 puan) tarafından

Çok yanlış zaten adım atsan 500 gidiyor bencede begene3 bitirirdi banada öyle geldi . Su erkeklerin herşeyi bahane etmesi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 381 göst.
9 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 868 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ikra ece (498 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 416 göst.
0 oy
6 cevap 491 göst.
11 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde szntncy (542 puan) tarafından soruldu