0 oy
792 göst.
önce Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Komşum var aynı zamanda arkadaşız genelde gelir dertlerini anlatır kahve içer, ben evine hiç gitmem gelir anlatır gider. Geçen hafta da kahveye gelebilir miyim dedi geldi. Neyse oturdu başladı ağlamaya aldatıldım dedi, dedim kim evine giren yani 4 lü takıldıkları bi kız var eşinin arkadaşının eşi, onla mesajlarını yakalamış kız eşine sütyen kilot fotolar atmış, adam yani eşi kadına aşığım sana ilk günden beri demiş, kız da gelip anlatmış böyle böyle beni tehtit etti eşin,boşluğa düştüm felan diye işte Bidaha görüşmicem etmicem ded bana. Buğün evinden çıkarken gördüm kapılarımız birbirini görüyor kızla kakara kikiri gülüşerek çıktı. Ben derdine oturup onla ağladım olana bak kınamıyorum ama bu durum nedir aklım karıştı cidden. Sorsam mı ?

Bir de diyor ben farkettim 4 otururken yani eşi kendisi o kadınla eşi otururken demiş ki yakında bomba patlıcak demiş o kızla eşi tedirgin olmuşlar hemen ona bakmışlar 

23 Cevaplar

0 oy
önce (55 puan) tarafından

Acaba iftira mi ya hani kiskanmistir eşi de kadına belki göz ucuyla bakmıştır bu da yayilsin diye böyle bir şey uydurmuştur Allah'ım çok kötü bir şey ya madem aldatmış neden gülerek evden çıkıyorlar çok enteresan sen bence uzak dur evine de davet etme sanki kabak senin başında oaylamaya hazır duruyor bahane bul musait değilim de , 

-Reklam-
0 oy
önce (55 puan) tarafından

Acaba iftira mi ya hani kiskanmistir eşi de kadına belki göz ucuyla bakmıştır bu da yayilsin diye böyle bir şey uydurmuştur Allah'ım çok kötü bir şey ya madem aldatmış neden gülerek evden çıkıyorlar çok enteresan sen bence uzak dur evine de davet etme sanki kabak senin başında oaylamaya hazır duruyor  

0 oy
önce (3,115 puan) tarafından

Eğer dediğin gibiyse aman kes iliskini.sana da bir iftira atmayacagi ne malum.garip geldi bana

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 239 göst.
+5 oy
30 cevap 1,269 göst.
+2 oy
10 cevap 374 göst.

Kategoriler

1,480,459 soru

24,224,768 cevap

338,866 kullanıcı

...