Kızlar bende skolyoz var. Taa şubat ayında fizik tedavide sıraya girdim skolyoz tedavisi için. Geçen gün aradılar salı günü gel dediler. Yarım saat sürüyormuş sadece. Sormak aklıma gelmedi ne giymem gerekiyor napıyorlar. Tesettürlüyüm bir de. Bana şimdiden sıkıntı bastı 😂
O ne ki canim gecmis olsun
Belimde yam.ukluk var canım. Teşekkür ederim :)
Fizik tedavi güzel ama ömürlük olmuyor genelde malum. Uzun süreli olarak pilates müthiş skolyoz için tavsiye ederim. Aklında olsun en azından düzenli yaparsan ilerlemesini büyük miktarda önlersin. Başlangıç seviyesinde çok ciddiye alınmayacak seviyede bende de çıktı. Doktor yoga pilates önerdi. 1 aydır başladım ben de.
Benimki başlangıç seviyesi değil maalesef ya. İlaç falan da fayda etmiyor. Eşim bıktı benden sürekli omzumu sık omzumu sık diyorum tutuluyor sanki bıçak gibi kesiyor. Ergenken fark etmiştim anneme söylemiştim bundan Bi 10 sene önce faln. Adamın beli y*****olur mu saçmalama demişti. Sürekli söyledim inanmadı. Hep onların hatası. Doktor da dedi erken fark etseydiniz önemlini alırdık ameliyatla falan düzelirdi dedi. Şimdi ömür boyu bu ağrıyı çekmek zorundayım. Anneme söylüyorum. Kader kızım diyor. Çıldırmamak elde değil. Kusura bakma konu buraya nasıl geldi bilmiyorum 😂
hahah :) içini dökesin varmış. Keşke götürselermiş tabi. Ama olan olmuş en azından çözümüne bak. Fizik tedaviyle beraber ve sonrasında mutlaka pilates ya da yogaya başla derim.
Canım rahat kıyafetler giy üzerine bende de var skolyoz hiç fizik almadım. Her hastanede olmuyormuş skolyoz için fizik. Kaç derece seninki benimki 20lerde filandı yanlış hatırlamıyorsam. Bizde genetik baba tarafından geçti. Halamlarda babaannem de kuzenimde filan var hep.
Benimki ileriye yakın orrta demişti doktor 😂
Düzelme şansı yok zaten de en azından rahatlarım diye gidixem ama ona da her gün alacaklar sanırım. Her gün asla gidemem. Yarım saat yol var. Sabahın körü. Artı 2 küçük çocuk..
Benimde çocuğum vardı o yüzden gidemedim şimdi de ikinci çocuk oldu ne durumda hiç bilmiyorum bel fıtığı bel düzleşmesi skolyoz Allâh ne verdiyse var bende 😄 çoğunlukla ergenlikten sonra ilerlemesi duruyor ama her hamilelik biraz olumsuz etkiliyor
1,496,319 soru
24,443,322 cevap
353,454 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın