0 oy
966 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından

Annemin göz tansiyonu var, böyle bir şey olsa artar mı? Ya da tedaviyi bırakır mı? Siz ne yapardınız?

23 Cevaplar

0 oy
(367 puan) tarafından

Göz tansiyonu oğlumda var 1.5 yaşında . Bu rahatsızlık stres seviyesi arttığında yükseliyor ona rahatlaması için bazı şeyler onerin Allah korusun 

-Reklam-
0 oy
(793 puan) tarafından

Öncelikle Rabb'im kimseye evlat acısı yaşatmasın ki evladını kaybeden anneler için de Rabbim büyük bir sabır ihsan etsin neden böyle bir post açtın anlayamadım ama annenin sağlık sorunu varken bu düşünüyorsun anlayamadım kendinle alakalı bir sorunum varsa ki sanırım öyle bir psikiyatrik den randevu almanı öneririm  ve bu sorduğun soruyu kimse düşünemez çünkü hiç kimse kaybetmek istemez

0 oy
(657 puan) tarafından

Allah ın verdigi canı Allah tan başkası alamaz sen kendine neden kıymak istiyosun sen beni ben seni tanımıyorum istersen bana özelden yaz dinlerim seni ama canım ne olursa olsun düşünme öyle şeyi annen seni dogurmak için büyütmek için nelerinden vazgeçti bilemezsin anne olunca anlarsın ancak belki şuan kötü davranıyolardır sana belki ailen yüzünden böylesindir belki çevren yüzünden ama şuan ergenligin verdiği psikolojiye baglı olarak öylesin git destek al böyle bunalıma girdigin zaman aç kuranı kerim oku veya dinle git iki rekat namaz kıl sana Allah yardım eder ne istersen Allah tan iste için ferahlar belki sen şimdi canına kıysan habi ölüp giderim diye düşünüyosundur ama öyle olmuyor be güzelim bizim bir tanıdık intihar etti erkekti 18 yaşında annesi cenazesini görmüş simsiyahtı der ve o kadın gece gündüz oturamıyor uyuyamıyor her gözümü kapattıgımda oglum beni kurtar anne anne diye yalvarıyor rüyalarıma giriyor diyor sen şimdi intihar ettin öldün gittin diyelim annenin acısıda ister istemez 10 yıl sonra hafifledi diyelim belki daha çok hastalancak belki kalp krizi geçirip oda ölcek ama sen ahirette neler yaşayacaksın bilebilirmisin aklından sil bence canım böyle intihar meselesini kafa dagıt ama şöyle bişey daha ekleyeyim bu hayat kimsenin yaptıklarına üzülmek bunalmak için değmez önce git abdest al kendini toparla tedavini ol kimse için değil kendin için yaşa hayatı o küsmüş bu barışmış o kızmış hepsi gelir geçer insanlara güven yok sen kendine bak boşver anltmak istersen dinlerim Rabbim kimseye yaşatmasın yaşayanlara da sabır versin 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 815 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nazeymen (20 puan) tarafından soruldu
+6 oy
19 cevap 1,140 göst.
19 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Derya z05gni (265 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 295 göst.
23 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 368 göst.