+1 oy
412 göst.
önce Diğer kategorisinde (299 puan) tarafından

image

Arabayla giderken çocuklar gelip alır mısınız dediler, eşimde sağolsun aldı, 31 yaşında 2 cocuk annesi… kucukken 30lu yaşlarımda cok kocaman olurum sanıyordum, 30 yaşında insanlar bana öyle buyuk gelırdı ki, şimdi bakıyorum e ben büyümedim, hala peluş taçlar alan, en sevdıgı renk pembe olan, simli rujları çok seven, karanlıktan korkan kız cocuguyum.. 

2 kız çocugu büyüten ama içindeki çocugu büyütemeyen 🩷

Sizde böyle misiniz? 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (637 puan) tarafından

Topi top yiyen de buyumemismidir 🤭🤭🤭🤭 torun torba sahibi olaraktan acabasi 

önce (299 puan) tarafından

Anaaam oldu mu torununn dunyanın en genccc babanesııı

önce (637 puan) tarafından

Bismillah kız ikinci bile oldu ama cennet kuşu oldu yavrumuz😭😭😭😭😭

Kız senınkıler ne hızlı maşaAllaaah, Rabbım olana ömür versin basınız sagolsun :(

-Reklam-
+1 oy
önce (10,465 puan) tarafından

Şuanki halimizi eklemem cevap olarak yeterli sanırım evet evet bende 30 yaşındayım 🤣 en güzel kim boyadı kavgası yapıyorum 

image

E senınkı daha guzell zatenn :D

+1 oy
önce (6,566 puan) tarafından

o çocuk hiç büyümedi ki 💙

Daha iyi dimi 🩷

+1 oy
önce (727 puan) tarafından

Ya ne güzel ❤️

36yim ama bazen deli gibi yağmurun altında döne döne oynamak istiyorum 

Ay benımde su dolu çukurlara atlayıp şıpp şıppp basasım gelıyor :D

insan bence çocukluğunu çok güzel yaşamadığı zaman içinde kalıyor böyle ben 18 yaşında b.ok varmış gibi evlendim şuan kimi görsem 25ten önce sakın diyorum 🤔

Ay ben 24umde evlendım :D kız 18 yasımda kedi bakamazdım ben sen ıyı evlenmıssınnn

19da anne oldum oğlum 16 yaşında tek avantajı bu yoksa erken evlenmek büyük pişmanlık 

+1 oy
önce (26,105 puan) tarafından

İnşallah 30 yasimda bende boyle olurum su an boyleyim 20 yasindayim o minik kiz icimde hala yasiyor ve hep yasatmaya calisicam 

Kuşumm sen zaten kucuk bır kız cocugusunn 20 yaş ne ki 🩷

önce (26,105 puan) tarafından

Evet işte su anlik zaten kız çocuğu gibi hissetmem cok normal o yüzden dedim inşallah 30undada boyle hissederim❤️😇

+1 oy
önce (3,875 puan) tarafından

Gözde hep tatlısın🌸 içindeki çocuk hep çocuk kalsın canım benim. Ben de 34 yaşında bi oğlan çocuğuyla cebelleşiyorum ama içim hep pespembeee💕 evlenirken işte bazı eşyalarımı toz pembe seçmiştim. Sıkıldığım için bazen söyleniyorum tabiki eşim de sen şimdi evlenseydin de pembe alırdın çok da sıkıntı yapma diyor. Ve haklı😂😂

Canımm tesekkur ederımm, benımde 2 kızım var, gecen eşime dıyorum keşke bi oglumda olsaydı, sen oglanıda pembeye donatırdın Allah sana bildide süsleyesin diye 2 kız verdi dedi :) Rabbımın verdıgıne şükür 🩷 Biz hiç buyumeyelım, 60ında da pembeli teyze olalım 😂

+1 oy
önce (432 puan) tarafından

Ben küçükken öldü içimdeki çocuk büyümeye bile kalmadı 

Kuzum bir bilsen benımde cok zor gectı cocuklugum, ama bızım elımızde geçmişi unutmak

0 oy
önce (2,017 puan) tarafından

30 bucuk yaşındayım.  Aynaya bakınca bazen yetişkin bir kadın, bazen genç bir kız görüyorum. Bazen tullu pullu elbise giymek istiyorum, bazen ceket etek giymek istiyorum.  Olgunlaştım ama içimde çocuk var 🫠🫠🫠😇😇😇🥰🥰🥰🥰🥰

+1

Ay bende böyleyim ama ben daha cok tütülü etek giymek istiyorum galiba :D

0 oy
önce (6,008 puan) tarafından

Ben cok kucuk olgunlastim ya 15 16 yasimda bile olgundum hic bi zaman ne karanliktan korkan ne balonla mutlu olan bi kiz cocugu oldum 

Yani bende olgunum:) annem babam 9 yasındayken ayrıldı, babamla yasadım senelerce, belkı cogu kişi evden kaçardı yasadıklarımı yaşasa ama ben baska pencereden bakmayı seçtim, herseyin içinde cocuk kalabılmek istedin

önce (6,008 puan) tarafından

Hayatim seni hayat itmis olgunluga ama benim mizacim olgundu hic bi zaman cocuklarla oyun oynamadim mesela evde oturdum hep 

0 oy
önce (1,112 puan) tarafından

Canım 40 yaşında dört çocuklu bir anne olarak daha bugün kızımın doğum günü için kendime Pembe bir elbise aldım , bende 3 kız çocugu ve 1 erkek büyüten anneyim ama daha 5 dakika önce içimdeki o kız cocuğunu büyütemedim ne yapalım olsun o kadar . 

Yaa ama neden 3 kızçenın adı degıl de oglusun annesi oldun tek :( 2 kızım varya gucume gıttı benım :( bu arada 40 yaş hayatın altın cagıdır bence 🩷

önce (1,112 puan) tarafından

Canım daha öncede kızımın ismiyle kullanmıştım hesabı , hiç öyle şey olurmu . Hele büyüklerim bana arkadaş oldular . Kızlarım iyiki var onlar benim evimin gülleri .  40 yaş hayatımda yaşadığım hem en güzel hemde en karışık bir yaş ama en güzeli kendinden emin ne istediğini bilen istemediğini bilen bir yaş . 

Yaa Rabbım bagıslasın evlatlarını,benım kızlarımda buyuyunce bana yoldaş olurlar degıl mı, onlarla söyle bir kahve içip dertleşmenın hayalini kuruyorum hep 🩷 

Ben hep ılerıye donuk hayal kurarken 40 yasımda şunu yaparım zaten cocukları buyutmus olurum, suraya gıderım vs vs dıye kuruyorum, bence insanın kendını en cok farkettıgı dönem

0 oy
önce (1,170 puan) tarafından

Çocuk olmak o neydi ben unuttum artık başkasında görebiliyorum sadece

Bence her yaşta mumkun cocuk olmak bılıyormusun, insanın eline aldıgı bi pamuk şekere bakar.. 

önce (1,170 puan) tarafından

O dediğinizi 18 sene boyunca unutmuştum yavaş yavaş keşfediyorum

Unutturanlar utansın, biz kendi çocuklugumuzu kendımıze doya doya yaşatalım 🩷

0 oy
önce (7,312 puan) tarafından

45 yaşındayım ruhum 25 yaş ben kendimi hiç büyük görmem tipimde minyon olduğu için zaten küçük zannediyorlar 

Ya su kucuk gorunme ısı ne guzell, ben aslında gayet normalım 168 boyundayım ama gecen kapıya dılencı teyze geldı, kurtce de konustu teyze dedım anlamıyorum, AANNNEN NERDE ANNENI CAGIR dedi bana, dedım annem ızmırde nıye cagırıyosun, evın kadını sen miseeen ben senı kız sandım dedi :D ay cok hosuma gitti

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 678 göst.
1 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Prens prnses Annesi (613 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 604 göst.
11 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlhnvzt07 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 494 göst.
7 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlhnvzt07 (1,263 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 813 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,218 soru

24,221,655 cevap