0 oy
210 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (126 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar herkese iyi pazarlar dilerim Anlamadığım şey şu evi siliyorum süpürüyorum tozunu alıyorum ev bir türlü temiz kokmuyor yani temizlik kokusu olmuyor çamaşır suyu koyuyorum özellikle çamaşır suyu kokusunu istiyorum hafiften ama olmuyor Ne kadar koyarsam koyayım uçup gidiyor koku, Dün Komşumun evine gittim o kadar güzel hafif çamaşır suyu ve temizlik havası güzel kokuyordu ki evi orada oturduğum süre boyunca koku hiç gitmedi lavabosu tuvaleti her yeri tertemiz çamaşır suyu kokuyordu Aynı şekilde ben yaptığım zaman Tuvalette bile sadece 1-2 dakika çamaşır suyu kalıyor ve sonra geri gidiyor Her türlü çamaşır suyu markası da kullandım aynı şekilde oluyor neden oluyor bilmiyorum, Yani evde temizlik kokusunun kalmasını istiyorum ya da hafif ilaç kokusunu istiyorum Bu benim hoşuma gidiyor Bunu bir türlü beceremiyorum ama başkasının evine gittiğim zaman bu koku o kişinin evinde oluyor Siz ne yapıyorsunuz ya da ne yapmamı önerirsiniz

9 Cevaplar

+2 oy
(666 puan) tarafından

Bnce senin evinde de oluyordur koku ama senin burnun alıştığı için kokmuyor gibi geliyordur bende öyleyim çünkü ama komşum gelir ohhh mis gibi kokuyor der ben bingo beyaz yüzey temizleyici kullanıyorum 

(126 puan) tarafından

Onuda denerim saolun

-Reklam-
0 oy
(174 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Merhaba oda kokuları oluyor onlardan kullanabilirsiniz. Ben, devamlı kullanırım. Çiçek gibi kokar her yer 

(126 puan) tarafından

Hangisini önerirsiniz acaba?

0 oy
(6,796 puan) tarafından

kız çamaşır suyunu kokacak kadar koyarsan fazla olur ciğerlerine yazık.

güzel koku istiyorsan 1 cezveye vanilin kpy kaynat kısık ateşte mis gibi kokuyor 

(126 puan) tarafından

Çok koymuyorum okadar ama denicem tavsiyeniz saol

0 oy
(32,074 puan) tarafından

Prize takılan kokulardan aldım ben evin her yerini sarıyo kokusu 

0 oy
(6,114 puan) tarafından

Ben bu durumun psikolojik oldugunu dusunuyorum bende Allah icin evimi temiz tutmaya calisiyorum elimden geldigince yapiyorum hep daha iyisi olsun diye ugrasiyorum ama bi baskasinin evine gidince hic kimsede bi kusur gormuyorum baskalarinin evi hep temiz tertipli duzenli hos kokulu geliyo en derin koseleri bile temiz gibi geliyo cok ozeniyorum ama bende de olmuyo ama dusunuyorum gun boyu dinlenmek icin oturdugum sure 5 dk oluyo 10 dkyi hic gecmiyo surekli biseylerle ugrasiyorum yemek cay bulasik camasir evin isi cocuk ama hic bisey tam gelmiyo gozume insanlar isi gucu bitirip bi de oturup el isi yapiyolar mesele ben de ozeniyorum da evin isin bitmiyo ki buna ramem baskalari her zaman daha temiz geliyo bana belki de baska biri de bana gelince ayni seyleri dusunuyodur 

(126 puan) tarafından

Aslında haklısınız Ben de öyle düşünmeye başladım evin Neredeyse her köşesini temizliyorum her gün güzel kokular güzel her şeyler yapmaya çalışıyorum temiz ve düzenli tutuyorum ama ertesi gün olduğunda tekrar Hepsi başa sarmış gibi psikolojim bozuluyor ve tekrar temizlemeye başlıyorum Günler böyle geçiyor gidiyor Belki kahve içmek için 5 dakika vaktim oluyor Ondan sonra yemek yapmaya başlıyorum ama başka birisinin evine gittiğim zaman her şeyi düzeninde ve bolca vaktinin olduğunu görüyorum ve evinin de oldukça temiz olduğunu görüyorum aynısı bir bana olmuyor nedense

(6,114 puan) tarafından

Aynen aynisi bana da oluyo acaba biz titiz miyiz ozeniyo muyuz bunu dusunmek lazim camasir suyu kokusu istiyosam peceye pamuga damlatip koselere sikistirsan bi de oyle dene 

0 oy
(7,356 puan) tarafından

Bingo yer temizleyici çok güzel kokuyor kırmızı kutulu olanı aldım çok beğendim bide koridora oda kokusu koyuyorum kokuyu da bim marketten alıyorum ev mis gibi kokuyor

0 oy
(5,614 puan) tarafından

Bence burmumuz alışıyor ondan 

Bendede aynısı oluyor çünkü ama komşum gecen dediki senin kapıyı açtığını anlıyorrum yukarı kokun geliyor miss gibi die

Banada onun evi çok güzel kokuyor mesela 🤭 ama komşumun ki hep çamaşır suyu kokar çünkü çok fazla kullanır 1 şişeyi 1 haftada bitiriyor 

0 oy
(174 puan) tarafından

image

Bu markanın bütün çeşitleri ve yumoş markasının da kokuları var onlar da çok güzel 
0 oy
(582 puan) tarafından

Aslında o kokular kimyasal özellikle cocuklu evler için uygun değil ciğerlerine yazık evet bende seviyorum koksun da isterim ama çocukları düşününce koksun diye uğraşmıyorum hatta artık yumuşatıcı kullanımını bile azaltmaya çalışıyorum normalde perdeyi yıkadıktan sonraki yumuşatıcı kokusuna bayılsam da en son temizlikte perdelere yumuşatıcı koymadım çocuklar için. Denemedim ama yumuşun ütü spreyleri var kardeşim titiz ve kıyafetleri temiz koksun ister annem ütü yaparken ondan sıkıyor onun kıyafetlerine ve mis gibi kalıyor kokusu. Onlardan perdelerine sıkarsan tüm evi sarar gibime geliyor.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 766 göst.
13 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,750 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
0 oy
6 cevap 179 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.

Kategoriler

1,481,626 soru

24,239,878 cevap

339,926 kullanıcı

...