+4 oy
578 göst.
önce Diğer kategorisinde (28,563 puan) tarafından

Benim hayalim müstakil bi ev kızlar ama 4 odalı olması lazım yada dublex bahçeli bir ev Allah izin verirse babam miras olarak arsa vericek oraya ev yap kızım yada daire veriyim sana dedi bakarız baba şimdilik bilmiyorum dedim ama hayalim evin bi odasını kütüphane yapmak bunu o kadar çok istiyorumki nasip olurmu bilmem bahçemide envai çiçeklerle ve sebzelerle doldurmak istiyorum ve tabiki bir hayalimde hafız olmak bide küçük bi dükkan açabilirsem başkada hayalim yok çocuklarım okusun kendini kurtarsın herşey güzel olsunnnn ⭐️🌸♥️ sizinde hayalleriniz varmı yazın sohbet olsun 🤩

32 Cevaplar

+1 oy
önce (6,289 puan) tarafından

Bak ne çıktı karşıma 😅😅

önce (28,563 puan) tarafından

Hayat geçim okul ev bebeler derken mental sağlığımız 😆😆

-Reklam-
+1 oy
önce (3,894 puan) tarafından

Anne olmaktı. Oğlum ve kızım olsun. Kızımın ismini Guneş koymaktı. Binlerce kez şükürler olsun. Oğlum 14 aylık. 31 haftalık da Güneşime hamileyim. Allahın izniyle sağlıcakla kucağlma almak ve evlatlarımı büyütmek gönlümce. Onlara yokluk çektirmeden, iyi anne olmak hayalim🥰🥰❤️

Çok şükür 🌸🌸🌸🌸

+1 oy
önce (1,989 puan) tarafından

Çocuklarımın sagsaglim büyümesini istiyorum. Geleceğe dair endişelerim var . 

Anlatmak istersen dinlerim canım

önce (1,989 puan) tarafından

Savaş deprem vs o yüzden yani endişem 

+1 oy
önce (610 puan) tarafından

Benimde hayalim çocuklarıma yatak takımı alabilmek birde istediklerini düşünmeden alabilmek en başta Allah can sağlığı versin tabi

Birgün en güzeliii yavrularının olsun 😍💝🌸

önce (610 puan) tarafından

Teşekkür ederim canm insallah

+1 oy
önce (239 puan) tarafından

Bu borçlar birgün bitermi hayalini bile kuramıyorum çünkü çok yoruldum 😔

Allah sabırlar versin canım 😔

+1 oy
önce (725 puan) tarafından

Borçsuz hayat, kendime ayrı bir araba, senede 2 kez yurtdışına gidebilme imkanı ve tabii ki hep sağlık

Hadi inşallah 🤍🤍🤍🦋🦋🦋

+1 oy
önce (317 puan) tarafından

Hayalim Allah'ın izniyle inşallah kendimize ait 3+1 evim olsun çocuklarıma oda yapaym eşim ve çocuklarımla sağlıkla huzurla yaşayalım inşallah 

+1 oy
önce (15 puan) tarafından

Çok güzel hayallerim vardı ama maalesef ki mesleki eğitimimi yarıda bıraktım mecburiyetten şuan tek hayalim ailemin sorunlarının hallolmasi sağlık ve çocuğumun sağlıklı olması başka da artık hayal kurmuyorum

0 oy
önce (88 puan) tarafından

Şuan ki tek hayalim anne olabilmek. Allah nasip eder inşallah 

önce (1,543 puan) tarafından

İnşAllah Dualarımdasınız Tüm İsteyenlere 🤲🤲🤲

önce (88 puan) tarafından

Allah razı olsun ❤️ 

0 oy
önce (4,527 puan) tarafından

Esimle evladimla ve sevdiklerimle güzel bir gelecek inşallah. Sonra ülkeme rahatça gidip gelebilmek. İngilizceyi tam anlamıyla çözmek. İyi bir birikimle maddi hayallerimizi gerçekleştirmek. İnşallah hepsi nasip olur ❤️🤲

0 oy
önce (1,543 puan) tarafından

Ay iyiki paylaştın benimde hayallerim düşündükçe cıkıyor ya yoksul fakirlere yardım edebilme dururum olsa erkek evlat hayel ediyorum tabi Allaha karşı gelmiyorum asla hic bir zaman vs vs :)) 

0 oy
önce (5 puan) tarafından

Şu anki tek heyalim hpv analizi ve 10 gun sonra yapilacak kolkoskopunun neqativ olmasi cok korkuyorum 6 yasinda ikizlerim 8 aylik oglum var lutfen dua edermisiniz

Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin canımm

önce (5 puan) tarafından

Amin insAllah duaya oyle cok ihtiyacim varki cunki her sey Rabbimin elinde

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 489 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 180 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy