+1 oy
491 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,923 puan) tarafından

Kurutma Makinesi alalı 5 gün oldu 2 gündür bazı çamaşırları attım küçültecek mi diye. Bazılarını dışarı serdim. Dışarıdaki kuruyana kadar, Kurutma Makinesindeki kurumuştu. Gerçekten büyük rahatlkmış. Kışın daha da rahat olacağım sanırm. Gerçekten bi elektrik süpürgesi kadar ihtiyaçmış. Alın aldırn. Keşke daha önce alsaydım onun için pişman oldm. Ama nasip bugüneymiş. 

ALLAH icat edenden razı olsn..🤲

Darısı isteyen herkese olsun🤲

8 Cevaplar

0 oy
önce (348 puan) tarafından

Memnun olman güzel hayırlı olsun ama daha yeni kullanıyorsun ıyı ki demek için biraz erken mi? Kusura bakma heves kırmış gibi olmasın ama Ben cesaret edemem kurutma makinesine çekme tüylenme sorunu yaşayanları duyduktan sonra. Hem bana enerji israfı geliyor doğal kurutmanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum 

önce (1,923 puan) tarafından

İlla çekme yapan vardr bilmiyorum şuan memnunum. Umarm pişman olmam. 

önce (13,507 puan) tarafından

Ay 2 senedir kullanıyorum kendi evime geçince aldım kirada eşim çok alalım dedi almadım. Ay ne sal.akmışım diyorum keşke daha önce alsaymışım valla. Yazın pek kullanmıyorum ama kışın elim ayağım. Helede okula giden çocuk varsa

önce (1,236 puan) tarafından

Ben daha kurutma makinası aldım almaz olaydım diyen görmedim bacım 😄 her halükarda kurtarıcı. Öyle sanılan gibi elektrik de harcamıyor, benim ev çamaşırhane gibi hergün 1 2 makina yıkanıp kurutuluyor

önce (1,117 puan) tarafından

valla supurgesiz bile olurda kurutma makinasiz olmaz o derece yani:)) heleki balkonsuz evlerde

önce (15,415 puan) tarafından

Kurutma makinesi nimettir. İş yükünü ve tozu azaltır.

önce (4,527 puan) tarafından

Kurutma makinesi candır diyip kaçayım. 😄

-Reklam-
0 oy
önce (11,698 puan) tarafından

Koyacak yerim olsa ilk alacağım şeylerden biri. O kadar küçük ki evim asla.yer yok. Bir dondurucu ve birde kurutma makinası istiyorum 

0 oy
önce (4,571 puan) tarafından

Yani elim ayağım kışın özellikle ben camasir asmam ne varsa kurutulur.cok nadir eşyaları kurutmam

0 oy
önce (1,157 puan) tarafından

Kurutma makinesi almamak pişmanlıktır insanın elı ayagı oluyor alınca

0 oy
önce (1,992 puan) tarafından

Hangi marka canım benimde eşim sürpriz yapmış almış ağzından kaçırdı ailemin yanındayım şuan gelince açarız dedi ama ben hiç mutlu olmadım beyaz eşyalarımı zorla Altus aldı kardeşi anlıyomuş öyle demiş 3 yıldır etmediğim küfür kalmadı yüzlerinde dedim buna rağmen bunuda Altus almış kardeşi abi bunu al bozuk çıkarsa ben yenilicem hepsi aynı bunların falan demiş sinir krizi geçirdim ben evdekilerdin kurtulmaya çalışıyorum o yine aynısını alıyor inadıma neymiş beni düşünmüş rahat ederim demiş 

0 oy
önce (6,003 puan) tarafından

Bende istiyorum da acaba ise yarar mi bilemedim benim balkonum uzun cok camasir aliyo zaten sersem sabahtan aksama kuruyo bu havalarda yazin 2 saatte kuruyo da ama kisin evin icinde kurutuyorum hadi alsam kisin kullansam yazin disari mi sersem diyorum bi yandan da komsular cok sikintili ust katta bi kadin var kendi camasiri bile serili olsa illaki biseyler cirpiyo daha dun esim gormus abla demis camasirlari gostermis abi yikanmis bunlari ondan demis yikanmis diye yapilir mi Allah askina

0 oy
önce (64 puan) tarafından

Ay cok kurtarıcı

Kesinlikle 💕

0 oy
önce (719 puan) tarafından

Hangi marka ve ne kadara aldinz bende para biriktirip Alaçam inslh 

Beko kmx90 model. 28 bine aldm. İndirimde idi. Bir de balon patlatma vardı. Ordan da tost makinesi çıktı. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 977 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Misafir.123 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 251 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,901 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,444 göst.
0 oy
8 cevap 345 göst.
5 Ağustos 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Reyhan1414 (53 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,082 soru

24,219,848 cevap

338,586 kullanıcı

...