0 oy
314 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından

Kızlar faturayla ilgili yazdım iptal edeyim mi diye 3 defa yazdım yarım saat sonra cevap verdi bana cevabı da interneteyim  kocam gurbete çalışıyor ve bu tavırları bana kendimi değersiz hissettiriyor  😭aynı durumu yaşayan var mi

13 Cevaplar

+2 oy
önce (28 puan) tarafından

Eskiden bende böyleydim hep kontrol ederdim kaçta baktı kaçta aktif oldu diye artık hiç umursamiyorum kendisi soruyor insan kocasını merak eder diye arada laf atar bosverin ya hayat çok kısa kendi mutluluğunuzu kocam bakmıyor beni umursamiyor diyerek ziyan etmeyin ben çok geç anladım ama işte sonunda anladım ya o yetti 

-Reklam-
+2 oy
önce (14,863 puan) tarafından

Takılacak konular değil bence 

+2 oy
önce (4,987 puan) tarafından

Yarım saat çok uzun bir süre değil ki. Siz kendinizi çok kolay değersizleştiriyorsunuz.

önce (33 puan) tarafından

Hayatım adamın telefonu elinden faturada önemli iptal edeyim mi etmeyeyim mi evet yada hayır zor değil ki kendisi tiktok izliyor İnterneteyim diyor anlata bildim mi

+1 oy
önce (6,455 puan) tarafından

Kendine dert arıyorsun. Adam online da olabilir ama sal biraz ya çok acil bir şeyse arar sorarsın zaten. Ergen misiniz nesiniz kaç dakikada yazacak aman yazacak mı diye nöbet tutun bir de.

Eşim beni böyle darlasa bir güzel fırçalar üstüne de telefon kullanma dersi veririm ha. 

0 oy
önce (6,508 puan) tarafından

yav adam görmemiştir, uyumuştur ohooo böyle her şeye takılıyor musunuz? hayatı kendinize niye zindan ediyorsunuz? 

İnterneteyim dedi

e görmemiştir. o an bir şey izliyordur dalmıştır, oyun oynamıştır. ben de bazen telefon elimdeyken gelen mesajı görmüyorum çünkü titremiyor bile telefon

böyle çabuk yaşlanırsın

Bilemiyorum fazla takıntılı olabilirim 

0 oy
önce (1,983 puan) tarafından

Aynısı gün içinde bi kere aradaı7den bari msjıma cvp vermedi sabah uyumuşum canım günaydın yazıcak net alıştım artık ahahaha bende ailemin yanındayım şuan demekki hepsi böyle aman boşver sende 

0 oy
önce (11,680 puan) tarafından

Calisirken bakmıyor telefona birşey olduğu Zaman müsait olduğunda ara yazarım yada direk konuyu yazarım oda gördüğü ve müsait olduğu zaman döner. Sizinkinin nasıl bir işi var bilemem ama çalışan adam ha diyince bakamaz telefona 

Ne yazdığı mı görmüyor musunuz Ada interneteyım demiş

önce (11,680 puan) tarafından

İnternetteyim ne demek sizin dilinizde ne bileyim ben 😂 her yazdığın yorumu da tabii ki okumuyorum ayrıca ben postta yazdığına göre cevap verdim 

0 oy
önce (574 puan) tarafından

Yani eşinizin hangi niyetle yaptığını bilemem ama çocuklar uyuyorsa ve ben telefondan dizi film bişey izliyorsam mesaj kimden gelirse gelsin üstten bile kaydırıyorum mesajı(çok çok önemli birşey değilse) bu yüzden çoğu zaman cevap bile vermeyi unutuyorum bildirimi sildiğim için. Ancak wp'ye girersem görüyorum. Eşim bu hafta gececi dün gece yazdığı mesajı ben sabah gördüm mesela adam eve gelip uyumuştu bile :) eşimi çok çok seviyorum o benim herşeyim ama dizi film izleyecek bir boşluk bulup oturabilmişsem eğer o anın sadece kendime ait olmasını istiyorum başka birşeyle ilgilenmek istemiyorum gelen arama olursa da cevaplamıyorum mesela kendimden çalıyormuş gibi geliyor. 

0 oy
önce (2,856 puan) tarafından

Ayy benm eşimin huyu herkese anında cvp verir benm msja çok geç verir yeri gelir ertesi gün ne kadr tartıştım saydirdim adam aynı bende ararım cvp vermediğinde

0 oy
önce (1,143 puan) tarafından

Yok artık bu kadarda takıntılı iseniz lütfen tedavi olun ne o liseli ergen gibi yok hemen cevap vermedin yok kontörlerini kime harcadın yok bana 200 sms attın geri kalan 100 sms nerde diye elinize sopa alın bide kusura bakmayın ama bi insanı bu kadar darlarsanız evdeki huzursuzluguda göze alın 

0 oy
önce (4,546 puan) tarafından

Adamları bir salın ya bu adamlar çalışıyor sizin gibi aylak değil 

önce (77 puan) tarafından

Geldi kibir abidesi 

önce (4,546 puan) tarafından

Aynen öyleyim.. 

Cevap grc verse ne vermese ne musait olunca bana döner sonucta olum kalim meselesi yoksa sorun yok bende 

0 oy
önce (23,655 puan) tarafından

Ee calisiyodur mesguldur adam

0 oy
önce (77 puan) tarafından

Benimki cevap vermiyor çok ciddiyim yalan değil 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 403 göst.
3 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dilinniii (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 400 göst.