6 su bardağı un
Yarım paket yaş maya
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2 su bardağı ılık su yarım yemek kaşığı tuz
Sosu için
1 tepeleme yemek kaşığı Salça yada (domates sosu isteğe bağlı
1 tatlı kaşığı kekik
1 diş sarmısak rendele
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yapılışı
İlk önce hamuru mayala ağzını iyice kapat sonra 30 dk gelsin kabarsın sonra hamuru aç istediğin kalınlıkda açabilirsin sonra çatalla delikler açarak 10 dk 200 derece ısınmış fırında 10 dk beklet çıkar üzerine şalçalı sosu sür kenarlarına falan üzerine rendelenmiş kaşar peyniri sucuk sosis evde ne malzeme varsa koyabilirsin bu arada 20 dk da öyle beklet benimki çok hızlı pişiriyo oyüzden 10 dk yetti