Ben yine lif yapiyom kizlar bir yandan küçük kız yurutecte bu o yana bi bu yana gidiyor siz neler yapıyorsunuz
Kolay gelsin Bnde temizlik yaptım hazırlık yaptım akşam misafirlerim gelicek kahvemi içtimdi cocuk olunca ortalık dağıldığı için sürekli ortalığı topluyorum
Sağol canım afiyet olsun çocuk oldumu ev hiç toplu olmuyor ki
Teşekkür ederim canım evet öyle oluyor canları sağ olsun
Amin öyle valla
Öğlen uyuduk kizimla daha şimdi uyandik sjsjjs saat 18:29
Yemek yedik ikimizde simdi cay iciyom oda oynuyo
Lif cok guzel olmuş♥️
Teşekkür ederim afiyet olsun ayyy bende keşke öğle uykusuna yatanilseydimm😴
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bende her sene gibi saçımı kurutuyorum burda takılıyorum en sevdiğim şey 😂:)) :))
Teşekkür ederim bende sürekli burda olamıyorum çocuklardan dolayı
Kaç tane varki canım çocuk benim 1 tane kızım var 9 aylık Allahım kolaylık versin hepimize İnşAllah :)
Biri,3 diyeri 7 aylık
Bide koca bebek
Allah bize bağışlasın İnşAllah canım evlatlarımızı 🤲🤲
Kolay gelsın bende ıs yapıyorum
Kız ne iş yapıyorsun
Olta ucu yapıyorum canım
Balık mi tutmaya gidicen
Yok kız ıs olarak yapıyorum :)
Kolay gelsin tatlım
Bende bugün hamaratligim tuttu çarşaf boregi yapıvereyim dedim 😀
Çok güzel görünüyor elerinze sağlık bu arada tarif alırım zahmet olmassa
Ben yapyigmda çok sert oluyor
Tarifi yok işte un tuz ılık su ile hamuru yogurdum cok sert olmayacak sadece hamur ve 10 dk yoguruyorum iyice ozlesecek hamur yoksa açılmaz.bekletitim üzerine sterc kapatıp uzerinide örttüm hamur rüzgar almayacak sıcak sever..
Onları 6 parçaya böldüm merdane ile açtım büyük.tabak.kadae her katine tereyağ ve yağlı karışım yapıp bol bol sürdüm 6 beze hamuru böyle açarak üst üstte koyuyorsun.
Yine üzerine kapatıp dinlenmeye bıraktımyarim saat dinlendirdim.yine sonra temiz bir büyük sofra bezi.olur çarşafın olur onu üzerinde açtım masa kadar açılıyor zaten sonra her iki cuunda utup attırdım dolaya dolaya sardım tepsiye üzerinde biraz yag surmen lazım boregi acindlcada hafi atiitrark yag sürülmesi lazım bu kadar..
Tam.bir atlrnavut borefi tarifidir ustasından ogrenmistim
Teşekkür ederim sizde iyi gezmeler ♥️
Bende lif yapıyorum eline sağlık kafa iyi dağıtıyor bence tabi şuan Bebek olduğu için çok yapamıyorum sabahtan beri çamaşır yıka evi temizle salonun camlarini bitirdim son perdeyide az önce astım bitti şükür nankör iş
1,493,187 soru
24,397,762 cevap
349,897 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın