Kızlar 1 sene oldu doğum yapalı adetim düzensiz ayda iki kere falan oluyorum
27 ağustos oldum 4 eylül yıkandım 15 eylül de 3 gün falan kahverengi akıntı oldu adet olmadım hala 4 ekim de test yaptım negatif ama yine de korkuyorum kimisi diyor o yerleşme kanaması olabilir falan diye yerleşme kanaması olsa da adet geçince testte çıkmaz mıydı var mı başına gelen
Korunmuyorsaniz herşey olabilir.
Korunuyoruz canım ama adetim gecikince korktum yine de
Benim de son bir yıldır düzensiz 34 günde bir oluyordum temmuz da oldum ağustos boş geçti olmadım doktora gittim psikolojik dedi ilaç verdi kullandım yine olmadım daha bir kaç gün önce adet oldum 90 gün geçikti doktor gebe değilsin dediği halde içime korku düştü ya görmediyse diye şükür oldum rahatladım
Bende aynı valla test yaptım 4 gün geçince çıkmadı ama hala korkuyorum bende olurum inşallah
İnşallah olursun sende valla kadın olmak çok 😣😖😫😭
Aynen öyle her ay bi korku Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama daha çok erken bana
Aynen Rabbim isteyene nasip etsin benim iki tane yaşımda zaten 45 eski enerjim yok
Bende yaşadım geçenlerde. Düzensizlik olması normalmiş. Tabii korunmaya devam et yinede
Teşekkürler
17 ay önce doğum yaptım birkaç aydır düzenli oluyor bazen ayda 2-3 gün temiz kalıyordum
1,486,307 soru
24,299,472 cevap
343,965 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın