Kizlar moda Selvim den başka bir sayfa biliyormusunuz
Orada asla beden bulamiyorum on gündür bakiniyorum Instagramdakilere güvenmiyorum alıp çok iyi geldi dediğiniz sayfa önerin lutfen
genel olarak söylüyorum ben de pek instagrama güvenmem ama reelde gerçek bir mağaza varsa instagramdaki sayfalardan alırım. instagramdan bakıyorsan buna dikkat edebilirsin
Nasıl yani canim onu nasıl ogrences
ben kapalı değilim o yüzden tesettüre uygun sayfa bilmiyorum ama kendi aldıklarımı söyleyebilirim
mesela pelin yıldız butik, girdim baktım mersinde gerçekten mağazası olan bir butik, buradan alırım
tiamoda, istanbulda bir butik
haritalardan yerini buluyorum, kullanıcı yorumlarına bakıyorum, google street fotoğraflarına bakıyorum gerçek olduğuna emin olunca alıyorum
tabi değişim, iade vs butiğin insafına kalmış bir şey, bu her yerde sorun olabiliyor.
denemek için toplu alışveriş değil tek 1 tane ürün alıp bakabilirsin
He anladım canım tamam ona bakayim
Pazarium hem guvenilir hem uygun tabi marka kiyafetlerle karsilastirilmaz ama gundelige filan iyi ptt kargo ile geliyor
Ya marka çok önemli değil çünkü ben 36 38 beden arası giniyorum asla olmuyor uzerimde tam durmasi lazim
Ben de 36-38 giyiyorum bol sevdigim icin 40 aliyorum cogunu soru.n yasamadim
Pazarium
Ezginur moda
İmaj butik
Haydi giy
Senin farkın
Birisine com
Feminen moda
Pazirum cidden iyimi
Gayet iyi hep alıyorum fiyat performans
Bu sıteler yuzunden kendımı dıkıse yazdım
En iyisi
Kamil keskin
Ozzsaricam
Fahhardesign
Şal olarakta kesinlikle imannoor sayfasını öneririm. Pahalı olsun güzel olsun. Az olsun öz olsun.
Bunlar Instagram mi
Evet canım
Ande tesettür
Eminos butik
Emin elif butik
Allday
Moda nisa
Lale yücel teSettür giyim
Tamam sagol canım
Andetesettür ve laleyücelden alıyorum ben
Kapalı değilim ama bir sayfa var çok güzel bir iki tunik hırka falan almıştım taytin üstüne giymek için sultan butik sayfanın ismi
Bakayım bi teşekürler
Nasıl giyiniyorsun ona göre söyleyim
Genelde pantolon alt üst takım
Tesettür rose var orda istediğinden bulursun
Ande tesettür genelde elbise ve bol giyim üzerine pantolon yok orda
Tesettür Rose YouTube dan bakabilirsin
1,489,405 soru
24,343,528 cevap
346,157 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın