Selam Hanımlar bugün yatılı misafirim gelicek saat 22.30 23:00 arası gelecekler yolculuktan gelen aç olur bende kahvaltı türü birşeyler hazırlayayım dedim gece gece yemek olurmu olursa ne olur uzlukta patatesli börek vardı onu kizartacagim çay demlerim başka neler yapabilirim
Bizim burda o saatlerde köfte iyi gidiyor köfteciye götürdüm iki kere zahmetsiz oluyor hem aç insan herşeyi yer ya çay börek vs yap
4 aylık bebem var ya o saate uyuyor olur öyle olmasa ciğerciye de götürebiliridm 🥲
Eğer durumunuz müsaitse dışardan yemek söyleyebilirsiniz pizza döner tarzı yada dondurulmuş pizzalar oluyor marketlerde onlardan alıp 10 dakikada ısıtabilirsiniz
çorba ve kahvaltı bence yeterli
ben yoldan geldikten sonra ağır yemek yiyemiyorum, hem sonra yatılacapı için de ağır şeyler olmasa iyi olur
Kahvaltı tarzı şeyler iyi olur gece ağır bir şey yemek rahatsızlık verebilir yada gece işkembe çorbası güzel gidiyor sipariş verebilirsin
sahsen ben o saate biyere gidecek inecek olsam yolda disarda zaten yerim aksam yemegimi 8 gibi ben gec. yani tok gitmis olurum o saate. kahve yada cay yanina kurabiye falan yeterli. ama sen yanina birek de yapabilirsin börek kurabiye eger cok aclarsa yanina kahvaltilikda cikarirsin
Kahvalti hazırlamak mantıklı bence
Ben gece yemekten çok kahvaltı tercih ederim yemek ağır olabilir yumurta falan yapabilirsin kahvaltılık ürünler gayet yeterli bence
1,481,532 soru
24,238,927 cevap
339,842 kullanıcı