+3 oy
827 göst.
önce Diğer kategorisinde (28,557 puan) tarafından 2 uyarı

Böyle bişeyi kabul etmek istemiyorum artık bu kadarı fazla yemin ederim alınan ünlülerin hiç birini sevmiyorum ama hepsi çok başarılı insanlar ya nasıl olurda uyuşturucu suçlaması yapılır bu insanlara hadise sigara bile içmiyormuş ben şöyle düşünüyorum baştaki partiyi tutmayan desteklemeyen insanlara rezil etme operasyonu bu başka bişey değil acayip canım sıkıldı bu kadar olmaz ya 

Asagidaki sebeplerle 2 kez uyarildi
  • 🚩 Reklam veya Siyasi İçerik
  • 🚩 Reklam veya Siyasi İçerik

24 Cevaplar

+17 oy
önce (1,984 puan) tarafından

Valla Gazzelilere üzülüyorum bunlara gram acımıyorum. Ayrıca tutuklanmadilar şimdilik.  

önce (7,264 puan) tarafından
+3

Aynen sana katılıyorum çoğu edepsiz zaten

-Reklam-
+9 oy
önce (12,261 puan) tarafından

Uyuşturucu suçlaması oyle basit bişey değil canım. Senin uyuşturucu kullandığından şüpheleniyoruz deyip baskın yapmazlar kimseye emin olmadan.

Sigara bile içmiyoruz derler ama saman altindan ne sular yürütürler kimsenin ruhu duymaz :)

+9 oy
önce (693 puan) tarafından

Hepsinin canı cehenneme hepsi toplumun ahlakını Bozan çıplak teşhirci insanlar rezil insanlar isabet olmuş Beter olsunlar inşallah gazzelilere Kurban Olsunlar

önce (54 puan) tarafından

Ağzına sağlık valla öyle,bu ahlaksizlarin neyi savunulacak her pislik var bunlarda 

+8 oy
önce (4,517 puan) tarafından

Üzülecek baska bir sey mi kalmadı. Benim de sigara bile içmeyen tanidigim uyuşturucu kullanıyor. Hemen her seyi de siyasete bağlamayın ya

Evet evet inanın öyle ne dicekler içiyorum mu dicekler 

önce (8,587 puan) tarafından

Tutturmuşlar bir "gündemi değiştirme çabası" diye. Tek bildikleri şey ezbere konuşmak. Kafalarına göre kim kimi evinden alabilir ya. Zaten testlerden geçecekler çıkar illaki ortaya. Bende her şeyin siyasete bağlanmasını saçma buluyorum 

önce (4,517 puan) tarafından 1 uyarı:
🚩 Reklam veya Siyasi İçerik

Kullanıyor diye kimseyi alamazlar zaten satiyorsa alabilirler onu da ciddi şikayetler olmadan alamazlar. Bu adamlar hepimizden zengin cok iyi avukat tutacak paraya sahipler emin olun bir sey olsa bangır bangır bagirirlar. İrem derici cok guzel açıklama yapmış mesela cok begendim kadin yalan söylüyorlar iftira atıyorlar haksız yere alındım kafalarına gore aliyorlar dememiş alnım ak örneğimi verdim sonuçları da paylaşacağım demis bu kadar iste. 

+5 oy
önce (1,186 puan) tarafından

Umurumda bile değiller ne sıkıcam canımı... 

+5 oy
önce (6,461 puan) tarafından

Aşkım evet haklısın usül bu olmamalı. Böyle giderse bir gün senin kapına gelip Anneler platformunda şöyle bir post açtın diye seni de alabilirler. Bu noktada haklısın, devletin hükümetin bir ayarı olmalı artık ya. Tövbe haşa ilah sanıyorlar artık kendilerini, hadsizlikleri arşa çıktı.

Amaa, maalesef alınanların bir kısmı gerçekten madde kullanıyor... Defne Samyeli'nin kızları mesela. İrem Derici, Dilan Engin Polat çifti, Berrak Tüzünataç, Feyza Altun... Diğerlerini bilemiyorum. Bu kişiler kullanıyor ve özendiriyor olsalar dahi usül bu olmamalı. Binali Yıldırım'ın oğlu da ünlü pekala, onu neden alamıyorlar? Adalet Partisi isen önce güneydoğu teşkilatından başla bakalım uyuşturucu operasyonuna, kaç üye kalacak geriye bu işe bulaşmayan...

Burada halkın aklını aşan düzenler, hesaplar var. Mesela Ayşe Barım. Kadın kim bilir ne karşılığında tahliye edildi. Hesaplar yapıldı, Ayşe Barım isimleri fişekledi tahliye aldı haftasına bu isimleri evlerinden aldılar. Ünlülerin mevzusunun bu olduğunu düşünüyorum ve bitmeyecek. Burada kalmayacak. 

önce (3,774 puan) tarafından

Cıkarsa ulke karışır insallah içeride geberir 

Tabii, birkaç günlük mesele değil zaten bu. Aylarca takip yapılıyor, isimler toplanıyor, izleniyor açığı varsa kaydediliyor. Buradan aklananlar olur muhakkak ama paçayı kurtaramayan da olacak.

Bir de ben medya camiasına asla güvenmiyorum. Hiçbir medyatik yüz boşuna şöhret olmuyor. Misyonları var, para aktardıkları kaynaklar var. O kaynaklarla hesapları bozulunca tak diye ipini çekiyorlar. Mesela Mustafa Ceceli, Aleyna Tilki :) Bunlar boşa şöhret olmadı :)

önce (2,104 puan) tarafından

Aralarından tek dikkatimi çeken Mert Yazıcıoğlu, adam çok temiz bir imaj çiziyor. İnsanın inanası gelmiyor.

önce (4,517 puan) tarafından

İrem dericinin açıklaması bana cok samimi geldi ya. Kendisini sevmem ama guzel konusmus 

Mert Yazıcıoğlu'nu ben de çok beğenirim. Kapalı yaşayan bir adam olmaya başlamıştı, bir yörüngeye oturmuştu. Ona ben de çok üzüldüm :( 

Birce Akalay var bir de konduramadığım. Ama diğerlerine maalesef asla diyemiyorum.

+5 oy
önce (18,855 puan) tarafından

Ummadık taş baş yarar. Belki ifadeye alinanlardan bazıları içmiyor olabilir ama eminim aralarından içen vardır. Bundan 15 yıl önce Deniz Seki uyuşturucu içiyor deselerdi sana sen inanır mıydın içtiğine. Ama kadın hapis bile yattı. Belli ki ihbar almışlar onlar da ifadeye alındı belirli testler yapıldı temiz çıkarsa amenna değilse tutuklanacaktir zaten. 

+4 oy
önce (7,620 puan) tarafından

Hiç üzülmedim ayrıca iyi olmuş da dedim haberi okuyunca

+4 oy

Niye onlarlar beraber mi yaşıyorsunuz neden kesin bir şekilde içmiyorlar diyorsunuz 

önce (28,557 puan) tarafından

Kesin demiyorum ama bu kadarda değildir ya biraz merhametli olalım

+4 oy
önce (879 puan) tarafından 2 uyarı:
🚩 Hakaret,Tahrik
🚩 Hakaret,Tahrik

Çünkü gündemi değiştirmeye çalışıyorlar. Apo picinin sloganını yapıyorlardi PKKli hain serefsizler. İktidara böyle orspulari getirenlerin Allah belasını versin. Hainleri uzaklarda aramayın tam olarak içimizde. 

önce (4,992 puan) tarafından

Sus kız seni de alır götürürler sonra

önce (879 puan) tarafından
+1

Hakaret tahrik uyarısını veren de PKK'lı. Kız neyini götürecekler ? Dinlemediniz mi konuşulan şeyleri . Kadın sayın Öcalan diyor Kürdistan diyor . Allah belalarını versin inşallah 

Şehitlerimizin kemikleri sızlıyor . 

önce (4,992 puan) tarafından
+1

Hiç gündem takip etmiyorum artık. Çünkü gördükçe psikolojim bozuluyor aşırı kafaya takıp uyuyamıyorum. Karşıdaki ki koyuna anlatmaya çalışıyorum ama öyle tapıyorlar ki insanlara gözleri hiçbir şey görmüyor. Beyinleri sulanmış sünger olmuş iyice. Türkiye nin geleceğini merak edenler İran devrimine baksın bir ülke millet nasıl yok olmuş izlesin ve ders çıkarsın. Bizim için de bu durum hiç uzak durmuyor. 

+1

Bunları tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Umarım insanlar gözlerini açar 

önce (23,660 puan) tarafından

@Seri ben de senin gibiyim. Artık içim kaldırmıyor. Twitter falan hiç giremiyorum. Haber izleyemiyorum kesinlikle. 

önce (6,523 puan) tarafından
+1

şu yoruma uyarı verenin insanlığından şüphe duyarım. terör, siyasi düşünceden bağımsız iğrenç bir konudur. a partili b partili ol, farketmez. terör hepimizin düşmanı. 

resmiyette 40bin şehit 70 bin terör gazisi var, ve bunların içinde asker olmayan öğretmen, doktor gibi nice sivil vatandaş ve küçücük bebekler var. 

onlardan utansın şu uyarıyı veren nankörler 

+1

Konu parti değil ki zaten konu vatan hainliği. Buna uyarı verende net vatan haini. Dökülen şehit kanları dilerim ne bu dünyada nede öbür dünyada yakalarını bırakmasın inşallah. 

+2 oy
önce (5,792 puan) tarafından

Valla başka derdim yokmuş gibi bunlara kafa yoramam 

Gazzelilere üzülmek varken ünlülerden banane 

İsterse tutuklansinlar 

+2 oy
önce (16,126 puan) tarafından

Partiyle alakası yoktur 

Hadise ile 7/24 birlikte misin ki böyle net konuşuyorsun 

Hiç

Biri masum değil ortada bir şey olmadan belge olmadan kimseyi suçlamazlar 

💡 

Sen yorum yaparken bi dikkatli konuş ya ne zırvalıyosun hesap sorar gibi gıcık gıcık konuşma 

önce (16,126 puan) tarafından

Dikkatli konuşması gereken sensin zırvalıyorsun felan nedir 

Ayrıca senin düşüncene karşı yorumumu yaptım her şeye tepkilisin 

Valla sen genelde bu tarz yorum yapıyosun hiç hoş değil bana karşı kaçıncı bu

+1 oy
önce (173 puan) tarafından

Gündemi degıdtırmek ıstıyorlar bence

+1 oy
önce (1,105 puan) tarafından

operasyonu bizi baglamazda zaten kullanmayan ünlu yokturki. cigusu artik para kavramini hayatlarindan cikarmis istedigi her seyi laps diye elde ediyorlar. insanoglu doyumsuz. degisik garkli seyler istiyorlar hayatlarina . haliyle farkli deneyimler yeni zevkler farkli bir dunya kesfetmek icin de kullaniyorlardir bence .sahsen ben kullanmayan unlunun evli bekar genc yasli coluklu cocuksuz farketmeksizin denemedim kullanmadim diyene asla inanmam. muptezel gibi sokak serserisi gibi olacak halleri yok tabiki  .

+1 oy

Ünlüler kullanıyor da asıl satıcıları kim. Once onları bulsunlar. Ülkeye sokanlari, tonlarla getirenleri yakalasinlar. Ama onu yapmazlar. Bak yapamazlar demiyorum. Çünkü devletin gücü herşeye yeter. Ama Yapmazlar. 

Uyuşturucunun merkezi olan bı mahallede oturuyordum geçen seneye kadar. Alt komşumuz uyuşturucu satıyordu. Mahallede polisler yunuslar kol gezerdi. Hepsi herşeyi biliyor. Uyuşturucu kullananlar sokaklarda yatardı. En fazla kimlik kontrolü yaparlar salarlardi. Tüm yaptıkları bu. Haa arada helikopterle de operasyon yaparlar haberlere çıkarlardı. Ama o alt katimizdaki satıcıya hicbi zaman bişey olmadı. 

Bu arada ünlüler zerre umurumda değil. Kullanmayan varsa hakkını yediler. Malesef ki ülkede tek hakkı yenen onlar değil. Herkes bı şekilde mağdur ediliyor. Bazıları muhalif olduğu içindir belki bilemiyorum. 

Haklısın yapmazlar 

+1 oy
önce (10,436 puan) tarafından

Bir ikisinin eskiden kaldı diye açıklamalarını okudum hiç sigara muhabbetini yapmasınlar o kadar temiz olduklarını sanmıyorum geçmişte yedikleri hurmalar misali ama ortaya çıkma zamanı banada manidar gelmedi değil 

+1 oy
önce (561 puan) tarafından

En çok gazzeliler üzülüyorum Videolar da Keşfete çıkınca Çocukları mi bakıyorum hıçkıra hıçkıra ağlıyorum Ama Dilan Polat çok story Atıyor hal hareket de varmı dersen var kadın cezaevinden çıkalı 1 sene olmuş çok değişti O öyle böyle yaparsa tabi herkes üst üste Lincler tâbi Aslında Rapor çıkana Kadar tutuklanmaları lazım 🤔🤔

Dilan polat ve kocası zerre umrumda değil onlar yapmıştır bak 

+1 oy
önce (31,715 puan) tarafından

Şuan tek odağım gazze ile ilgili haberler ünlüler umrumda değil açıkçası hiç açıp da bakmadım bile kim niye tutuklanmış 

Ben özellikle ünlüleri takip etmiyorum zaten yorum yaparken düşün istersen haberlerde çıktı oturupta tv de ünlü takip edecek vaktim yok ben sabah 5 te başlıyorum hayata 

önce (31,715 puan) tarafından

Özellikle baktın demedim ki gülüm ama kafaya takılacak mevzu değil yani o niyetle yorum yaptım 💕

0 oy
önce (4,169 puan) tarafından

Ben en çok mer yazıcıoğluna şaşırdım Cüneyt karakteri çok yakışmıştı 

0 oy

1 gün önce mecliste apo sloganları atıldı, aynı gün uyuşturucu satıcıları araştırılsın önergesi reddedildi. ertesi gün gündem değiştirme. 

uyuşturucuya özendiriyorlarmış. uyuşturucu güzellemesi yapan rapçiler yok niyeyse hiç

kullanan kadar asıl araştırılması gerekn bunlar ülkeye nasıl giriyor? 

ilkokul önlerinde bile nasıl rahat satılıyor? 

hepimizin gözü önünde oluyor olanlar 

önce (3,774 puan) tarafından

Amaç ztn baslıca gundemı degısmek ulu ortada ben satıyorum gsoterenler elını kolunu sallayarak dolasıyor

asıl suçlular dışarıda fink atarken 3-5 kişiyi göstermelik yakalamayla olmaz bu işler. zaten hepsi örnek verdi içip içmedikleri çıkacak. temin ettikleri kişileri atacaklar mı içeriye? 

Asıl olması gerekenler yok aynen öyle

gemilerde bilmem kaç ton uyuşturucu yakalanmış. kim getirdi bunları? ve bunlar imha edildi mi? 

kaynanam 50 senedir oturduğu mahallede 3-5 senedir apaçık bir şekilde uyuşturucu satıldığını gördüğünü söylüyor. kendi evinin bahçesine gece inemiyor korkudan, mahallenin çoğu da akrabası veya tanıdıkları. yakın yerde 3-4 tane ilkokul ve ortaokul var.

herkes her şeyi biliyor da göz yumular işte. 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 248 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gunes1997 (3,889 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,057 göst.
+2 oy
13 cevap 464 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kalbim123 (3 puan) tarafından soruldu