+1 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından

Eşimle kendi evimize çıktığımızda tüm bileziklerimi eşime verdim eşya almak için sırtından ameliyatlı olduğu için o şekilde işe gidiyo 

Ben bileziklerimi eşime verdiğim gün eşim sana bileziklerini alıcam dedi aradan 7 sene geçti almadı alkol aldı içti parası varken bileziklerimin Bi tanesini bile almadı 

Sonra annesinin evine taşındık eşimin zoruyla 

Benim altınlarımla alınan eşyaların kirasını alıyomuş eşim bana sonradan söyledi bende eşyalarımın kirasını istiyorum dedim (babasının evinde ne elektrik ne su hiç bişey ödemiyo) eşyalarımın kirasını isterken benle kavga etti ben işe gireyim desem onu da kabul etmiyo bende o zaman bileziklerimi al dedim bir ayda verdiği harçlık bana yetmiyo bile lüks bişeyde almıyorum sizce haksız mıyım kavga etmek zorunda kaldım eşimle 

4 Cevaplar

+2 oy
(2,029 puan) tarafından

Ne saçma bir ortam . Kendi eviniz var kaynananda yaşıyorsunuz . Evin kirasını da onlar alıyor . Evi bari kendi üstüne yaptırsaydın ne diyim bilemedim bence haklısın Kendini güvence altına alabileceğin her şeyi elinden almışlar … 

(316 puan) tarafından

Evi istedim vermedi eşim daha doğrusu eşimin üstüne babası Ev vermek istemiyo alkolik olduğu için 

Ben bunlarla oturmak istemedim sırf bu yüzden ayrıldım ama çocuklar için birlik oturmak zorunda kaldim

(2,029 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 

(316 puan) tarafından

Sağol canım amin 

-Reklam-
+1 oy
(673 puan) tarafından

Baya evde hizmetçi olsanız daha iyi şartlarda olur daha iyi kazanırsınız saçma işler

(316 puan) tarafından

Hakkimi yediler hepsine haram olsun inşallah 

+1 oy
tarafından

Kaynanananın evine taşınmayı neden kabul ettin ve neden kirayı onlar alıyor

(316 puan) tarafından

Kayinpeder sürekli ev benim diyo çocuklar için kabul etmek zorunda kaldım 

0 oy
(219 puan) tarafından

En büyük hatayı başta yapmışsın bilezikleri kocana vermekle 

(316 puan) tarafından

Bende pişman oldum sonradan haram olsun inşallah dedim