Günaydın hanimlar bir şey danışmak istiyorum kızım 1 hafta sonra 7. Ayına girecek mama sandalyesinde ileri geri sallaniyor ya da oturma minderinde sürekli değil ama ara ara yapıyor bunu yemek yedirirken falan daha önce bu durumu yaşayan var mı normal mi
Gayet normal bi durum . Keşfetmeye çalışıyor
Ya nette otizm belirtsii falan yazınca çok korltum
Otizm için daha erken cnm . Nete bakarsak yandık 😃😃😃
ohooo gözünü 3 kere değil 4 kere kırptı yazsan yine otizm der İnternet. bu kadar otizmle kafayı bozmayın lütfen. evet çocuğunuzu takip edin ama her şey de otizm değildir.
insan bukadar takmamali ya bebek buyuyene kadar kafayi yer insan bukadar her durumu otizme baglamaya calisarak. ya gelisine normal yasamak varken bukadar takmaya gerek varmiki anlamiyorum gercekten asiri abarti gelio bana . sana demiyorum genel olarak burda boyle okuyunca bazilarini sasiriyorum ya bebegin el corpip alkis yapmasindan korkan var şaka gibi:) bebek bu sallanacak donecek dusup yuvarlancak el cirapacak alkis yapacak anlamsiz sekilde vagirip cagiracak yani bunlarin nesi anormal. bebek bu napsin hazir ve nazir askeriye garnizon komutaninin onunde hazirolda bekleyen er asker gibi duramazki. yada sessiz sakin sekilde ders dinler gibi oturupda salince sessiz kalmazki
sosyal medya pompalıyor bunu. sürekli şu otizm yapar, çocuğunda bu varsa otizmlidir gibi gibi.
sürekli de buna maruz kalan kafayı yiyecek kadar oluyor.
Ya bilmiyorum okudukça korkuyor insan
yok ya hic takma bence . cocukda allah korusun anormal bir durum olunca zaten belli eder kendini. 2 yasa dogru gelir yasitlarindan ap ayri modda olur ozaman dikkat ederdin . ama her bebek aynidir bukadar takilirsan bu cocuk buyumez sana . ilk cocuk muhtemelen . o yuzden butun dikkantin bebekde. kendin yasamayi unutuyorsun birak akisina gunler aylar gecsin. iki vocuk ilmus olsa hepten yasamayi unuturdum onumu takiplesem bunumu takip etsem diye oyle omur gecmez cocukda buyumez cok eziyet olur
2. Çocuğum canım ilkinde yoktu kızımda olunca korktum yani ama dediğin gibi üstüne düşüyorum ondan
1,479,612 soru
24,212,805 cevap
338,229 kullanıcı