0 oy
56 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,209 puan) tarafından

Kızlar test yapmıştım hamıleyım adet  tarıhıne göre 5 haftalık ilişki gününe görede daha 4 e yenı gırecem hastaneye haftaya gıdecem ınsallah ama mıdem sureklı ağrıyor ya ara ara hafıf bulantım hıc bıtmıyor ne yapsam rahatlar mıdem acaba 

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,228 puan) tarafından

Mide ağrısına bal şerbeti biraz iyi geliyor 

önce (2,209 puan) tarafından

Çok sagol canm bı deneyım 

-Reklam-
0 oy
önce (4,517 puan) tarafından

Tatli elma susamlı çubuk kraker ve leblebi iyi geliyordu bir de mideyi hic boş bırakma. Sürekli bri seyler atistir hatta gece uyanınca mesela kesin bir iki kraker at ağzına mide boş kalınca cok fena oluyor insan. 16. Haftamdan sonra biraz biraz normal yemek yemeye başlamıştım ben 

Ayyy zatn sureklı açım ondan mı ağrıyor bulanıyor anlamadım bende mıdeyı rahatsız etmeyım dıye çok yemıyordum 

önce (4,517 puan) tarafından

Aşırı aşırı ve zararlı seyler yeme ama sürekli bir seyler atistir gerçekten mide boş kaldıkça daha cok bulaniyir

0 oy
önce (74 puan) tarafından

Benim gebelikte en zorlandığım durum mide bulantısı bide kuyruk kemiğimin ağrısından ayağa kalkamamdı, midem ekşiyip yanıyordu öyle böyle değil, gece üç felandı sosyal medyada bütün kadın doğum doktorlarına mesaj attım ölüyorum yardım edin diye 😀😀Allah razı olsun ki biri bana cevap verdi ve ünlü bir kadın doğum doktoruydu, ılık süt iç yavrum dedi içtim ve gerçekten 10 dakka geçmeden durdu, her gün içip yatıyordum çok iyi geliyordu ılık süt 

Oylemı onu da deneyım sağolun 

0 oy
önce (2,104 puan) tarafından

Hiçbir yerde duymadım da görmedim de ama annem 6 gebelikte de böyle geçirmiş, bana da söyledi hakikaten işe yaradı.

Bir çay kaşığı Türk kahvesi üzerine biraz limon sıkıp yiyorsun. 5 dk demeden geçiyordu benim. Yoksa ilaç milaç da etki etmiyor bana.

Canm bu tarıfı ıshal olduğumda yaparım ben bırebır ishale ama bende hıc duymamıştım mıdeye Iyı geldıgını teşekkür ederm 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 90 göst.
22 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,479,939 soru

24,217,819 cevap

338,475 kullanıcı

...