Hanımlar doğum yapali 13 ay oldu ben daha adet olmadım 1 yıla kadar normal ilk çocuğumda tam 1 yil sonra olmuştum bunda da bekliyorum ama daha olmadı acaba biraz daha beklesem mi bir doktora gitsem mi bilemedim
Emzirme bitene kadar olmaman normal, süt hormonu denilen prolactin ve östrojen fazlalığı adeti geciktiriyor.
Çünkü adet olmak demek rahmin bir bebeğe hazır olması demek.
Süt korumaz ama hormonların yoğunluğu rahme emzikte çocuk var henüz hazır değiliz sinyali verir.
2 yaşa kadar normal.
Teşekkürler ben 1 yıl normal sanıyordum biraz daha bekleyelim bakalım :)
merhabalar, benim doğum sonrası kadınların psikolojik süreçlerini konu alan bir tez çalışmam var, katılırsanız çok memnun olurum. bilgiler yalnızca bilimsel amaçlı kullanılacak. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8S69jRV-9z4OywNrYbNgLup0h22cuKdJc_RAbJT68_Fny-Q/viewform?usp=header
Görünmekte fayda var
İkinci doğumdan sonra böyle durum yaşadım dr 18 aya kadar normal dedı
Emzirmeyi sonlandırdım adet oldum
Bende emziriyorum belki onunla alakalıdır teşekkürler biraz daha durayım öyleyse olmadı bı giderim doktora
Emzirme dönemi bitene kadar hatta bittikten sonra bile hemen olmayabilirsin.
O kadar uzun sürüyor demekki biraz daha bekleyelim bakalım
Ben sansiiz olqnlqrdanmis demekki 3 ay sonra adet oldum her ay gunundede gelir yas artık 47 geliyor menopoza girceklm derken ne kesilen var ne giden😀
Yok canım ilk oğlum da tam 1 yaş doğum gününun haftasında olmuştum net hatırlıyorum şimdi de daha uzun sürdü böyle iyi aslında ama olmak da lazım :)
Ben ilkinde 14 ay olmadım.olmadan da 2. Ye hamile kaldım. 2. De 10 ay olmadım dikkat et sürpriz gebelik olmasın.
Aman Allah korusun canım ya olmaz inşallah öyle bişey :)
Nasıl yani 13 aymı o kadar uzun sürüyormu ya bu
İlk oğlum da tam 1 yil surdu bu daha da uzadı canım bunyeden bünyeye değişiyor demekki
Aa çok şaşırdım bende hamileyim şuan 40ından sonra normale döner diye düşünmüştüm ben ahahahah o kadar sürdüğünü bilmiyordum e insan korkar ama ya her ay acaba hamilemi kaldım tekrar yoksa normal mi diye ben kafayı yerim sürekli test yaparım iyisimi adamı evden atayım takıntılıyım çünkü ahahahaha
1,487,428 soru
24,315,808 cevap
345,013 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın