0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (900 puan) tarafından

Kizlar teyzem biraz verdide,bunuda kuru fasulye gibi geceden ıslatmak mi lazım 

3 Cevaplar

+1 oy
(709 puan) tarafından

Islatma ama beş on dakika kadar önden kaynat o suyu dök sonra normal yemek şeklinde pişir yağ salçayla 

(900 puan) tarafından

Hiç yapmadığım için sormak istedim ,ozaman öyle yapayım ,çok sağol canım 😊

(709 puan) tarafından

Olabilir tabi canım rica ederim zeytinyağlı ve domates salçasıyla da çok güzel hafif oluyor tavsiye ederim

(900 puan) tarafından

Cnm zaten Zeytinyağı kullanıyoruz yemeklerde, ayçiçeği kullanmıyoruz hiç birkaç şey dışında 😊

-Reklam-
0 oy
(7,176 puan) tarafından

Gerek yok ıslatmaya 

(900 puan) tarafından

Sağol canım 😊

0 oy
(1,182 puan) tarafından

Çiçeğim söyledikleri gibi önden biraz haşla o pembe bir suyu salsın normal fasülye rengine dönüyor onda da böyle kıymalı salçalı pişir çok lezzetli oluyor şimdiden afiyet olsun

(900 puan) tarafından

Kıymalı daha mı iyi olur olmazsa öyle bi deneyeyim 

(1,182 puan) tarafından

Ben barbunyayı hep kıymalı az sulu yaparım cok lezzetlı olur.

Yaptığım tarıfte lu şekilde 

Kıymayı İyice kavurdum sonra tereyagini koyarım tereyağı köpüğü geçtikten sonra içine doğranmış soğan ve sarımsak eklerim onlar ölür salçasını koyarım barbunyayı eklerim yeteri kadar da su koyuyorum çok lezzetli bir yemek oluyor. Mesela benim kayınvalidem kapıya biber falan da ekliyor normal yeşil biber öyle de güzel oluyor ama ben sade sevıyorum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 444 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 90 göst.
20 Ağustos 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (7,867 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 65 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
24 Ekim 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (7,867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,483,525 soru

24,264,125 cevap

341,684 kullanıcı

...