+2 oy
717 göst.
Diğer kategorisinde (474 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar merak edenler için paylaşmak istedim ultrason çekildi kızım enfeksiyon ve aşırı kabız dedi ve kızım uzun süredir kabız 3 5 günlük değil bağırsak uzun yada kısa olabilir dedi öyle oldu zamn da bu şikayetler oluyormuş bi süre damar yolu tedavisi uygulanacak eğer şikayet devam ederse başka hastaneye sevk edecem dedi aşırı kusuyor lavman verdiler yapamadı midesi bomboş hala kusuyor 😢merak edip soranlar Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

17 Cevaplar

+2 oy
(6,604 puan) tarafından

İnşallah tez zamanda tedavisi sonuçlanır rahatlar yavrum, çok geçmiş olsun 

(474 puan) tarafından

İnşallah ona baktıkça dayanamıyorum ağlıyorum eriyor sanki gittikçe ağlamaya hali kalmamış kızım ağlıyor sesi bile çıkmıyor Allah razı olsun 

(6,604 puan) tarafından
+1

kendini yıpratmaman lazım, karnındakini de düşünmen gerekiyor. 

(474 puan) tarafından

Yanımdakide evladım insan şaşıyor hangisini düşünim 🥺

-Reklam-
+1 oy
(1,859 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 🤲

(474 puan) tarafından

Amin inşallah ablam Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

(85 puan) tarafından

Ne yaptın hülya kan verdin öı çıktımı sonuç

(1,859 puan) tarafından

Yok canım kan vermedim yarın tam günüm doluyor biraz geçsin giderim

+1 oy
(3,325 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah 

(474 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 😭

+1 oy
(48 puan) tarafından

çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah

(474 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun kardeşim 🤲 

+1 oy
(77 puan) tarafından

Allah'ım şifa versin inşallah çabucak iyileşir🙏

(474 puan) tarafından

Amin inşallah çok zor ağlıyor canı yanıyor onun canı yandıkça benimde canım yanıyor Allah razı olsun inşallah kardeşim 

+1 oy
(2,215 puan) tarafından

Hiç merak etme canım kısa sürede o serumlarla toparlanacak insallah 

(474 puan) tarafından

İnşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 

+1 oy
(6,956 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım Allah tez vakitte şifasını versin inşallah 

(474 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kardeşim 🤲 

+1 oy
(6,036 puan) tarafından

Aaa gecmis olsun canim duymadim ben 

(474 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim ablam Allah razı olsun inşallah dün paylaşmıştım görmemiş olabilirsin 

+1 oy
(569 puan) tarafından

Allah sifa versin canim

(474 puan) tarafından

Amin inşallah kardeşim Allah razı olsun inşallah 🤲 

+1 oy
(907 puan) tarafından

Sevgi inşallah yanlış teşhis koyulan hastaneye gitmedin 

(474 puan) tarafından

Yok abla ameliyat eden doktora geldik 

+1 oy
(28 puan) tarafından

Kızınız inşallah biran önce sağlığına kavuşur sizin bu anlatiminizdan merak ettim kızınıza gluten testi yapıldımi çölyak olanlar genelde böyle sürekli kusar kabız olur bağırsaklarında bir sıkıntı çıkarsa doktordan bence test isteyin benim yengem colyak hatası eskiden teşhis edilmeden önce bütün gün kusardi ve aşırı zayıfti kabizdi bir lokma yiyemiyordu sonra colyak olduğu ortaya çıktı şuan glutensjz besleniyor geçenlerde glutensiz cikolata diye yemiş meğer içinde eser miktarda varmis hastan3lik oldu çok geçmiş olsun tekrardan 

(474 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun kardeşim doktor enfeksiyon ve aşırı kabız dedi bağırsak uzun yada kısa olabilir dedi dediniz test yapılmadı yarın sbah doktora bı sorayım dediniz hastalığı inşallah yoktur kızımda çok zayıf midesi bişey almıyor çok teşekkür ederim 

+1 oy
(7,656 puan) tarafından

Daha önce ameliyat olmuş muydu

(474 puan) tarafından

Evet bağırsak düğümlensi ve apantis patlamıştı hem açık hem kapalı ameliyat oldu 6 ay önce 

0 oy
(11,726 puan) tarafından

Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah 

(474 puan) tarafından

Çok sağol kardeşim Amin inşallah Allah razı olsun inşallah 🤲 

0 oy
(3,785 puan) tarafından

Rabbım acıl sıfalar versın 

(474 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kardeşim 🤲 

0 oy
(123 puan) tarafından

Yine dugumlenmis olabilirmi karın kısmında bir yerinde şişlik belirgin bişey olabilirmi benim kızımda bağırsak dugumlenmesinden ameliyat oldu sonra makatindan kan geldi çok beklemesi iyi bişey değil ultrason cekildimi

(474 puan) tarafından

Doktor düğümlenemsinden şüphelendi şükür düğümlenme yok dedi ama bağırsak uzun yada kısa olabilir diyor aşırı kabız enfeksyon var verceem ilaçlar evde kullanamaz dedi dmaar yoluyla tedavisi olacak dedi şükür kan vs yok lavman yaptık ama yapamadı şimdi tekrar yapacam 

0 oy
(1,554 puan) tarafından

Gecmiş olsun canım tekrardan İnşAllah buda geçicek Rabbim tez zamanda Şifa verir 🤲🤲🤲:((

0 oy
(3,720 puan) tarafından

Canımmm sen başka bir hastaneye mi gitsen yani üzülmeni istemem ama belli ki bir hastalık var çocukda devamlı yatış veriyolar bir sonuç yok geçenler de de yatmıştı ramazandı hatta yani sen bir başka hastane araştır bence geçmiş olsun 🙏

(474 puan) tarafından

Ben ramazanlikta yatış yaptımizda ameliyat olmuştu kızım zaten bu ikinci yatisi ameliyat eden doktor dan çok memnunum aynı doktora getirdik aşırı kabız ve enfeksiyon var dedi antibiyotik alıyor şimdi bide lavman ve mide koruyucu yarın sbahta aç karnına tekrar uktarason çekilecek sonuca göre taburcu edceek 

İlgili sorular

+10 oy
24 cevap 1,213 göst.
8 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (474 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 1,162 göst.
8 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (474 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 395 göst.
+5 oy
22 cevap 937 göst.
14 Mart 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (474 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,520 soru

24,225,552 cevap

338,900 kullanıcı

...