Cocuklar okulda bende Bi market turu yaptım geldim şimdide 15677848282 kez hiç bıkmadan izlediğim küçük gelin Nazmiye açtım izliyorum küçük kızımda oyun oynuyor Bi yandan da tv ye dalıyor oda bakıyor 😃😀😁
Eee sizler napiyosunuz akşam menuleriniz nedir günün kahvesini içtiniz mi?
Günün kahvesi yok içmedim daha elektrikler yok hiç bir şey yapasım da gelmiyor vallahi yemekte de ıspanak ve mantar var 🤗
Hahahha deme demeee eşimde Bi seviniyor Bi dua ediyor görecen ağzı kulaklarında diyor inşallah kalmışsındır her namazda dua ediyor ayyy dedim zaten senin dualarında kabul oldu
Hahahahahaahaa sağlık olsun canım test yaptın mı peki 😂
Valla geçen çubuk test aldım hiç bisey çıkmadı günümde daha kan versem çıkmaz diyorum
En küçük kızım 4 yaşında en büyük 12 ortanca 8 yaşında bilmiyorum nasıl yaparım 4 cocukla zorlanirmiyim
Hayırlısı olsun inşallah Rabbım kolaylık versin gönlüne göre versin inşallah
Amin inşallah hayırlısı olsun bakalım sende Bi kan ver hayırlısıyla inşallah sağlıklı hayırlı Bi erkek evladın olur Bi kızın vardı bide oğlun olsun inşallah amin amin
Kahve neydi sahi???🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Nohut pişirdim yanına pilav turşu tamamdır
Afiyet olsun canım
Ben bebek doğduğundan beri içiyorum valla. Gündüz uykusu normal ama gece uyanıyor sürekli. Ayrıca ramazanda oruç tutarken içmedim kahve ,yine aynıydı uyku düzeni 😉😉 neyse birazdan yine icecem 😀😀
Hahahhaa desene ona işlemiyor hep öyleydi diye 😃😀 Allah bağışlasın sağlıklı olsunlar da varsın uyumasınlar sende yap yap kahveni afiyetle ic
Kahvenin verdiği mutluluğu kimse veremiyor 😀😀😀
Hahahaha aynen öyle 😃😀
Ay ben denedim gerçekten etkiliyor benimkini çok bozuluyor uykusu 😥
Yesil fasulye ve sarma var . Dünden pilavda var biraz yeter
Menun çok güzel afiyetle yiyin kuzum
Teşekkürler cnm
Daha ne olsun afiyetle yiyin benim çocuklar da bayılır hamburgere köftem buzlukta herzaman yaparım atarım buzluğa bende çocuklar dami yapsam acaba :)
Teşekkür ederim 🌸Pratik ve güzel bence ya, bayağıdır yapmamıştım böyle.
Bende en sın okulun ilk haftası beslenmelerine katmistim bugün yapayım onlara
Şimdiden afiyet olsun o zaman 😌
Teşekkür ederizz ☺️
Bizimde yağmur yağıyor çok şükür Rabbim acıdı yağmur verdi bende temizlik yaptım dinleniyorum sonra işe devam
Bende marketten lahana aldım yarına yapacam inşallah akşam saracam dolaba katacam yarın çocuklar okula gidince hemen pişiririm
Allah razı olsun eşinden ne güzel maşallah ☺️😊
Sağolsun eşim yardımcıdır hep 19 sene olduk evleneli hep yardımcı olur bende zamanında çalıştım hem iş hem ev zor oluyor du yardım etmeye alıştı şimdi ufak çocuk var yetişmiyor yine yardım ediyor Rabbim herkese güzel eşler hayırlı insanlar nasip etsin inşallah
Amaaann maşallah 19 sene daha nice nice güzel yıllarınız olsun inşallah bizde 13. Sene oldu 😃
Sizede Maşallah 😊 Rabbim huzur versin
Kaytaz böreği var türlü ve pilav yaptım sebze alıçmaya gidicem dolap bi boşalsın dedim 🤣 iki kahve içtim 3. Kocamla inşallah
Yemek de köfte patates ikilisi ☺️
Sabaha karşı altıda uyudu çocuklardan düzenleri şaşmıştı kahvaltı verdim şimdi ben de yedim bakalım bir tür gezeceğiz
İyi gezmeler ozaman ☺️
1,479,423 soru
24,210,354 cevap
338,115 kullanıcı