0 oy
250 göst.
önce Diğer kategorisinde (250 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Cocuklar okulda bende Bi market turu yaptım geldim şimdide 15677848282 kez hiç bıkmadan izlediğim küçük gelin Nazmiye açtım izliyorum küçük kızımda oyun oynuyor Bi yandan da tv ye dalıyor oda bakıyor 😃😀😁

Eee sizler napiyosunuz akşam menuleriniz nedir günün kahvesini içtiniz mi?

8 Cevaplar

0 oy
önce (1,804 puan) tarafından

Günün kahvesi yok içmedim daha elektrikler yok hiç bir şey yapasım da gelmiyor vallahi yemekte de ıspanak ve mantar var 🤗

Fotoğrafını da yeni gördüm afiyet şifa olsun canım ☺

önce (250 puan) tarafından

Tesekur hulyacimm çok saol sen naptin kan verdin mi gebelik kesin olarak varmi canım ben deno hatırladın demi beni

Anam sen misin kızzz niye nickin öyle tanıyamıyorum artık eskileri 😁 yok canım 2 gün kaldı adetime geçsin de direk kan veririm inşallah 🤗

Değiştirdim sıkılmıştım öyle Değiştirdim zaten 1 senedir girmiyordum buraya bu aralar biraz korktuğum için girdim ilacımı içmeyi unuttum dedim aha kesin kaldım çok tırsıyorum:D 

Hadi hayırlısı olsun senin prenses büyüdü zaten artık bence vakit tamamdir hahahah

Aboooooo sende 4 tane vardı demi 😁 sende yedin mi ayvayı 😂😂😂

Yok kız 3 tane var ama kalmışsam eğer 4 olacak :(

Hayırlısı olsun inşallah bacım 😂😂 olsun beraber şafak sayarız kız 😁😁

Yaa kolojen hapım var onu içiyordum her akşam onu içince sanıyorum ki doğum kontrol hapımı içiyorum jeton düşene kadar 10 gün geçti biraz geç fark ettim tekrar başladım  ama fayda edermi bilmiyorum 

Hahahha deme demeee eşimde Bi seviniyor Bi dua ediyor görecen  ağzı kulaklarında diyor inşallah kalmışsındır her namazda dua ediyor ayyy dedim zaten senin dualarında kabul oldu

Hahahahahaahaa sağlık olsun canım test yaptın mı peki 😂

Valla geçen çubuk test aldım hiç bisey çıkmadı   günümde daha kan versem çıkmaz diyorum 

En küçük kızım 4 yaşında  en büyük 12 ortanca 8 yaşında bilmiyorum nasıl yaparım 4 cocukla zorlanirmiyim 

Hayırlısı olsun inşallah Rabbım kolaylık versin gönlüne göre versin inşallah 

Amin inşallah hayırlısı olsun bakalım sende Bi kan ver hayırlısıyla inşallah sağlıklı hayırlı Bi erkek evladın olur Bi kızın vardı bide oğlun olsun inşallah amin amin 

-Reklam-
0 oy
önce (6,878 puan) tarafından

Kahve neydi sahi???🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Nohut pişirdim yanına pilav turşu tamamdır 

Afiyet olsun canım 

önce (1,942 puan) tarafından

Ben bebek doğduğundan beri içiyorum valla.  Gündüz uykusu normal ama gece uyanıyor sürekli.  Ayrıca ramazanda oruç tutarken içmedim kahve ,yine aynıydı uyku düzeni 😉😉 neyse birazdan yine icecem 😀😀

Hahahhaa desene ona işlemiyor hep öyleydi diye 😃😀 Allah bağışlasın sağlıklı olsunlar da varsın uyumasınlar sende yap yap kahveni afiyetle ic

Kahvenin verdiği mutluluğu kimse veremiyor 😀😀😀

Hahahaha aynen öyle 😃😀

önce (6,878 puan) tarafından

Ay ben denedim gerçekten etkiliyor benimkini çok bozuluyor uykusu 😥

0 oy

Yesil fasulye ve sarma var . Dünden pilavda var biraz yeter 

Menun çok güzel afiyetle yiyin kuzum

Teşekkürler cnm 

0 oy
önce (4,089 puan) tarafından

image

Diğer posta da atmıştım, buna da atayım 😊Bardak boş şuan, içtim. Akşama ev yapımı hamburger, patates kızartması, yanına meze olarak havuç(yoğurtlu/sarımsaklı) ve yayla çorbası var. 

Daha ne olsun afiyetle yiyin benim çocuklar da bayılır hamburgere köftem buzlukta herzaman yaparım atarım buzluğa bende çocuklar dami yapsam acaba :)

Teşekkür ederim 🌸Pratik ve güzel bence ya, bayağıdır yapmamıştım böyle. 

Bende en sın okulun ilk haftası beslenmelerine katmistim bugün yapayım onlara 

Şimdiden afiyet olsun o zaman 😌

Teşekkür ederizz ☺️

0 oy
önce (7,220 puan) tarafından

Bizimde yağmur yağıyor çok şükür Rabbim acıdı yağmur verdi bende temizlik yaptım dinleniyorum sonra işe devam

Bende marketten lahana aldım yarına yapacam inşallah akşam saracam dolaba katacam yarın çocuklar okula gidince hemen pişiririm 

+1

Allah razı olsun eşinden ne güzel maşallah ☺️😊

Sağolsun eşim yardımcıdır hep 19 sene olduk evleneli hep yardımcı olur bende zamanında çalıştım hem iş hem ev zor oluyor du yardım etmeye alıştı şimdi ufak çocuk var yetişmiyor yine yardım ediyor Rabbim herkese güzel eşler hayırlı insanlar nasip etsin inşallah

Amaaann maşallah 19 sene daha nice nice güzel yıllarınız olsun inşallah bizde 13. Sene oldu 😃

Sizede Maşallah 😊 Rabbim huzur versin

0 oy
önce (10,378 puan) tarafından

Kaytaz böreği var türlü ve pilav yaptım sebze alıçmaya gidicem dolap bi boşalsın dedim 🤣 iki kahve içtim 3. Kocamla inşallah 

0 oy
önce (16,111 puan) tarafından

image

İşleri bitirdim bir kahve içeceğim 10 dk çocuklar gelecek ☺️

Yemek de köfte patates ikilisi ☺️

0 oy
önce (14,843 puan) tarafından

Sabaha karşı altıda uyudu çocuklardan düzenleri şaşmıştı kahvaltı verdim şimdi ben de yedim bakalım bir tür gezeceğiz

İyi gezmeler ozaman ☺️

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 723 göst.
0 oy
17 cevap 736 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,701 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 393 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,701 puan) tarafından soruldu
0 oy