0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (481 puan) tarafından

Anneler 3 çocuk var 14 yaşında 4 yaşında 1 aylık bebek uyanıkken hiçbi iş yapamıyorum uyuduğunda da biraz yapıyorum ama yorulduğum için ve uykusuz olduğum için dinlenmek istiyorum eşim şehir dışında çalışıyor nerdeyse hiç yardım edemiyor diyecek kadar az gelince eder ama haftada on günde bir gelir eve yardım eden kimse yok bazen ev dağınık pis oluyor yetişemiyorum herşeye 4 yaşındaki oğlumla çok az ilgilenebiliyorum çocuk ortada büyüyor gibi hissediyorum içim rahat etmiyor eşimde abartıyorsun artık büyük onlar kendini idare edecek sende bebeğe bakacaksın yetişebildiğin kadar evin işini yapacaksın diyor ama içim rahat etmiyor sizde öyle misiniz bebekten önce hiçbirşeylerini eksik etmedim herşeyi 4 4 lük yaptım 

2 Cevaplar

+1 oy
(8,993 puan) tarafından

14 yaşındaki çocuğun yardımcı olmuyor mu 4 yaşındaki de kendi işlerini yapabilir aslında giyinmek tuvalete gitmek yemek içmek gibi 

(2,288 puan) tarafından

Üvey çocuktu galiba o 

(481 puan) tarafından

Masadaki ekmeği çıkarıp poşetten yemez bölüp önüne koyacaksın öyle 4 yaşındaki de tuvalete gidiyor ama üstünü giyip çıkartamıyor yinede yarı yarıya yardım gerekiyor yarısını kendi yapıyor 

(8,993 puan) tarafından

Ogret bir an önce geç kalmışsın 4 yaşında bebek değil artık ayrıca büyük olanda kendi işlerini yapsın toplasın makineye dizdin uveyse eşinize söyleyin bu konuda uyarsın

(481 puan) tarafından

Ağaç yaşken eğilir bacım geçmiş zamanı halası bakmış benden önce oraya gidince halasının her işini yapar bana gelince suyunu almaz abla su ver eşime de evlendiğimden berli söylüyorum çocuk o yaptığı kadar diyor yaptığı birşey yok artık eşime demekten de vazgeçtim 4 aydır bıraktım ne hali varsa görsün hep çocuk kalmicek elbette büyicek bu evden gidecek diyip kendimi teselli ediyorum başka çarem yok 

(8,993 puan) tarafından

Tatlı dille canım suyunu kendin al ekmeğini kendin kes ye olur mu gibi konusun gerisini umursamayin illaki iş başa düşecek yapacak 

(481 puan) tarafından

Tamam abla diyor yine aynısını yapıyor

(5,151 puan) tarafından

O zaman sende yapma. Misal senden su mu istedi ismi her neyse işte canım mutfakta kendin alabilir misin. Veya çocuklar mi acıktı benim işim var bugün sen sofrayı kur de. 

(481 puan) tarafından

Çocuk uyuyunca hazırlarsın abla acelesi yok der bi kaç defa sabah kalkmadım hazırla birşeyler ye dedim kalkmış aç gitmiş akşam sordum okul da yedim birşeyler diyor dalga geçiyor resmen 

-Reklam-
0 oy
(5,151 puan) tarafından

14 yaşındaki bebegi tutabilir, erkek kız fark etmez eve bir süpürge tutabilir. Tabiki bütün iş o çocuğa yüklenmemeli ama günlük yardim isteyebilirsin. Ben 12 yaşımdan beri bulaşık yıkıyorum düzenli. 16 17 iken çoğu zaman eve gelen misafire ben tatlı yapardım.  Sorumluluk vermekten korkmayın 

(481 puan) tarafından

Bebeği tutmak mı telefondan başını kaldırsa gerçek dünyayı görecek kendini telefona adamış okuldan gelir alır bırakır gider derste okulda çocuk da evde hiçbir şey umurunda değil keyfi olsun yeter çok rahat ve sorumsuz bir çocuk çocuğu tut desem bile En ufak bir şeyde çocuğa da baktım olur hiç demez azıcık destek oldum

(5,151 puan) tarafından

Öyle olmaz. Başka yorumda okudum eşinin çocuğu sanırım. Eşinle ciddi konuş yardim etsin 

(481 puan) tarafından

Evet eşimin çocuğu eşimle kaç defa konuştum çocuğu alıyor karşısına yap oğlum et oğlum o da dalga geçer gibi adı gibi biliyor çocuğun nasıl olduğunu yine aynı yine aynı resmen dalga geçiyorlar benle başka mantığı yok 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 82 göst.
+1 oy
2 cevap 110 göst.
+2 oy
8 cevap 313 göst.
0 oy
5 cevap 257 göst.

Kategoriler

1,485,003 soru

24,282,974 cevap