0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bugün kendimi kaybettim otobüsün üstüne doğru yürüyor musun farkında olmadan otobüs manevra yapıp korna çaldığında fark ettim sanırım ben iyi değilim aklımı kaybediyorum bir otobüs dolusu insana sebep olabilirdim ben ne yapıyorum farkında olmadan kim bilir belki daha neler yaptım ..     YARGILAYACAKLAR YAZMASIN !!!

6 Cevaplar

+1 oy
(1,264 puan) tarafından

niyeki. psikoljinmi bozuk ilac mi kullaniosun uykusunmusun hastamisin?  

valla kendi kendine  napiosan evinde yap kimseye zarar vermem mumkunse:)

-Reklam-
0 oy
(8,615 puan) tarafından

Neden peki? Bir kayıp mı yaşadın? Depresyonda mısın? 

(69 puan) tarafından

Sanırım psikolojik olabilir yada unutkanlık yada başka birşey farkında değildim bunu yaparken normalde kaldırımda eve doğru yürüyordum ne ara yola indim nasıl oldu orası yok bende

(8,615 puan) tarafından

Tamam da durup dururken olmaz ki bir şey mi yaşadın? Bir şey yaşamadıysan eğer vitaminlerine baktır 

(1,741 puan) tarafından

Belki epilepsi olabilir. Mutlaka doktora gidin. Arkadaşım var onda da dikkat dağınıklığı falan vardı. Meğersem göz dalması şeklinde. Nöbet geciriyormus. Gün içerisinde birçok kez nöbet geciriyormus ama farkında olmuyormuş. Bu nöbetler de dalgınlık şeklinde olabiliyormuş. Belki de o sırada nöbet geçiriyor olabilirsiniz hatirlamiyorsaniz

(69 puan) tarafından

Birşey değil bir çok şey yaşadım geçmişte ama şimdi durduk yere niye böyle oldum anlayamadım bu nasıl bir dalginliktir 

Vitamin eksikliği buna sebep olabilir mi

(1,741 puan) tarafından

Bunu anca doktor bilebilir biz ne desek boş 

0 oy
(23,808 puan) tarafından

Acil.doktora gitmelisin. Geçmiş olsun. Allah korumuş. 

(1,741 puan) tarafından

Aynısını yukarda yazdım. Arkadaşıma bu şekilde epilepsi teşhisi konuldu. Nöbetleri dalma şeklinde geciriyormus 

(69 puan) tarafından

Teşekkürler 💐

(69 puan) tarafından

Bende ondan şüphelendim geçen de makinadan çıkardığım bulaşıkları çöpe atmışım ben çocuklar attı sandım çocuklar biz atmadık dediler inanmadım 

Bugünkü olaydan sonra anladım ki onunda ben yapmışım 

(23,808 puan) tarafından

Evet epilepsi farklı bir hastalık. Nöbet çeşitleri çok. Allah'ım kardeşine de şifalar versin 

0 oy
(908 puan) tarafından

Anlamsız şeyler yapıyorsan beyin tümörü de olabilir

0 oy
(3,707 puan) tarafından

Vitamin degerlerine baktır ben cok alıktım d vıtaminiö cok cok dusuk cıktı

0 oy
(5,612 puan) tarafından

Dalgınlık olabilir bazen ama sürekli yaşıyorsan başka bir sebeb vardır . Bide hatırlamıyorsun yaptıklarını acil bir dahiliye ye görün

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 306 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Melektrn (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 511 göst.
12 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 275 göst.
3 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mervela (7,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 735 göst.
9 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,532 soru

24,238,927 cevap

339,842 kullanıcı

...