0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından

Kızlar tarla varmış konusup alacakmış  benim altınları bozup  tapu ıcın alacakmıs  sonra bunu bankaya hıppodek ettırıp babasına kredı cekıp davar alacakmış davarı satıp kredıyı odeyecekmıs . Basta he dedım sonra dusununce  yok dedım . Tapu benim adıma verırsenız he dedim sonra dusundum ya babası davardan para vermezse hem dünya kadar borclu hemde altınlar gıtmıs olacak yok dedim ondan sonra bu ıcındekılerı bir bir doktu bana aslında hıc sevmıyormus benı cocuklara sebep duruyormusum. Her aksam serenat yapam adam gıttı barısmaya çalışan adam gıttı bende beni seviyor zamanla sevgısı azaldı sandım bazı seylerı ınsan duyunca cok zoruna gıdıyo. 

8 Cevaplar

0 oy
(1,373 puan) tarafından

sonuc olarak elinize ne kari gececek. bukadarordan oraya hurdan buraya satis para onu bozdur bu u al oburunu sat karmi elde edecek . amac ne yani? tarlayi alip ipotekle kredi cekip davar alip satip kredi  cekecegine. direk tarlayi alip krediyi odeain iste madem. davara ona buna okadar tantanaya ne gerek varki

(7,010 puan) tarafından

di mi saçma sapan  bir alışveriş 🤦🏼‍♀️olan altınlara olacak

(1,373 puan) tarafından

tarla almak isteyen kredi ceker alir. davari osu busu babasi susu busu okadar tantanaya ne gerek varki

(134 puan) tarafından

Degol mı

-Reklam-
0 oy
(10,540 puan) tarafından

İnsanın malı başına dert olur derler ya senin altınlarda başına dertmiş be canım kaynım kayınbaban kocan hepsi göz dikmiş resmen 

(134 puan) tarafından

Evet cok bir altında degıl

0 oy
(424 puan) tarafından

Davar filan almayın ülke şap'tan kırılıyor 

(134 puan) tarafından

Onun hayalıymıs ben vermek istemiyorum altını babası bakıp satacakmıs yarın ne malum  ben baktım vermek istemiyorum derse

0 oy
(23,910 puan) tarafından

Sevmiyorsa sevdiğini alsın. Eyvallah etme . Allah feraha cikarsin. 😔

0 oy
(2,130 puan) tarafından

Altınlarını sakın verme ne kadar hayvan telef oldu haberi varmı onların madem hayvanları satıp krediyi ödicekler ne diye hayvan alıp bakımı yemi suyu derdine giriyolarki bu kârı olmicak bence altonlarono almak için söylenmiş bi yalen bu hale üstüne sevmediğini söylemiş niye böyle bişey yapasonki böyle adam için bugün bunu diyen yarın boşanalım der elinde avucunda bişey olmaz tarlanın borcuda üzerine olursa sana kalır bide üstüne kafanı vuracak taş ararsın sonra  altta kalmasaydın bende çocuklar için duruyorum ztn senin suretsızlıgını çekecek değilim yoksa diye hem kadının altınlarını göz koy hemde seni sevmiyorum de yallah ozmn başka kapıya naş

(134 puan) tarafından

Altınları onun  parasıyla aldım ya senin ne hakkın var dıyo

(2,130 puan) tarafından

Onun parası diye bişey yok senden de kesildi o para sonuçta aldıysa sana kaldı ne hakla benim param diyebilir böyle bi hakkı yok sakın verme konuşsun Dursun he he de geç verme

0 oy
(271 puan) tarafından

Kafam çok karıştı 

Altınşarla tarla alacak 

Tarlalarınıza kredi çekecek hipotek ettirip   onlada davar alacak

Davarı satıp kredi ödeyecek 

Elde kalan tarla 

Çok saçma 

Ozaman sadece tarla alınsın kredi çekilmesine gerek yokki 

Bence bu davarı satmayacak başka iş var gibime geliyo

(134 puan) tarafından

Bende ılk deyince kızı okula bırakıyordum TM dedım sonrs eve gelıp mantıklı dusununce bor ıs var bunda dedim 

(377 puan) tarafından

Altından karli ne var ki bu zmnda ..ne ev o kadar değerleniyor ne de araba misal. Altın günden güne artıyor . İnsanlar malini mülkünü satıp altına yatırım yapıyor bu altınları bozacak . Bir sürü hayal kurmuş kendince altın fln verme derim

0 oy
(5,855 puan) tarafından

Gerçek yüzünü görmüş oldun işte daha ne 

Verince iyide, vermeyince mi kötü oldun 

Bundan sonra ona göre davranirsin

(134 puan) tarafından

Muhattap olmam bir sene sonrada çalışırım Boyle adamın parası lazım degol bana

0 oy
(507 puan) tarafından

Madem sevmiyor altınlarını da alıp ayrılıp seni daha da zora sokabilir evde bile tutma altınlarını derim.rizam yok bitti.diyceksin hickimse zorla alamaz surat aşamaz sana.asla verme babası kendi evinin üzerine kredi çeksin madem kendine guveniyorsa.

(134 puan) tarafından

Evlerı yılkı devlet para verdı Evo yapın bunlar o parayı da yedıler

(507 puan) tarafından

O parayı yiyen sana acir mi hiç.çocuğunun kendinin gelecegi için hicbirsey verme kardeşim.asla alamazsn.bir kıran bile varsa sakla kocanın kafası çalışmıyor madem ki bütün erkekler böyle.sen koruycan riskini.kurana da el bassalar verme.sevmiyormus mal a bak kurban olsun sana.

(134 puan) tarafından

Ondan vermedim bor guvencem olsun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 962 göst.
0 oy
4 cevap 268 göst.
0 oy
19 cevap 1,232 göst.
0 oy
0 cevap 191 göst.

Kategoriler