0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (32,335 puan) tarafından

Uzun zamandır gece olduğunda da sabah olduğunda da uyumak istemiyorum sanki bir anda uykumu kaybetmiş gibiyim geç yatıp erken kalkmaya başladım uykuya geçemiyorum esniyorum uykum gelmiştir diye yatıyorum ama yok saatlerce sağa sola dönüyorum çok az uyuyorum günlerdir bunun nedeni ne olabilir yaşayan var mı bu durumu 

3 Cevaplar

+1 oy
(709 puan) tarafından

Mevsimsel olabilir mi acaba. Bende bir aydır böyleyim bir de yatınca huzursuz bacak gibi tuhaf bir his oluyor vücudumda. Kasılma yok ama kemiklerim sızlıyor gibi. Ama yine de değerlerine bi baktırabilirsin belki eksik bir şey vardır

(32,335 puan) tarafından

Bilemedim daha önceki yıllarda yaşamamıştım bu durumu kan değerleri etkiler mi baktıracaktım ama devamlı araya birşeyler girdi gidemedim gitsem çok iyi olacak çok teşekkür ederim tavsiyen için🌹

(709 puan) tarafından
+1

Rica ederim canım inşallah geçer hem iyi olur çoktandır gitmediysen kadınlar olarak hep düşük değerlerimiz oluyor

-Reklam-
+1 oy
(15,058 puan) tarafından

Benim de öyle 2 gündür. Eşim gece çalışıyor çocuklar da uyuyor sonra otur dur. 1 gibi yatıyorum 3 gibi çocuk kalkıyor o ara uykum gidiyor 

(32,335 puan) tarafından

Aynı benimde uykum yok oldu resmen 

+1 oy
(7,207 puan) tarafından

Ben de yaşadım uykum sabaha kadar gelmiyordu ne zaman hamile kaldim sonra duzeldi doktor psikolojik diyordu 

(32,335 puan) tarafından

Kendiliğinden mi düzelmişti inşallah bende atlatabilirim bu durumu 

(7,207 puan) tarafından
+1

Evet cnm  hamile kalınca duzeldi insallah 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 258 göst.
25 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ela94 (1,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 72 göst.
0 oy