0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından

Sabah karnım sert uyandım resmen biraz evi toparladım bu süreç boyunca hareket hissetmedim 

Sonra midem bulanmaya başladı az dün çok yorulmuştum yorgunluktan elim ayağım boş gibi hissediyorum yemek yiyip buşantım geçsin yatıyım dedim sonra bebeğin hareket etmediği aklıma geldi bir iki sevdim vurdum falan tık yok 

Yemek yedim uzandım şimdi 10 dakikadır seviyorum hareket ettirmeye çalılıyorum yok 

Nasıl hareket ettirebilir ı'm endişelenmeye başladım 

36+5

Tansiyonum iyi nabzım iyi bulantımda yemekten sonra azaldı 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ayy ben endiselendim. Doktora yada acile git . Mide bulantısı ve hareket azlığı hiç normal değil 

(277 puan) tarafından

Bende hemen endişeleniyorum yarında rendavum var gün verilecek 

Gün verilmeye diye ameliyata gıdecem sanırkm 

tarafından

Yarını bekleme bence

-Reklam-
0 oy
(33,528 puan) tarafından

Hemen acile git kontrol etsinler vakit kaybetmeden 

(277 puan) tarafından
+1

Yarın kontrolüm var zaten 1 saat takip ediyim dedim bakalım bir kayma gibi hissediyorum ettim ama biraz daha durayım

0 oy
(7,220 puan) tarafından

Kalk kız bi muayene ol çok korkuyorum ben öyle olunca 

0 oy
(1,931 puan) tarafından

Acile gidin girebiliyorsunuz vakit kaybetmeyin uzun süredir kıpırdamıyorsa

0 oy
(1,899 puan) tarafından

Boyle durumlarda tahmin ile yola cikilmaz bende de ara ara olurdu paniklerdim sonra gecerdi hareket ederdi.Ama her zaman aynisini olmaz.gercek anlamda.bir sorun var gibi hissediyorsaniz doktora mutlaka gidin ve lutfen kendinizi de bu ladar yormayin.Iki temizlik is guc yuzunden cocuklarimiza bir sey olmasin

(277 puan) tarafından

Bende çok panik atak bir insanım oy izden anında buraya yazdım bir iki tekmeledi gibi bide belli belirsiz bir kayma hareketi gibi bişey hissettim biraz daha dinlenip en azından yarım saat bi saat kontrol edicem hareketler normale dönerse yarın kontrolüm var zaten sezeryan günü verilecek

0 oy
(1,999 puan) tarafından

Hemen acile git canım bizi de haberdar et

(277 puan) tarafından

Tamamdıe ederim ama puanlık kontrol ediyorum balalım

0 oy
(2,552 puan) tarafından

Çikolata ye biraz bekle tekmeler korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz yine tepki vermezse panik yapma git bir görün bende çok yaşadım bunu

(277 puan) tarafından

En ufak şeyde hemen panik liyorum hemen noldu noldu yarın da kontrolüm var bugün gidersem normal olursa eğer yarınki rendavum da dün bakılmış zaten deyip ultrasonda sökmüyo acil deki de detaylı bilgi verip bakmıyo oy izden biraz kontrol edicem hareket ederse gitmicem bakalkm

(2,552 puan) tarafından

Tatlı şeyler tüket kuzum baktın olmuyo sen yine riske atma haftan da ileri zaten  . Haber ver bizede haraket olursa 🌼

0 oy
(7,479 puan) tarafından

Hastaneye gttin mi yada hareket etti mi cnm merK ettim bende 

(277 puan) tarafından

Etti etti şükür ama dün kendimi çok yorgunum sanırım hayla halsizlik var üstümde bebek de ondan etkilendi gerekse ama hareketleri düzeldi

(7,479 puan) tarafından

E çok şükür cnm dikkat et temizlik vs sonrada yapılır bebek sağlıklı olsunda gerisi mühim değil 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 711 göst.
0 oy
5 cevap 418 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 548 göst.
27 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 719 göst.
15 Mart 2020 Diğer kategorisinde Sdfhkn (413 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,128 soru

24,456,238 cevap

354,345 kullanıcı

...