0 oy
174 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,035 puan) tarafından

Kızlar okullar açıldı ilk vaka yaşandı sınıfta bit var kizimada bulaştı bitleri temizledim de yumurtaları yapışmış cikmiyo nasıl cikarcam yardım 

5 Cevaplar

0 oy
önce (19 puan) tarafından

Eczaneden şampuan alıcan kuzum  mecbur başka bişeyle çıkmaz 

önce (2,035 puan) tarafından

Kullandım ya bitler bitti yumurtalar duruyo 

önce (19 puan) tarafından

Onların ince tarağı var yumurta bit için iyice tarasaydın

Saatlerdir tariyorum delircem 

önce (984 puan) tarafından

Valla kızımda tek tek temizledim canim yatıran kucağına temizliy3cen tek tek onlar zaten boyn ve kulak arkası olur sacin on tarafına gelmez mecbur tek tek temizleyecek ölü şirketler tarafla filan cikmiyo saçın beline yapışıp kaliyor

-Reklam-
0 oy
önce (1,074 puan) tarafından

Sirke iyi geliyor . Banyo suyuna karıştırın. Hatta dayananırsa sulandırma dan  sürerseniz dayanabildigi kadar kalırsa başında daha etkili olur ..

Bide toz çamaşır deterjanı onunla yıkayın oda iyi geliyor. 

önce (174 puan) tarafından

Yani ise yariyorsa iyi birşey bence 

En korktuğu şey zaten bitt ayyy 

önce (1,074 puan) tarafından

Geçer insaAllah. Kötü bişey bir şampuanı da kullan sürekli tara. Gerekirse kendin sürekli kontrol et öldür ölüsünü bile saçta bırakma çıkar 

Çok sağol canım 

Ya dur yarın toz deterjan la yıkayım

0 oy
önce (5,511 puan) tarafından

Elinle temizlemeye çalış . Çünkü onlar tarağa gelmiyor saç teline yapışıyor iyice

Evet öyle valla gelmiyo ellerde zor olmaz mi

0 oy
önce (2,077 puan) tarafından

Paranit marka şampuan al iki yıkamada bütün sirkeler kuruyor, onları kurutmazsan haftaya yine canlanırlar, kesin çözüm paranit, en son onunla kurtulduk, başka marka olmayacak ama biraz pahalı ama garantili , tarağa gelmese de olur kendi düşer kuruyunca yeterki ölsün sirkeler, eczaneden alınıyor

Yarın alayım ya psikolojim bozuldu 

Kız sen hala duruyor musun bugün git yarını bekleme nasıl duruyorsu  kaşıntıyla bitler de çoğalır öyle

Kurtardım çok şükür baya temizlendi bitti 

Bacım sirkeleri kurutan şampuandan aldın mı o paranitten alman lazım o Sirke canlanırsa haftaya tekrar aynı şeyi yaşayacaksın sana söyleyeyim

Onu almadım ama başka bir şampuan sprey aldım bit bit hergun yıkadım taradım bitti 

0 oy
önce (7,264 puan) tarafından

Sirkeler öldüyse Eğer zamanla onlar kuruyup düşer önemli olan hepsinin ölmesi başka bit olmaması sen üç günde bir şampuanla yıka sonrada eczaneden bçt kovucu sprey al her gün kafasına sık lavanta kesesi al onuda montuna tak bit yeniden bulaşmasın

Tamam teşekkürler 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 285 göst.
19 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
22 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde media-karanfil (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
27 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Kubra- (1,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 154 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kimsesiz kalp (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,479,923 soru

24,217,631 cevap

338,468 kullanıcı

...