+1 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde (1,392 puan) tarafından

Biri 4 yaşında biri 1 yaşında iki kızım var. İkinci bebisten sonra gezmelere ara verdim. Bu konuda seçici davranıyorum çünkü çocuklarım bir yerde uzun süre durunca duzenleri bozuluyor. Benim evime de market mağazalar hersey çok uzak anca arabayla gidebiliyorum. Ehliyetimde yok eşim götürürse gidiyorum götürmezse genelde evde takiliyorum. Annemlere giderim üç haftada bir falan iki gün kalıp gelirim. Sizin gezme alışkanlığınız var mı yoksa ben mi eve tıkılıp kalıyorum?

24 Cevaplar

0 oy
(1,233 puan) tarafından

Ben normalde de evde vakit geçirmeyi çok seven biriyim dışarıya çıkmayı aramam. Koca pandemide bile bir kere sıkıldım demedim mesela 😂 ama çocuklar olunca hava alsınlar sosyalleşsinler diye mecbur çıkıyorum. O mecburiyette beni zorluyor mesela her gün çocuğunu dışarı çıkaran anneler görüyorum imreniyorum şahsen ben çıkaramıyorum gün aşırı çıkarabilirsem kendimi tebrik etmek istiyorum biri 24 diğeri 8 aylık bebeğimin resmen eziyet oluyor dışarı çıkmak genelde babasıyla parka gönderiyorum kendim çıkmamak için her yolu deniyorum 😂

(2,482 puan) tarafından

Ayni senin gibiyim. Valla yaşadığım yerde öyle kadınlar var ki resmen parkta yatıyorlar diyebilirim. Ben nadir çıkarım sırf çocuklar için her çıktığında mi orda görürsün.  Aynı sitede olduğumuz için artık insanları tanıyorsun. Ya cidden hiç mi evinde işin olmaz. Bendemi sorun var valla anlamıyorum. 2 cocuk yaz kış demeden parkta buyudu

(1,233 puan) tarafından

Benim tanıdıklarımda var öyle çocuklar parkta olunca bana bulaşmıyor rahat ediyorum diyorlar belki doğrudurda ama benim bebeler daha küçük birine durmadan bakmam lazım diğerinden de gözümü ayıramıyorum malum ortalık çok fena benim pertim çıkıyor bi dışarı çıkınca 

(2,482 puan) tarafından

Evde ki iş güç çocukları hazırla parka cik derken cidden sıfır enerji kalıyor. Tamam çıkarmak lazım benim yaptığımda doğru değil az çıkarmak da iyi değil ama parkta neredeyse günün 7 saatini gecirmekde garip geliyor bana. 

-Reklam-
0 oy
(4,089 puan) tarafından

Kendim de 3 gün evde durayım, aşırı bunalıyorum. Çocuklar olmadan önce de çok çıkardım, şuan çocuklarla daha çok çıkıyorum. 

0 oy
(204 puan) tarafından

Son 2 aydır ev yüzü görmedim 2 çocukla bir ay ablamda kaldım bir aydır annemdeyim inşallah bir haftaya eve gidiyorum hepimiz ayrı şehirlerdeyiz

(5,693 puan) tarafından

Maşallah iyi kalmışsınız heleki abla evinde 1 ay 

Ben babamgilde 1 gün dursam rahatım bozuluyor 

(204 puan) tarafından

Burdaki herkes bizim rahatımızı düşünüyor o yüzden sıkıntı olmuyor

0 oy
(5,285 puan) tarafından

Ben ev gezmesini sevmiyorum. Kocamsız gezmeyi de alışverişi de sevmiyorum. Hep beraber gideriz.  Haftanın 3 günü dışardayız genelde.

0 oy
(268 puan) tarafından

Ayyy yok ben asosyalim ayda bir annemlere gidiyorum 2 günde cok aşırı yorulup geliyorum ha birsey yaptığımdan degl mental olarak kafam kaldırmıyor evim evim canim evim 

0 oy
(345 puan) tarafından

Evde oturunca buhranlar basıyor beni, birgün dursam oteki gün eşim gelmese kendim cıkıyorum

0 oy
(1,977 puan) tarafından

Çocuk olmasa da gezmeyi seven biri değilim çok gitmek istediğim bı yere gitsem bile çabuk sıkılıyorum neden bilmem. 2 çocuğum var tabi kısıtlama getiriyoruz çocuklarla her yere gitmem yoruyor gezdigimden de bı şey anlamıyorum. 

0 oy
tarafından

9 ay boyunca Bayburt tavaf ediyorum 😂 3 ay boyunca da Konya 😂. Evde duramam ben daralırım çok nadir olmuştur evde durduğum oğlumda evde duramaz çünkü 21 günlük olduğundan beri yaz kış demeden dışarılarda anasıyla geziyor 😂

0 oy
(14,964 puan) tarafından

Hemde nasıl ☺️

Kızım 3 buçuk yaşına girecek oğlum ikiye 

Her gün dişari çikariz 

Sabah kalkınca kahvaltı oyun meyve sonra uyuyorlar onlara yemek akşam yemeği hazırlıyorum kalkınca yediriyorum çikiyoruz dişari donduğumuzda evde yemek olması iyi oluyor 

Meekezde oturuyorum, genelde sahile , parka , avmye, anne kafeye birde büyük cami var büyük oyun alanı parka bulunan oralara gidiyorum 

Araba pek kullanmıyorum her yer yokuş 

Çoçuklar da yürüsün yorulsun istiyorum hep beraber vakit geçiriyoruz 

0 oy
(3,730 puan) tarafından

Sürekli gezmemm gezmeyi severim ama sürekli değil bu sefer evin işleri birikiyor sevmiyorum bana eziyet oluyor bu sefer 🫠

0 oy
(3,651 puan) tarafından

Birine misafir olarak oturmaya gitmiyorum. Kendimi bildim bileli sevmem zaten. Ama eşimle her yere gideriz. 2 hafta çıkmasak darlanmaya başliyorum. 

0 oy
(25,118 puan) tarafından

Ben ev kuşuyum çok dışarı çıkan biri degilim çıkınca da oflaya puflaya geri geliyorum 

0 oy
(393 puan) tarafından

Benimde 1 buçuk yaş oğlum ve 3 buçuk yaş kızım var ben yerimden durmuyorum 😄 

0 oy
(483 puan) tarafından

Ben de cikmiyorum yazın sadece cocugum bahcede parkta oynasin diye cikiyordum hava soguyunca hic cikmiyorum. Bi pazar gunleri market tm. Annemgile de 3 4 haftada bir gidiyorum. aksam misafirligi de yok bizde. sıkılmiyorum bos vaktim olmuyor. 

0 oy
(425 puan) tarafından

Ben evimden çok ayrı kalamıyorum,  evimde evim

0 oy
(324 puan) tarafından

Ben kendimde evi çok seviyorum Anemon evi yakın aradaa bir gidip geliyorum o kadar valla bazen çöpümu bile esimeme veriyorum sırf dışarı çıkmak için 

0 oy
(8,327 puan) tarafından

Gezmeyi çok seviyorum eşim ise aksine sevmez. Burdayım pek gidilecek yerde yok. Çocuklarımı sıklıkla parka götürürüm anneme giderim hafta da bir. Benim gibi gezmeyi seven biri olsa sürekli çıkarım ama sıkça çıkacak kimse yok. 

Ablamla çıkmak güzel oluyor oda sık çıkmak istemiyor. 

0 oy
(2,138 puan) tarafından

Ben çok gezmeyi seven biriyim her hafta sonu hafta içi farketmez kendime aktivite bulurum yani yerler keşfeterim eşim tam tersidir evde çürüsün o bi süre senlemi uğreşcam kendim giderim dedim öyle yaptım sonra tek başıma sıkıldım gurbette artık ev kuşu oldum bende ama evde onada huzur vermiyorum benim hobilerime vakit eyırmıyorsa oda evde yansgelip yatmak gibi hobilerini yapamaz iş yaptırıyorum sürekli çay meyve su istiyorum zırt pırt şuram ağrıdı masaj yap hala anlamadı ama yapğyo bunları ahahahah 

0 oy
(54,370 puan) tarafından

bir ayagim hep dışarda havayı Güneşli gördüm mu girmek istemiyorum ama kisin sogukta da çıkmak istemem

0 oy
(15,059 puan) tarafından

Benim kızım da 5 yaşında oğlum 1 yaşında. Çok gezmiyorum öyle kızım okula gidiyor anca yetişiyor zaten yemek bulaşık çamaşır 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,551 göst.
13 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nece34 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 824 göst.
12 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 258 göst.
18 Eylül 2025 Diğer kategorisinde ryaaygt (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 324 göst.