0 oy
1,273 göst.
Diğer kategorisinde (1,231 puan) tarafından
Kızlar eşimin mobilya iş yeri var o yüzden doğal olarak bebeğin yatak odasını yapacak ben boyalı olsun karyola olsun o karyolanin etrafında çit olsun büyükçe cikartiriz genç odası gibi olsun istiyorum ama birileri dedi mi şimdiden genç odası mi yapacaksınız büyüyecek büyüdüğünde beğenmezsen falan falan odaya gerek yok eşime de bu mantıklı geldi.yahu adamın kendi iş yeri para verip almayacak işçilere yapın diyecek yapacaklar ben çocuk odası boş dursun istemiyorum ve bebek odalarını falan saçma buluyorum açıkçası büyükçe beşiği at onu degsitir mantıksız geliyor yapacağı giyinme dolabı karyola komodin ve çalışma masası bu kadar yani .Sizce bebek odası daha mı mantıklı 26hagtalik da hamileyim ne zaman yapacaksa onu da merak ediyorum agirlasmadan çocuk odasındaki koca koca yatakları vs kaldırmak orayı düzenlemek istiyorum aslinda

6 Cevaplar

0 oy
(34 puan) tarafından
Canım benim maddi durumum olsa kesinlikle dolabını komidinini aynalisini we oyun parkini alirdim. Mobilyali besikler kullanisli olmuyor tavsiye etmem. Park oyunu daha rahat ve kullanisli ama dolap vs bunlarda lazim yani guzel bi oda yapabilirsin. Buyuyuncede besigini topalar bi baza alirsin mobilyasi da durmus olur 
(1,231 puan) tarafından
Aynen bende sevmiyorum öyle büyük hantal beşikleri onun yerien karyola yapacak onun etrafına çit yapsın büyüyünce o çıtı çıkartırım .Zaten kcujk her tarafa taşınanları beşiği var
(34 puan) tarafından
Aynen kesinlikle :)
-Reklam-
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Çocuğuna sen bakacaksın o odayı sen toparlayacaksın ve en az çocuğun kadar orada vakit geçirecek olan sensin elalem bir iki dakika konuşur susar ama sen o eşyayı uzun süre kullanacağından nasıl istiyorsan öyle yap. Benim fikrim çocuk bir süre odasında minik eşyaları kullansın ki çocukluğunu yaşasın, bulunduğu ortamla birlikte çocukluğunu yaşayamadan yetişkin genç odasında genç birey gibi olmaya çalışır. Instagramda çatılı bebek odası gibi birşey vardı sayfayı tam hatırlamıyorum bir bak istersen. Bebek ve genç odası arasında bir dekor gibi. Tabi durumunuz musaitse baktın beğenmedin ya da kullanışlı değil genç yerine bebek odasına çevirebilirsin. Arada bir yatak farkı oluyor genelde. 
(1,231 puan) tarafından
Çok sağol canım bir bakayım
0 oy
(816 puan) tarafından
eger bn senin yerinde olsam genc odasi tarzinda beyaz renk olacak sekilde dolabini vs. yaptirirdim yatak odamada oyun parkli anne yani olan hafif her yere tasinan bi besik alirdim iki yasina kadar yatak odadanda besikte  yatiyor zatn iki yasindan sonrada bazasinin iki kenarina korkuluk takar onda yatirir bura senin odan bilincini kazandiririm. mobilyalar beyaz olur kizsa bebegin ona gore yatak ortusu duvar susleri erkekse ona gore renklendiririm beyaz renk en kullanissi renk hemde şık
(1,231 puan) tarafından
Aynı şeyleri düşünüyorum.canim mobilyanın rengine kadar
(816 puan) tarafından
+1
aklin yolu bir canim en mantiklisi bu bnce. :)
0 oy
(178 puan) tarafından
Bence yaptir istedigin gibi.buyuyunce begenemesse diye bi sacmalik yok bebek odasi bile alsan o zamana kadar zaten eskir illaki baska alinir. sadece calisma masasina gerek yok bence o yasa kadar odasinda ne akdar genis alan kalirsa o kadar oyun yeri demek. hem kendiniz yapiyorsunuz madem okul caginda masayi eklettirirsin degistirmezsen eger
(1,231 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım bbebege odası çocuk odası Genç odası israf olarak görüyorum evet eşimin iş yeri ama o malzemelere para harcanıyor bedavadan gelmiyor
0 oy
tarafından
Ben genç odası aldm iyi ki de öyle aldm. Daha kullanisli hem ileride de kullanır 
(1,231 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm canım benim ailem bana ayrı ayrı bebek odası sonra çocuk odası sonra da genç odası yapmadı ne bulduysak kullandik
tarafından
Bizde öyle. Ama bnm aldığım mobilyayi oğlum evlenene kdr kullanır öyle aldım valla
(1,231 puan) tarafından
Anladım canım sagol
0 oy
tarafından
Etrafindakiler mantikli konusmus. Benim eltimin 2 kizi var cok kucukken yaptırdı odalarini ve suan biri 6 biri 8 yasinda onlar bile beğenmiyo odalarini. Çünkü sürekli moda degisiyo daha guzel yenilikler cikiyo
(1,231 puan) tarafından
Maşallah;)o yaşta modayı nereden biliyorlar ;)Canım bana israf gibi geliyor açıkçası bebek odası sonra o odayı degsitir çocuk odası sonra genç odası ikide birde oda değiştirmek
tarafından
Eskiden tek yataklar varken simdiler cok guzel ranzalar var mesela.. Cocuk da olsa lar goruyolar biliyolar istiyolar :))
(1,231 puan) tarafından
Şimdiki çocuklar bir fena Maşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
25 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tubili (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Tannssuu (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 381 göst.
31 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu