0 oy
1,122 göst.
Diğer kategorisinde (202 puan) tarafından

Kızlar bu oyuncağı oğluma alayım mı yoksa gereksız fıyatına göre fıkır verın ?

çocuğun çok mutlu olacağını bılıyorum ?

image

image

33 Cevaplar

+1 oy
(12,140 puan) tarafından

Eğitici öğretici oyuncağa bu kadar para veririm fakat buna asla

(202 puan) tarafından

bende doğum yapmadan önce öyle düşünüyordum ,Fisher price nın çoğu egıtıcı oyuncağını doğum yapmadan önce set olarak almıştım heves ederek canım yüzlerine bıle bakmıyor aldığıma hep pısman oldum bır kere bıle kullanmadı dıyebılırım su egıtıcı kopekler sonra dıger serılerı  onun dışında legolar yap boz setlerımız bır sürü egıtıcı oyuncağı var erkek çocuğu degılım mi araba oynuyor özellikle küçük arabaları  Hot wheels sevdalısı , bırde kıtap okutmayı bana çok sever o sekılde canım mesela ıs bankasının birçok hareketlı kıtapları sonra başka yayınlardan cırt cırt kıtaplar bır sürü evde egıtıcı etkınlık kıtabımız falan var çocuk bunu ıstıyor 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

GGecen gun cocuga oyuncak alalim diye yeni acilmis bi dukkana girdik normal bi kumandali araba boyutunda bi oyuncak araba ama robota donusuyo transformans diyolar ya ondan 3 bin tlydi boyutu boyleyse bu fiyat iyi bence 

(202 puan) tarafından

Oylemı canım alıcam zaten öyle karar verdım teşekkür ederim çocuk mutlu olsun yeter

+1 oy
(7,223 puan) tarafından

Ben bu oyuncağı yakından gördüm e birde marka yani lisanslı ürün değer bence benim kızım bayılmıştı 

(202 puan) tarafından

Tamam canım bende almaya karar verdım teşekkür ediyorum yorumun ıcın 

+1 oy
(277 puan) tarafından

Benim kızımda 4 yaşında hiçbir aldığımız oyuncak 2 gün sağlam durmuyor 

Eğer çocugumuzla kıymet bilen biriyse uzun vadede oynayacaksa evet alın ama iki günde çöp olacaksa 4 bin ona vereceğine o parayı gözden çıkardıysam eğer daha ucuza oyuncak alır üstüne AVM'de yemek yer oyun alanında oynatırım koca gün güzel vakit geçirmesini sağlarım 

(202 puan) tarafından

Onları yapıyoruz canım pazar boş bırtek pazarları yapıyoruz genelde oğlumla hafta ıcı anaokuluna gıdıyor cumartesı kreş gıbı oyun grubu var bazen pazarları avm ye çıkarıyorum bazende lunapark yada parklara gıdıyoruz 

+1 oy
(2,915 puan) tarafından

Mutlu olucak imkanda varsa alırım.

(202 puan) tarafından

Var canım almaya karar verdım teşekkür ederım yorumun ıcın 

+1 oy
(508 puan) tarafından

Mutlu olacaksa al.4 yaş kurslara da başlama yaşı istersen kurslara goturebilirsin belki müzik yada savunma sporlarından biriyle ilgilenir.ilgilendigi alanla ilgili gerekli eşyaları alırsın.

(202 puan) tarafından

Canın ana okuluna gıdıyor hafta sonuda duzenlı kreş gıbı gıttıgımız oyun grubumuz var tek pazar günü boş oğlumun ayrıca bu aydan sonra ya jımlastıke yazdırma fıkrım var yada ıngılızce kursuna goturecegım baya aktıf bır çocuk pazarlarıda genelde avmye falan gezmeye çıkarıyorum yada havalar güzel olunca lunapark yada park gıbı  açık alanlara çıkıyoruz 

(508 puan) tarafından

Oyuncağı al istersen.bence boşa gitmiyor büyüdüğünde kardeşi de olmazsa kuzenine yada başkasına da verebilirsiniz,mutlu olacağını da biliyosun en azından içinde kalmaz çocuğun.bizde baya oyuncak aldık başta fazla mi diyorduk ama kocam benim tek varlığım sizsiniz alacağım tabi diyor hoşuna da gidiyor başkasına gideceğine oyuncağa gitsin.ilerde kuzenlerine kardeşine veririz,güzel kullaniyoruz zaten 

(508 puan) tarafından

Keşke bizde kurs zamanlarina gelsek yüzme ve savunma sporları dikkatini çekiyor ilgisi değişmezse eğitimli bir sporcu olsun isterimm.bir müzik aletini güzelce kullanabilsin de isterim tabi kendi de isterse,bizde zorlama yok tabi.

(202 puan) tarafından

Canım yüzme bende dusundum bır çocuk havuz denız su vs sevıyor ıkı esımın antrenör arkadaşı var yüzme kursunda bız afyonda yaşıyoruz afyonda temiz havuz yokmuş çocuklar için sık sık rota yada başka vırusler kapıyorlarmış  ondan korkuma gondermedım esımın arkadasıda onermedı 6 yaşından sonra başlasın dedıler öyle kaldı 

Onun dışında bende savunma sporları ve halk oyunlarını da çok sevıyorum aslında 6 yas cıvarı düşünüyorum çocuk hangısını ısterse soracağım sımdı daha küçük yenı 4 de gırdı tam kavramıyor bazı seylerı 

+1 oy
(8,438 puan) tarafından

Canım her insan aynı değil ben çocuğum mutlu olsun her şeyi alırım kafasındayım tabi eşim engel olmadığı sürece 😃

Bazı insanlar gereksiz masraf olarak görür ben öyle değilim çocuğum seviyor mutlu oluyor alırım diyen biriyim 

İmkanın varsa al bence 😁

(202 puan) tarafından

Sağol canım bende alma kararı verdım yorumun ıcın çok sağol :) 

+1 oy
(2,637 puan) tarafından

Kendi adıma söylemek gerekirse benim oğlum 2 yaş 4 aylık.

Şuan almam. Çabuk sıkılıyor ve kırıyor oyuncakları. Evde dolu oyuncak hepsi kırık.

4 yaş gelince durumu bilemem.

Birde çok oyuncak var demişsiniz. Aşağıda bir yorumda yazmışsınız bana da gerçekten çok geldi.

Çok oyuncaktansa bana göre çocukları. Gelişim özelliklerine uygun ve kaliteli zaman geçirecek oyuncak olması gerektiğini düşünüyorum.

(202 puan) tarafından

Canım dogmadan önce ınan baya fısher prıce nın oyuncaklarından aldım egıtıcı sonra legolar ınce motor becerılerını gelıstırıcı oyuncaklar ama çocuk hıc sevmedı onları aldıgıma pısman oldum ınanırmısın boşa para vermıs oldum , o sadece arabaları çok sevıyor erkek çocuğu olduğu ıcın bırde kıtapları 

0 oy
(344 puan) tarafından

Erkek çocukları çok az şeye heves eder. Kız çocukları cici bici gördüğü heer şeyi ister. 

O yüzden ben olsam alırdım. Fiyatı yüksek demişsin de bu tarz oyuncaklar bu fiyatlara oluyor zaten 

(202 puan) tarafından

Yok bızimki öyle degıl geçen markette mum alıcam dıye tutturdu onu bıraktık bahce hortumu alalım dıyor :D dedım evde var hortum ne yapacaksın bunun rengi daha güzel dıyor 

0 oy
(332 puan) tarafından

Fiyatı normal canım geçen sene sadece kumsalı arabaya 3 bin yakın almıştı oğluma 

(202 puan) tarafından

Sağol canım bende ıcıme sındı alacağım artık mutlu olsun oğlum 

0 oy
(6,308 puan) tarafından

Ilk oglumda hot wheels bir cok set ve araba almistim. Oglum suan 8 yasina yaklasti hepsi tas gibi. Simdi iki yasindaki oglum oynuyor. Birlikte de oynuyoruz. Daha belki 5 cocuk daha buyutur. Bu markanin hic biseyinde memnuniyetsizlik yasamadim.

(202 puan) tarafından

Alıcam canım çok teşekkür ederım :) çocuk mutlu olsun 

0 oy
(317 puan) tarafından

Çocuğum sevseydı saniye dusunmez alırdım 

0 oy
(15,773 puan) tarafından

Şimdi bu eğer doğum günü vs içinse alınır. Bizde de barbie evi var misal. Bütçeye bağlı hani bu biraz canım. Ama bunun için sıkıntı yaşayacaksan maddi olarak boşver derim 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,010 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 629 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,199 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,083 göst.
25 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sertuğ (377 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 298 göst.