0 oy
1,125 göst.
Diğer kategorisinde (204 puan) tarafından

Kızlar bu oyuncağı oğluma alayım mı yoksa gereksız fıyatına göre fıkır verın ?

çocuğun çok mutlu olacağını bılıyorum ?

image

image

33 Cevaplar

+4 oy
(33,020 puan) tarafından

Biraz fazla pahalı bi oyuncak için oyuncağa bu kadar para vermezdim ben sanırım 

(204 puan) tarafından
+1

Sağol canım 

-Reklam-
+3 oy
(1,953 puan) tarafından

Herkesin bütçesi farklı o yüzden birşey diyemeyiz ama gereksiz pahalı 

(204 puan) tarafından

Anladım canım sağol yorumun ıcın 

+1 oy
(3,941 puan) tarafından

Oyuncak guzel ama kararaız kaldım eşim gordugu hıbı kalp krızı gecırır

(204 puan) tarafından

Bızım ev yığınla oyuncak dolu canım bır oda dolusu vardır 

kötü bır dönem gecırdık oğlumun mutlu olacağını bılıyorum 4 yaşında bana da fıyatı bıraz fazla gelıyor ama hotweels hastası oğlum evde arabaları dolu sabahlarıda kalkar oynar dıyorum fıyatından dolayı kararsız kaldım söyle bır 1500 -2000 arası olsaydı hıc düşünmezdım kararsız kaldım gozundekı çocuğun mutluluğunda ayrı bırsey sımdı dıyorum neye vermıyoruz kı para dıyorum işte 

+1 oy
(8,746 puan) tarafından

Fiyatı çok yüksek ama eğer oynuyorsa ve mutlu olacaksa almaya değer bence. Anlık heves edip istiyorsa hiç ama hiç değmez 

(204 puan) tarafından

Oynar canım her sabah oynar emının ama kırarda ona da emınım 4 yas hotweells hastası  

Sımdı kötü bır dönem gecırıdik mutlu etmek de ıstıyorum da fıyatıda yüksek gelıyor emın olamıyorum o yüzden 

(8,746 puan) tarafından

Benim oğlanda dört yaşında araba hastası. Ama maalesef çok çabuk sıkılıyor. Oynamıyor gördüğü her şeyin yenisini almak istiyor. Şahsen ben olsam çocuğum oynuyorsa alırdım canım. Mutlu olsun da o para gelir yerine girer yine 🤗

(204 puan) tarafından

Oda doğru canım sanırım alacağım teşekkür ederım 

(8,746 puan) tarafından
+1

Rica ederim güle güle oynasın 

+1 oy
(10,697 puan) tarafından

Çok mutlu olacaksa alırdım kızıma alıyorumda istediğini o gözündeki pırıltı dünyaya bedel 

(204 puan) tarafından

Öyle dımı canım bende öyle dıye dıye ev oyuncak dolu ya bızımde abartılı oyuncağı var 

kıyamıyor ınsan bazende dıyorum aşırımı para harcıyorum hanı bırıkım yapsak çocuğa ılerde daha çok yaracak işte kararsız kaldım o yüzden 

(10,697 puan) tarafından

Bizimde öyle dolu oyuncak ama çok severek oynar iki bakıp kenara atmaz bu yüzdende alıyorum ilersini ilerde düşünürüm bakalım yarınımız varmı amann 

(204 puan) tarafından

Dımı canım oda var çok sağol en azından ıcım rahat sekılde alıcam sımdı mutlu olsunda yarında yarın düşünürüm gercı bırkımımız var da yanı bazı çevrende ınsanlar var 100 tl nın hesabını yapan çocuklarından bazen bende abartıyor muyum dıye düşünüyorum bıraz abartıyor olabılırım ama oğlumun gozundekı mutluluk herseye degıyor yınede çok sağol canım 

+1 oy
(289 puan) tarafından

İmkanın varsa al , erkek çocuk lari bu tarz oyuncakları çok sever 

(204 puan) tarafından

İmkan var ama ınsan düşünüyor yınede pahalı gelıyorda sanırım söyle bır 1500-2000 cıbarı olsaydı hıc dusunmeyecektım 

(289 puan) tarafından

Haklısın oyuncaklarda aşırı pahalı 

Bende de 2 erkek çocuk var her türlü oyuncak araba vs seviyrlr , onceden baya alyrdk son zamanlarda kırmaya başladlr en son bimden 4-5 parça aldım 

Sürekli yeni araba istyrlr YouTube dan gördüklerini bende babasi da elindnn geldiğnce almaya çalşyrz mutlu olsnlr dye 

Ama istekleri de bitmiyor ')

(204 puan) tarafından

Aynen canım çok sağol yorumun ıcın alma kararı verdım :) 

+1 oy
(2,080 puan) tarafından

Bu oyuncak ne işe yarıyor

(204 puan) tarafından

Hotwells arabaları ıcınde yükleyıp gezdıyor bunun tırından vardı küçük bıraz daha kırdı ama hala oynuyor sımdı mutlu olacak oynar bılıyorum ama fıyatından kararsız kaldım 

(2,080 puan) tarafından

Fiyat konusunda bişey diyemem bütçenizi en iyi siz bilirsiniz eğer çok oyuncağı yoksa ve olan oyuncaklarının kıymetini biliyorsa bu oyuncağa sevinip sürekli oynayacaksa alınabilir eşim ve ben çocuklar için harcanan meblağlara asla takılmayız isterse bi oyuncak 100.000 olsun ihtiyaci varsa kadir kıymet bilip seviyorsa parası gözümüze gelmez

(204 puan) tarafından

Canım ev oyuncak yığını ıkı tane büyük oyuncak dolabı dolu 24 lü büyük çekmeceli ıkı dolap ,onun dışı ıkı tane büyük oyuncak sepeti dolu çamaşır sepetı gıbı olanlardan , 3 bısıklet  ,akulu arabası bır de scooter var ev odası oyuncaktan gecılmıyor aslın da  bende çocuğa bıraz kısmaya çalışıyorum ama bu ara kötü bır dönemden gectık çocukla işte bır taraftanda mutlu olsun ıstıyorum ama abartılı oyuncağı var bunu ıstedı alıp almama konusunda kararsız kaldım bılemedım o yüzden söyle 1500-2000 cıvarı olsa hıc dusunmezdım 

(2,080 puan) tarafından

Eğer çok fazla oyuncağı var ise ben almazdım çocuklara çok fazla oyuncak alınmasına karşıyım hem sıkılıyorlar hemde doyumsuz olmaya alışıyorlar annesi olarak en doğrusunu siz bilirsiniz tabi ama bu kadar oyuncağı varken tekrar oyuncak alarak mutlu etmek yerine lunapark eğer istanbuldaysanız vialand gibi eğlence merkezlerinde tüm gün oyuncaklara bindirip eğlenmesini tercih ederdim

+1 oy
(108 puan) tarafından

temuda varsa daha Uygun olur 

(204 puan) tarafından

Temudan hıc alısverıs yapmadım canım Bılmıyorum o yüzden ısın garını gümrük vergısı vs oluyor ya guvenıp alamıyorum temudan bırsey 

+1 oy
(7,921 puan) tarafından

baya iyiymiş oyuncak, fiyatı da tabi 😅😅

(204 puan) tarafından

Evet ne vardı söyle 1500-2000 olsa o zaman hıc dusunmeyecektım üç güne parçalamaya başlar da kıyamıyorum sanırım alıcam 

(7,921 puan) tarafından

araba seven çocuk oynar gibi geliyor. benim kızım bile bayılır buna. 

yani gerçekten oynayacaksa alınır, parasını çıkarır 

(204 puan) tarafından

alma kararı verdım oynar emınım fıyatından dolayı bıraz düşünmüştüm ama alacağım mutlu olsun :) yorumun ıcın sağol canım 

+1 oy
(2,549 puan) tarafından

Bunu benim oğlan görse delirir . İmkan varsa alinir çok güzel başından ayrılmaz bizde bunu. Benzeri kamyon var içine arabalar yükleniyor sabah akşam başında 

(204 puan) tarafından

Ondan vardı canım kırdık onu sımdı bunu ıstıyor fıyatından dolayı bır dusundum hanı ımkanda var ama çok gereksız para harcatıyor ama bende delı gıbı oynayacagına emınım aslında kırarda oynarda 

+1 oy
(5,461 puan) tarafından

Oynuyqcqksa al herkes pahali demiste minnacık polis oyuncak 600 tl olunca bunlar pahali gelmiyor

(204 puan) tarafından

Oylemı canın alayım o zaman bızımkı baya sevınır ya ev oyuncak dolu aslında bıze aşırı para harcatıyor bazen dıyorum bırıkım mı yapsak bunlar yerıne sonra da o gozundekı ışık da düşünce gene vazgecıp alıyorum ınanırmısın odasına oyuncaktan gırilmiyor kısıtlıcam bıraz dıyorum da kıyamıyorum 

+1 oy
(1,757 puan) tarafından

İki oynayıp bi kenara atıcaksa gereksiz bence ama eğer sürekli oynayacağı çok mutlu olacağı bişeyse değer 🥲

(204 puan) tarafından

Oynar canım alma kararı verdım yorumun ıcın çok sağol :) 

(1,757 puan) tarafından

Rica ederim canım 

+1 oy
(1,534 puan) tarafından

Bence gereksiz 3 bin verilmws

+1 oy
tarafından

Ben olsam alırdım hatta çok beğendim bana da fikir oldu 😂

(204 puan) tarafından

Teşekkür ederim ıdıl bende alıcam artık mutlu olsun bana yeter :) 

tarafından

Tabi ki eşim hep şey der onun için çalışıyorum ben diyor eğer ilgisi bu tip oyuncaklardaysa alınır bizde de hot weels koleksiyonu var mesela erkek çocuğu yapacak bir şey yok rica ederim :)

+1 oy
(2,493 puan) tarafından

Ay benim kızda bu ara kelebek bebek diye tutturdu 6000 e kadar cıkıyo orijinalleri in fiyatı bi oyuncaga o kadar para veremem acıkcası onun yerine benzerini alırım ihtiyac sahiplerine  yardım ederim bana öyle ucuk fiyatlı oyuncaklar gereksiz geliyo bisüre sonra sıkılıp kenara atıyorlar 

(980 puan) tarafından

Kelebek Bebek nasil canım resim atabilirmisin

(2,493 puan) tarafından

image

Bu canım hareket edenleri de var bunların bi tık daa pahalı ama almicam kesinlikle

+1 oy
(3,785 puan) tarafından

Seveceğinden eminseniz alınabilir

(204 puan) tarafından

Emınım canım alma kararı verdım yorumun ıcın çok sağol :) 

+1 oy
(5,814 puan) tarafından

Magna tiles al,lego al ama bunun benzerleri varsa alma derim. Bari çok para vereceksen açık uçlu oyuncak al derim.

(204 puan) tarafından

Öyle oyuncakları sevmıyor canım oynamıyor legoları  vs egıtıcı oyuncakları var , erkek çocuk araba oynamayı sevıyor 

+1 oy
tarafından

Fiyatı çoook yüksek geldi bana 

(204 puan) tarafından

Bende ona takıldım da alacağım galıba canım çocuk mutlu olacak bakalım 

+1 oy
(24,148 puan) tarafından

Bütün oyuncaklar gibi.bigun köşede bekleyecek. Ama o mutluluğu.gormek de güzel oluyor. İmkanınız varsa coook uzun bir süre oyuncak almamak kaydıyla alınabilir. Eğer gerçekten istediği bir oyuncaksa. Ki oğlum da istiyor bunlardan. Ben de fiyatını bahane edip.almiyorum. markette farklı bir markanın az bir benzeri diyebileceğim modelini almıştık geçen yıl. Muadilleri var mı bilmiyorum ama onları da arastirabilirsin istersen 

(204 puan) tarafından

Evet ya mutluluğu ıcın degecegıne karar verdım canım bende alma kararındayım artık çok sağol yorumun ıcın

(24,148 puan) tarafından

Ama ben olsam nerdeyse 1 sene başka oyuncak almama şartı koyardım kendime ve ogluma. Bizim de ev oyuncaktan yıkılıyor. 

+1 oy
(15,056 puan) tarafından

O fiyata oyuncak almam . Daha çok evde el becerilerini dikkatini ince motor gelişimine destekleyecek etkinlikler yapmaktan yanayım

(204 puan) tarafından

Canım öyle oyuncakları var erkek çocuk bunlardan ıstıyor ayrıca 2 yaşından berı kreş gıbı oyun evıne gıdıyor bu yıl bırde anaokuluna başladı hafta sonu oyun evınede devam edıyor hala hem okul hem oyun evı ,hanı el becerılerı motor kasları yerinde hatta sayıları falan yazmaya başladık 4 yaşında kalem falan tutup yazabılıyorz ,suan sadece araba oynamayı çok sevıyor ve bunu ıstıyor bende kararsız kaldım şu sebebden kararsız kaldım ,çok oyuncağı var hanı bır oda dolusu abartmak ıstemıyorum bazen abartıyormuşuz gıbı gelıyor oyuncak ısını ama bunu alırsamda kötü bır dönemden gectık çocuk çok mutlu olacak onuda bılıyorum mutlu olacağını oynar yanı Hot wheels dan bunu bır yerde görmüş büyük ıhtımal reklam vs gördü sadece bunu ıstıyor benden 

(15,056 puan) tarafından

Sen daha iyi bilirsin canım annesi sensin ♥️

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,010 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 629 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,199 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,083 göst.
25 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sertuğ (377 puan) tarafından soruldu