0 oy
408 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,976 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

bu ne yaaa allhin ib.nesi

7 Cevaplar

+1 oy
(324 puan) tarafından

Olay bizim burda manisa merkezde oldu burda bi camide imam odasında sperm izleri buluyor sonra kameradan bakılınca 2 genc birde bu kız cinsel ilişkiye girmişler olay bu yani cok uzucu cokk genclerde yskalnıyor bu abide gözaktına alınıyor 

(3,994 puan) tarafından

Bende bu olay yalan sanıyordum çüş ya camide yapmayın bari

tarafından

Ay buyur kiza uzuluyoruz tamam kizin yaptigi ne ya bu cinsellik gercekten bu kadar mi onemli ya bu kadar kendini rezil rüsva edecek kendini bi de camide bu kadar ezik edecek hale getirmeye degecek bisey mi hayvan kadar olamadik su dunya da gercekten sokaktaki kedi kopek fareler bile daha haysiyetli ya midem almiyo artik cok yoruldum 

(324 puan) tarafından

Makesef dogry

-Reklam-
0 oy
(2,190 puan) tarafından

Bu olayları daha çoook görürüz küfür etmek beddua etmek çözüm olsaydı yıllardır amacına ulaşırdı kanun yok caydırıcı ceza yok Eğitim yok Koruma kollama yok Teksas'tan beter oldu Ülkemiz mevlaya her gün dua ediyorum tam zamanında kaçmışım ülkeden

tarafından

Yurt disinds yok mu boyle seyler bi biz mi yasiyoruz bu rezilligi bu kadar bozuk bi millet miyiz biz gercekten 

(2,190 puan) tarafından

Yurtdışındada var Ortadoğu Afrika asyanın belli bölgelerinde türkiyeden bile fazla var bu yüzden 3.dünya çöplüğü diye anımsanır bu yerler avrupada ise milyonda bir var çünkü cezalar caydırıcı kanunlar yeterli insanlar ayaklanıyor milyonda bir psikolojik sorunları olan kişilerden çıkıyor böyleleri ama kendi ülkem bu konuda konuşmak istemiyorum olay siyasete gidiyor çünkü

0 oy
(12,147 puan) tarafından

3 gün sonra serbest kalır. Caydırıcı cezalar yokki hırsızı arsizi katili hep dışarda 3 gün yatıp çıkıyorlar böyle olunca da kimse suç işlemekden korkmuyor 

0 oy
(33,103 puan) tarafından

Allah ıslah etsin ne kadar acımasızca bi şey ya 😯

0 oy
tarafından

Artik cok yoruldum ben bu devirde yasamaktan ahir zamanin dehsetinden pisliginden igrencliginden biktim artik kufur de gelmiyo agzima bagirmak da gelmiyo aglamak da gelmiyo bagrima tirnaklarimi gecirip gogus kafesimi yirtmak istiyorum nefes almak istemiyorum elim kolum tutmuyo evladimi nasil koruyacagimi dusunuyorum evin icinde bi sekilde korunur bana kızıyorlar neden ananeye babaneye gondermiyosun nasil gondereyim en yakini abisi ya ikinciyi dogur nasil dogurayim ben bu cocugu okula nasil gondercem orda tek basina birakip nasil gelcem ogretmenlere calisanlara ogrencilere velilere nasil guvenip cocugumu oraya birakip gelcem ogretmene doktora kimseye guven kalmadi etimle kemigimle tiksindim bu dunyanin lesinden cok doluyum cok

0 oy
(1,948 puan) tarafından

Ben videoyu da izledim maalesef çok kötü 

0 oy
(7,222 puan) tarafından

En büyük suçların bile caydırıcı bir cezası yok

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,002 göst.
9 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ozlemsii (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 894 göst.