Kızlar ben gaziantep te oturuyum aylar önce açıklama yapıldı 3 çocuktan sonra aylık 5 bin lira verilecek diye bende başvuru yaptım sonra bu devletin verdiği oldu işte her ay gidip 5 çektim dedim aynıdır bu dünde hesabıma 30 bin geldi bebeğim 6 aylık toplu ödeme yapılmış zaten çok bunalmıştim hayattan biraz aliş veriş çok iyi gelecek bana bana kalsa hepsini harcarım ama annemi dinleyip bir kısmına altın alacam
Diğerlerine de çocuklarıma ve kendime
Gerçkten çok iyi oldu bu para ilerleyen zamanlarda da yine hep biraz ardıma atarım çocuklar için
Cocuklarınız kaç yasında benımde 3 çocuk ama 2025 doğumlu yok
O zaman olmaz maalesef benim oğlum var 2025 doğumlu
Allah ağız tadıyla harcamayı nasip etsin. 😊 anneniz haklı yarısını kenara atın yarısını harcayın 😊
S sağolun teşekkürler
Bana da bir belediye şöyle bir 100₺ bin gönderse keşke anca beni toplar
😂😂😂 kız kimse bize atmaz dua ette biz belediye ye borçlanmayak
Bende ikinci çocuğuma hamileyim önümüzdeki ay doğum var inşaallah. Bu basvuru nasıl yapılıyor ve sana neden böyle toplu ödeme yapıldı. Şimdiye kadar ödeme yapılmadı da ondan mı böyle toplu ödediler yoksa arada böyle toplu para mı yatiriyorlar
Belediyeler veriyor canım 3 çocuktan sonrası bizim Gaziantep'teki belediyemiz tek veriyor öyle hesaba yatırıyor ayrıyeten devletin verdiği var onu da zaten Gidip Halk Bankası'ndan çekiyorsun
Çok iyiymiş ben afyondayim burda öyle birşey yok
Hayırlı olsun güle güle harcayın 😊Bende 3 çocukluyum ama oğlum 14 aylık 😃
Evet ama bebeğimin bu yıl doğmuş olmasını istemezdim 😃oğlum 1. Sınıfa gidiyor gazlı bir bebekle uğraşamazdım
Canım bu 30 bin nedir herkese verilen birsey mı nasıl başvuruluyor
30 bin arkadaşın birikmiş 3. Çocuk parası. Aylık 5 bin veriliyor bu yıl 3. Bebeğini doğurana veriliyor
Teşekkür ederim anladım canım
Rica ederim canım
Is bankasi hesabı aç ve her ay altin al .en güzeli böyle her ay 2 3 ya da 1 tl lik al oh mis .tabi durumun el veriyorsa.ben öyle yapıyorum ama eşimden aldıklarıma
Bende öyle sadece alıyorum hesabta kalanları hemen altına çeviriyorum
2 senedir bozmadım hiç
İş te pahalıymış ozamn altın
@Efulim ben yeni başladım ama çok pişmanım. Geçen yıl bir arkadaş edindim okul sayesinde. O akil verdi banada .5 aydır elimde belli bir miktar bırakıp geri kalani altına yatiriyorum
@Mys-2boys2girls ben yen8 başladım şeyler.5 ay oldu
İş bankası'nın altının da faiz olmayabilir ama başka şeyler de çok faiz yaptığı için ben o bankayı tercih etmiyorum, Kuveyt Türk katılım Bankası olduğu için faiz ile iş yapmıyor kar payı gibi farklı yöntemler kullanıyormuş, ben böyle daha mutlu huzurlu hissediyorum, herkesin kendi kararı tabiki , benimki sadece tavsiye dikkat etmek isteyenler için :))
Hesaba nasıl yatırılıyor acaba bende başvuru yaptım da halk bankasına gidip çekin diyolar
Canım bu o değil ayrı bizim belediye veriyor bunu
Bu cocuk dogunca mi veriliyor bide herkesemi verilen birsey
Çocuk doğunca herkese verilen birşey canım
Herkese veriliyor gaziantep te olanlara
Gaziantepte belediyeler gerçekten iyi çalışıyor. Kiz kardeşim orda öğretmen olarak çalışıyor. Belediye her öğretmenler gününde hediyeler veriyor. Hemde iyi şeyler veriyor. Güle güle harca canim.
Aynen teşekkürler canm
2023 doğumlular da faydalanıyor mu bizim burda hiç böyle şeyler yok
17aralik 2024,te doğan oğluma,ucundan kaçırdık🫣
Güle güle harca canım aynen bu kısmını azda olsa değerlendir
Bende bunu merak ediyordum ya devlet haricî aynı dediği miktarı veriyorlar mı diye veriyorlarmış 😀
Merhaba bende nizipte oturuyorum 1 aylık hamileyim nasıl başvuru yapılıyor canm
Nizibe olmuyor canım sadece şahinbey belediyesi veriyor ama devletin verdigini alırsın
1,514,405 soru
24,696,209 cevap
368,656 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın