+1 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (2,432 puan) tarafından

image

Kızlar ele gecirilmeyen tek 1 gemi va şuan dua edelim zor ama Gazze'ye belki varacak olan  bu gemidir

Arkadan gelen özgürlük filosu var 11 gemi hepsi için dua edelim belki varan olur Gazze'ye Allah'tan Umut kesilmez 

10 Cevaplar

+2 oy
(867 puan) tarafından

1 gemi bile gitse bunu erzak olarak düşünmüyorum Umut gemisi olur Allah yanlarında yardımcılari olsun 

(2,432 puan) tarafından

Aynen öyle italyadan gelen gemi gidebilir inşallah 

-Reklam-
+1 oy
(7,858 puan) tarafından

Bütün gemiler ele gecirilmedi mi

(2,432 puan) tarafından
+1

Marinette henüz gecirilmemiş takip sayfasından baktım yelken de yol alıyormus 

(7,858 puan) tarafından
+1

İnşaAllah ulaşan yardım edebilen olur gemilerden

(2,432 puan) tarafından
+1

İnşallah italyadan özgürlük filosu cıkmıs Türk milletvekilide varmıs açıklama yapmıs 1 2 güne orda oluruz demiş

+1 oy
(6,808 puan) tarafından

Ben 2 aydan fazla süredir tek haber izlemiyorum okumuyorum ama bu konuyu dün ofiste duydum ve takip etmek istiyorum. Gemileri nereden takip ediyorsunuz? 

(6,808 puan) tarafından
+1

Bem genel olarak ülkenin gidişatına çok üzülüyorum ve tövbe ettim haber izlememeye. Dolar ne kadar haberim yok, umurumda da değil. Ama bu konu çok özel, takip etmek istiyorum. 

(6,351 puan) tarafından

Tv den sadece YouTube aciyorum genelikle cocuklara zaten bugün bi bakayim dedim geri kapattim 

(3,530 puan) tarafından
+2
(6,808 puan) tarafından
+2

Teşekkür ederim canım takibe alıyorum 

(3,530 puan) tarafından
+1

Sayfa paylaşmamış ama 

image

0 oy
(10,167 puan) tarafından

İşallah biri gider ya 

(10,539 puan) tarafından

42 tane çıktılar sadece biri devam ediyor Allah'ım yardımcıları olsun 

(10,167 puan) tarafından

İşallah ulaşir  gemi çok gemi var mış hepsini yakaladılar ozaman zor ya 

(2,432 puan) tarafından

İtalyadan da 11 gemi çıkmıs 1 2 güne orda oluruz diye bi acıklama yapmış Türk milletvekilide varmış özgürlük filosunda

(10,167 puan) tarafından

Anladım biri ulaşır da yardım gider 

(2,432 puan) tarafından

İnşallah inşallah cocuklar hep Deniz kenarında bekliyor resimler yapmışlar Umut oldu bu filo onlar için

0 oy
tarafından

Dün gece hiç uyumadım . Kıyıda bekleyen umutlu insanlar teker teker ele geçirilen gemiler sanki günahları var. Rabbim büyük 🤲🏻

(2,432 puan) tarafından

Bende düzgün uyumadım TV bozuldu telefondan YouTube'dan  takip ediyorum canlı yayınları 

0 oy
(7,207 puan) tarafından

Hepsine el konuldu diye açıklama yapmışlar 

(2,432 puan) tarafından

Resim attugum sayfada 1 gemi için yelken Yazıyor hala bakıyorum sürekli Yakalananlardan cok geride gösteriyor

0 oy
(414 puan) tarafından

Geceden beri saniye saniye takip ediyorum 500 aktivistin yakalandığını açıkladılar şuan görünüyor ama hepsine el koyduklarını söylüyorlar bu bir başlangıçtı en azından şuan özgürlük filosunda sağlıkçılar milletvekili vs var ve daha donanımlı büyük gemiler inşallah bu defa olacak 

(2,432 puan) tarafından

Türk milletvekili özgürlük filosundan sonra 25 30 gemi daha cıkacak dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum Rabbim yardımcıları olsun İsrail'in gözüne perde indirsin inşalllah 

0 oy
(3,795 puan) tarafından

Boyle sacmalık mı olur bızım ınsanlar orada rehın alınıyor yaptıkları bırsey yok ama buyuk olanlar koltuklarında yayılıyor allah topunun belasını versın gızlı gızlı ısraıle yardım edenlerınde ayrı bı belasınj versın can cekışsınler  yetti artık 

(2,432 puan) tarafından

Dün gece ilk bizim duşişleri bakanlığı harekete gecti İstanbul başsavcılığı dava actı sağ salim ülkeye dönerler inşallah Pazar günü bırakacaklarmış sorgudalarmış galiba 

(3,795 puan) tarafından

Harekete gecılmıs olsa coktan bırakmazlarmıydı hiç ınanmıyorum o gemıler yoldayken petrol gemısının baglantısını gzıleyıp ısraıle goturmusler allah belalarını versın

(2,432 puan) tarafından

Yakaladıkları yerden farklı bi limana götürüp ordan karakol gibi bi yere götürmüşler sorgudalarmış işlemler uzun sürüyomus gebe resicelerin bi bayramı varmış ondan sonra  bırakacaklarmış oyle dedi bi kanalda

0 oy
(5,856 puan) tarafından

Ben bu gemi de alindi diye duydum 

(2,432 puan) tarafından

Henüz alınmamış hala yelkende hatta a haber 15 dakka öncede paylasmıslar 

https://youtu.be/patCYQETpOg?si=hd-gJtTthoWfFjc8

0 oy
(32,318 puan) tarafından

Rabbim yardımcıları olsun sağ salim ulaşırlar inşallah 

Allah kötülere fırsat vermesin 

(2,432 puan) tarafından
+1

Saatlardir haber alınamıyormus ondanda ama sitede hala yelkende olarak gözüküyor

(32,318 puan) tarafından

İlerliyor görünüyor mu ben durdurulanlara bakmıştım altta yazıyordu stopped diye 

(2,432 puan) tarafından
+1

Yakalanmıslar hastanedeydim bakamadım şimdi baktım 2 3 saat önce baskın yapmışlar  ama arkada vicdan gemisi ve özgürlük filosu yolda

(32,318 puan) tarafından

İnşallah onlar başarabilir 🤲🏻

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 436 göst.
2 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+7 oy
5 cevap 324 göst.
0 oy
5 cevap 207 göst.
+1 oy
10 cevap 357 göst.