Kızlar ele gecirilmeyen tek 1 gemi va şuan dua edelim zor ama Gazze'ye belki varacak olan bu gemidir
Arkadan gelen özgürlük filosu var 11 gemi hepsi için dua edelim belki varan olur Gazze'ye Allah'tan Umut kesilmez
1 gemi bile gitse bunu erzak olarak düşünmüyorum Umut gemisi olur Allah yanlarında yardımcılari olsun
Aynen öyle italyadan gelen gemi gidebilir inşallah
Bütün gemiler ele gecirilmedi mi
Marinette henüz gecirilmemiş takip sayfasından baktım yelken de yol alıyormus
İnşaAllah ulaşan yardım edebilen olur gemilerden
İnşallah italyadan özgürlük filosu cıkmıs Türk milletvekilide varmıs açıklama yapmıs 1 2 güne orda oluruz demiş
Ben 2 aydan fazla süredir tek haber izlemiyorum okumuyorum ama bu konuyu dün ofiste duydum ve takip etmek istiyorum. Gemileri nereden takip ediyorsunuz?
Bem genel olarak ülkenin gidişatına çok üzülüyorum ve tövbe ettim haber izlememeye. Dolar ne kadar haberim yok, umurumda da değil. Ama bu konu çok özel, takip etmek istiyorum.
Tv den sadece YouTube aciyorum genelikle cocuklara zaten bugün bi bakayim dedim geri kapattim
https://www.instagram.com/reel/DPUe3BViNzV/?igsh=MTNqMGJmYTRjMm5nag==
Burdan takip edebilirsin
Teşekkür ederim canım takibe alıyorum
Sayfa paylaşmamış ama
İşallah biri gider ya
42 tane çıktılar sadece biri devam ediyor Allah'ım yardımcıları olsun
İşallah ulaşir gemi çok gemi var mış hepsini yakaladılar ozaman zor ya
İtalyadan da 11 gemi çıkmıs 1 2 güne orda oluruz diye bi acıklama yapmış Türk milletvekilide varmış özgürlük filosunda
Anladım biri ulaşır da yardım gider
İnşallah inşallah cocuklar hep Deniz kenarında bekliyor resimler yapmışlar Umut oldu bu filo onlar için
Dün gece hiç uyumadım . Kıyıda bekleyen umutlu insanlar teker teker ele geçirilen gemiler sanki günahları var. Rabbim büyük 🤲🏻
Bende düzgün uyumadım TV bozuldu telefondan YouTube'dan takip ediyorum canlı yayınları
Hepsine el konuldu diye açıklama yapmışlar
Resim attugum sayfada 1 gemi için yelken Yazıyor hala bakıyorum sürekli Yakalananlardan cok geride gösteriyor
Geceden beri saniye saniye takip ediyorum 500 aktivistin yakalandığını açıkladılar şuan görünüyor ama hepsine el koyduklarını söylüyorlar bu bir başlangıçtı en azından şuan özgürlük filosunda sağlıkçılar milletvekili vs var ve daha donanımlı büyük gemiler inşallah bu defa olacak
Türk milletvekili özgürlük filosundan sonra 25 30 gemi daha cıkacak dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum Rabbim yardımcıları olsun İsrail'in gözüne perde indirsin inşalllah
Boyle sacmalık mı olur bızım ınsanlar orada rehın alınıyor yaptıkları bırsey yok ama buyuk olanlar koltuklarında yayılıyor allah topunun belasını versın gızlı gızlı ısraıle yardım edenlerınde ayrı bı belasınj versın can cekışsınler yetti artık
Dün gece ilk bizim duşişleri bakanlığı harekete gecti İstanbul başsavcılığı dava actı sağ salim ülkeye dönerler inşallah Pazar günü bırakacaklarmış sorgudalarmış galiba
Harekete gecılmıs olsa coktan bırakmazlarmıydı hiç ınanmıyorum o gemıler yoldayken petrol gemısının baglantısını gzıleyıp ısraıle goturmusler allah belalarını versın
Yakaladıkları yerden farklı bi limana götürüp ordan karakol gibi bi yere götürmüşler sorgudalarmış işlemler uzun sürüyomus gebe resicelerin bi bayramı varmış ondan sonra bırakacaklarmış oyle dedi bi kanalda
Ben bu gemi de alindi diye duydum
Henüz alınmamış hala yelkende hatta a haber 15 dakka öncede paylasmıslar
https://youtu.be/patCYQETpOg?si=hd-gJtTthoWfFjc8
Rabbim yardımcıları olsun sağ salim ulaşırlar inşallah
Allah kötülere fırsat vermesin
Saatlardir haber alınamıyormus ondanda ama sitede hala yelkende olarak gözüküyor
İlerliyor görünüyor mu ben durdurulanlara bakmıştım altta yazıyordu stopped diye
Yakalanmıslar hastanedeydim bakamadım şimdi baktım 2 3 saat önce baskın yapmışlar ama arkada vicdan gemisi ve özgürlük filosu yolda
İnşallah onlar başarabilir 🤲🏻
1,483,197 soru
24,260,317 cevap
341,449 kullanıcı