Kizlarr 4 yaş sendromu nasil birsey inatlasma full aglama huysuzluk , herseyi ben yapicam.olayi var mi benim sipa iki gundur cok fena annemden emdigim sutu burnumdan getirdi sendroma falan mi girdik acep 42 aylik olcaz ayin 27 sinde
Sendromu batsın inşallah 😁 4 cok fena ama kreşe cok sakinlestirdi oglumu
Oyun grubuna gidiyoz ama 2 saat gerci haftada iki gun tam etkili sanirim inadinda konusmasini baya ilerletti ama
Kız böyle inatçı çocukları görüyorum annesinin dediklerini yapmayan kendi istediğini giyen istediği ayakkabıyı giyen inatlaşan çocukları hiç bilmiyorum ya kız benim çocuğumda mıyım normallik var ya da ben ve kötü anneyim de çocuğum beni dinliyor anlamıyorum ki ben kızımla da gayet çok uyumluyum hani iyiyim de kızıma söylüyorum bunu giyelim mi tamam diyor mesela bunu giyelim mi hı hı yapıyor hı hı yapıyor bir yere gittiğimizde yapma kızım dediğimde hemen yanımda durur beni dinliyor 2 yaşında 2 yaşında olan çocukları da görüyorum hem kız hem erkek inatlaşmalarını görüyorum kız bende mi problem var çocuk ama problem var anlamadım ki 😂😂😂😂
Giysi konusu evet o var bayadir var hemde pantolon da pantolon diye agliyor esofman ya da sort giydiremedim babasi ne giyse onu giymek istiyor bugun banyo yaptirdim parka cikarmak istemedim deli gibi kapinin onunde agladi parkta park diye bu ara yedi bitirdi beni kanmiyor da sipa gecen pazar magazadaydik akülü araba gordu alalim da alalim diye agladi oysaki anneannesinde vardi ama o biraz sorunlu eve gidene kadar sarj olmadi ona ayri agladi
1,489,518 soru
24,345,028 cevap
346,223 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın