0 oy
130 göst.
önce Özel Günler & Hijyen kategorisinde (3 puan) tarafından

61 gundur regl olamadim nasil olabilirim doktora gitmek istemiyorum hamilede degilim :(

5 Cevaplar

+2 oy
önce (4,676 puan) tarafından

Yani doktora gitmek istemiyorum diyorsunuz da bunu çözecek kişi doktor bu kadar zaman olmuş nasıl durabildiniz biran önce gidin kist vardır belki gerekli tedaviyi size söyleyecektir.

-Reklam-
0 oy
önce (512 puan) tarafından

Regl hep mi düzensiz. Mesela ben son aylarda 45 50 günde bir oluyorum 

0 oy
önce (191 puan) tarafından

İlaç önerisinde zaten bulunamayız neyin ne olduğu belli değil kafanıza göre bişey kullanırsınız sonra daha kötü sonuçlar elde edersin oyüzden böyle bir riske gerek yok 

Bence doktora gidip önce neyin ne olduğunu 

Rahim de yumurtalıklarda bir problem mi var kist mi var varsa List'in boyutu ne bunları bilmeden hiç bişey yapılamaz bence en erken tarihte rendavu almak en iyisi

0 oy
önce (16,085 puan) tarafından

Bende öyle adet olmuyordum normal geliyordu en sojunda Dr gitttik bir sorun mu var diye 

21 haftalık hamile olduğumu bir oğlumun olacağını öğrenmiştim  ☺️

önce (2,795 puan) tarafından

Ayy hiç mi hissetmedin tekme atmadı mi kusma halsizlik hiç mi belirtin olmadı bacım

Benm iki gün geçse kırk şey aklımda kuruyorum sen nasıl dayandı😂😂

Şimdi öyle geçen mesela 2 gün gecikti 3 test yaptım kan vermeye gidecektik adet oldum 😂

İlk doğumdan sonra aşırı düzensizlik oldu aylarca olmuyordum 

Valla ne kilo aldım ne karnım şişti nede oğlu. Tekme attı 😂

Hamileliği öğrendim 25 . Haftaydı sanırım hamilelik pantalonu giymeye başladım karnım şişti ☺️

Kızım 20 aylıktı emziriyordum Allahım diyorum onun rızkını erken kesmedi öğrendiğimde bile 1 hafta çok ağladım haftalar sonra sütten kestim kızımı oda artık üzüntüden sütüm kesildi 

önce (2,795 puan) tarafından

Vallah supermiş benm gebelikler ben hastalnmadan günüm gelmeden belirti başlıyor çekiyorum doğuma kadr 😂😂

İstiyorsan tekrar inşallah kolay hamilelik kolay doğum olur ☺️

0 oy
önce (3,633 puan) tarafından

Doktora gitmelisin bak sonradan gitmediğine pişman olursun. Benimde 33 gün gecikmişti hamilede değildim ama gittim ki rahim içi enfeksiyon,  rahim ağzı kalınlığı varmış bunlar çok önemli şeyler belki seninde bir rahatsızlığın vardır 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 86 göst.
+1 oy
1 cevap 84 göst.
29 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mirahggbbm (33 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 113 göst.
14 Ocak 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde gonul7746 (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 148 göst.
2 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Sila16 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,321 soru

24,196,004 cevap

337,247 kullanıcı

...