0 oy
78 göst.
önce Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından

Bana 12 haftalıkken bir doktor %70 kız demişti ondan sonra biri daha kıza benziyor dedi bir doktor daha bacaklarını açmıyor ama kıza benziyor dedi bugün gittim doktor eğer gördüğüm kordonu değilse pipi dedi erkek dedi ben alışverişimi de yapmıştım her şey pembe pembe aldım ne yapacağım şimdi eğer erkekse kime inanacağım bilmiyorum bu arada şu an 20. haftadayız

4 Cevaplar

0 oy
önce (50 puan) tarafından

Ben de 12 haftalıkken doktor kız demişti ama yine de belli değil demişti tam tamına 16 haftada belli olmuştu cinsiyeti kız dedi bazı doktor yiyen alabiliyor ama bazıları da yanılmıyor inanır mısın bilmiyorum ama doğuma gidene kadar hep cinsiyetini sordum hocam cinsiyetini söylemiyorlar siz söyler misiniz diyorduk 😂😂😂😂

Sürekli sordum en son doğuma bile girdiğimde hoca ultrasondan falan bakıyor hocam cinsiyeti belli mi demişti ki ulan doğurdun doğuracaksın artık ne yapacaksın cinsiyeti demişti 😂😂😂😂😂😂

önce (22 puan) tarafından

Vallahi benim de bir kızım var o 13 haftalıkken ona da kıza benziyor demişlerdi ondan sonra hep kız demişlerdi bunda ben şaşırdım hani ne oluyor anlamıyorum

-Reklam-
0 oy
önce (4,104 puan) tarafından

Alışveriş için çok acele etmişsin normalde 25 den sonra yavaş yavaş yapılır ama eğer açmadıysan paketleri mağaza değiştirir 

0 oy
önce (7,167 puan) tarafından

Benim doktorlar ne dese o çıkıyor 11 harftada yanılsa iyi olurdu cnm geri versen olmaz mi etiketleri acmadiysan

0 oy
önce (27,768 puan) tarafından

Alışveriş için çok erken başlamışsın 22 haftalıkken kızıma kesin kız demişlerdi oğlumda öyle göstermedi kendini 30 dan sonra alışverişini yaptım ama banada kızımda detaylı ultrason da Kordon değilse erkek dediler 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 49 göst.
+1 oy
6 cevap 161 göst.
0 oy
7 cevap 324 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Zehraokyanus (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 477 göst.
5 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Dln (2,586 puan) tarafından soruldu

Kategoriler