Valla borç kıminse yanı abın yapmış o vıcdan yapmıyor sen mı yapacaksın
Ben olsam hıc yanı senınde çolugun çocuğun vardır kendıni kötü hıssetme o hale kım soktu ıse o kötü hıssetsın sen zaten evını ucuza satarak elımden gelenı yapmışsın daha ne olacak
Banada benım arabam var bır buçuk mılyon cıvarı sat da üstünü ben tamamlayayım ev Alayım dedı babamlar tamam dedım sonra işte dıger bır evlerı var onuda 18 yasındakı erkek kardesıme vereceklermıs dedım babama benım hakkım ne olacak o zaman ona hazır ev ben yarı parasını odedıgım ev düşecek alacaksanız bana da tam alın almayacaksanız herkes kendı payına dusenı alsın ılerde mıras olarak dedım babam ses edemedı benımde hakkım gecıyor sonuçta dedım ,o zaman satmadım arabamı sımdı borçsuz alacaklar kısmet olursa alamazlar sada ortak paylaşırız kardesımle ılerde ne para ne ev mıras düşerse tek ev de olsa yarım yarım pay olur yanı
ben karşıyım bazen güçlü gorduklerı evlatları o başının çaresine bakıyor psıkolojısıne gırıyor aıleler dıgerıde hazıra konuyor ,her zaman sen elını taşın altına sokamazsın yanı kardesın ıs batırdı ıse senın suçun ne o çözsün bu meseleyı sana yansıtmaları çok saçma , ılerde colugun çocuğuna kalır ben olsam satman kendılerı çözsünler abin çözsün bu durumu sana haksızlık oluyor borç senın degılkı sana baskı yapıyorlar