+1 oy
301 göst.
önce Diğer kategorisinde (332 puan) tarafından

Cok umitsizim kilo alamiyorum. 

16 Cevaplar

+1 oy
önce (6,303 puan) tarafından

Emzirme var mı? Ben de emzirirken 40 kiloydum. 1.5 sene olacak bırakalı şimdi 54 kiloyum

önce (332 puan) tarafından

Emzirmeyi birakali en az 4 ay oldu. Hic fark yok

önce (6,303 puan) tarafından

Daha yeni sayılır, 4 ay uzun bir zaman değil. Güzel besleniyor musun 

-Reklam-
+1 oy
önce (97 puan) tarafından

Kaç yaşında ve kaç kilosun? 

25 yas 43 kilo sen

+1 oy
önce (968 puan) tarafından

allahim banada nasip

olsun bu dert:)suan pijamamla kicimdan terler akio. bende kicimi yaya yaya oturup muge anli izlemek istiyorum neden ter aka aka izlimki 🤣🤣

image

önce (11,612 puan) tarafından

Kız bu zımbırtı koltuğun altına sigiyo mu

aynen sigiyo.  dik sekilde diklenioda kapi arkasina falan . oncedne kapi arkasinda dikti. hergun indir kaldir olmasin diye koltugun altina aldim  koltugu ittiriyorum daha kolay oluo

Hareket iyidir biraz kilolu olsam da keşke şöyle spor yapsam 

önce (11,612 puan) tarafından

Hangi marka bende almak istiyorum eliptik bisiklet var ama oda da çok yer kaplıyor bunu isim bitince koltuğun yatağın altına ittiririm diye düşünüyorum 

voit v fit runmate. elimtigimde vsr evet ya o yer kaplio . kisin boyle teklilerin arasina aliyorum. yazin tekliler cam onune gectigi icin eliptigi yatak odama goturuyorum. keske oda katlanir bise olsa

image

+1 oy
önce (12 puan) tarafından

Bende malesef 27 yaş

1.57 boy 48 kılo

önce (12 puan) tarafından

Ikı çocuk annesiyim bıde 

+1 oy
önce (5,861 puan) tarafından

Kac kilosun hep mj zayiftin 

Evet yani lise zamanlarindan beri zayifim 45 kiloydum Cocuktan sonra 2 3 kilo daha dustum. Kilom hep sabit 

önce (5,861 puan) tarafından
+1

Bekarken cok zayif degilmissin aslinda sonrasinda kilo alman lazimdi niye alamadin kanlarina baktirdin mi hic 

Bende zayiftim cocuklugumdan beri hemde ama ben yemiyodum hep istahsiz cocuktum ergenlikte falan sigaraya kahveye basladim oyle oyle zayif kaldim tam duzeliyodum bi depresyona giriyodum hop zayifliyodum 41 kiloyu gorunce sukrediyodum oyle zayiftim nisanlilikta cok zor gecirdim mesela 36 kiloya dusmustum Allahtan evlenince hemen hamile kaldim cocuk duser dediler bulantim falan da olmadi benim oyle olunca yiyodum yani doguma 55 kiloyla girdim kirkim cikinca 48 kiloydum oyle de gitti sonra bi rahatsizlik gecirdim afedersin reglim durmadi 1 bucuk ay surdu o ara 41 kiloya dustum emziriyodum bide sonra gucum kalmadi cocuga bakmakta zorlaniyorum evi cekip ceviremiyorum ne bulduysam yedim ogunlerimi duzelttim derken duzeldi hala zayifim 50 kiloyum en azindan 55 olmak istiyorum 

+1 oy
önce (1,162 puan) tarafından

Eşimde çok zayıf 56 kilo falan. For x5 magic kullandı 1 ayda 7 8 kilo aldı isterseniz deneyin. Ben intenetten sipariş etmiştim eşime trendyol'dan o zaman 1150 TL idi. Şimdi bilmiyorum 

Oyle seylere pek guvenemiyorum ama yine de bakayim cnm

önce (627 puan) tarafından
+1

Benim arkadaşım da bunu oğluma kullanmıştı yani ismi forix demişti okunuş şekliyle ama eczaneden aldım demişti. Baya aldı oğlu 

önce (1,162 puan) tarafından

Eşime de çok yaradı sabah kahvaltıdan 1 saat önce içiyordu 

+1 oy
önce (3,678 puan) tarafından

Kanayan yaramdır kendısı 😭

Napcaz napabiliriz şöyle şişko şişko tombik yanak olabilmek icin

önce (3,678 puan) tarafından
+1

Inanır mısın yatmadan hamur işi yiyip yatıyorum gene bana mısın demıyor 43 kiloyum bende doktora gıttım bana vıtamın berdı degerler yerlerdeydı dıyetıstyene gıttım o bana ozellıkle meyvenın kurusunu ye o hem saglıklı hem daha cok yardımcı oluyormus kiloya ozellıkle kuru kayısı bende aldım eve durmadan yıyorum ben kuru kayısı yedıkvr acıkıyorum agzım bos durmuyor esım kılo almıssın dıyo ama bılmıyorum artık aldım mı almadım mı tartılmam lazım aldıysam boyle devam edıcem

+1 oy
önce (4,868 puan) tarafından

Kaç yaşındasın? Ben hep kendimi bildim bileli zayıftım. Ta ki son bir yıla kadar . Gerçi şimdi de kilolu değilim ama eski halime göre daha iyiyim. Belli bir yaştan sonra vücut yediğini yakmıyor artık depoluyor resmen . Bir de uyumadan önce mutlaka bir şeyler ye de yat.

25 yasindayim. kac yasinda yakmamaya basliyor 

önce (4,868 puan) tarafından
+1

Bana 39 da başladı. 50 kiloydum şimdi 58 kiloyum ama boyum 170cm. Ben 25 yaşındayken 43 kiloydum 

+1 oy
önce (2,011 puan) tarafından

Bir arkadaşım dahiliye doktoruna mama yazdırdı günde 3-4 şişe ondan içiyordu böyle küçük süt şişesi gibi bayağı kilo aldı 39 kiloydu şu an 50 kilo

Vay cok iyi. Dr gitmeyi dusunuyorum mamanin adı nedir ogrenebilirsen cnm cok iyi olur

önce (2,011 puan) tarafından

Cok farklı isimleri var canım sen doktora söylersen o sana göre ayarlar ismi değişmiş olabilir, kilo alamıyorum dersin mama kullanmak istiyorum dersin

önce (105 puan) tarafından

Nütrisyon mamaları dıye geçer canım kılo almak ıcın markasını doktor yazar Esımde kullandı eğer günlük doktorun yazdığı kadar ıcebılırsen kesın kılo alırsın esıme günde 3-4 tane tuketıyordu bır ayda kılosu toparladı 10 -15 kılo aldırmıştı duzenlı kullanımda 

0 oy
önce (210 puan) tarafından

Bende kilo almak istiyorum bı 60 olsam iyi iki kızım var 56 kiloyum

0 oy
önce (244 puan) tarafından

Vermeye çalışıp katiyen veremeyen var :D

0 oy
önce (1,842 puan) tarafından

Bende çok umitsizm kilo veremiyorum 

158 boy 67 kg 😏😏😏😏

0 oy
önce (974 puan) tarafından

47 kilodan 57 kiloya çıkmıştım 6 ayda aldım

Nasil aldin ne yedin

0 oy
önce (824 puan) tarafından

Bende 50 kiloyum kilo almak için ne yapmam gerekiyor 

önce (1,842 puan) tarafından

Aksam yemek yiyip yatmak etkili

0 oy
önce (1,000 puan) tarafından

Gün içinde neler yiyorsunuz yeme biciminiz nası, belki onunda etkisi vardır 

Cnm 8 gibi normal kahvalti yapiyorum yumurta patates az peynir zeytin yerim. Ekmek az yiyorum simdi aklima geldi bak ben ekmek yemiyorum. Acikana kadar yemek yiyemiyorum. Ara ogun yapmiyorum yani istahim yok aslinda benim sorun bu. Acgozlu degilim boyle bir sey gorunce yiyim demiyorum. Bir de ben hizli hizli yemek yiyemiyorum. aslinda kilo vermek isteyenlerin yapmasi gerekenleri yapiyormusum. İstahimin artmasi lazim ya da kalorisi fazla olan seyler yemem lazim. Bide ben abur cubur sevmiyorum sagliksiz diye yiyesim gelmiyor yanimda biri yerse oyle yerim az. acken hic yemem illa ev yemegi yicem. 

0 oy
önce (230 puan) tarafından

Bende bu dertten muzdariptim 42 kiloydum doktor vitamin eksikliği dedi istahimfa eksikti ilaç yazı d vitamini  içiyorum ama bilmiyorum kilo aldinmi hiç tartilmadim vallahi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 220 göst.
10 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 546 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde BoncukGozlum (31,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 846 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 747 göst.
25 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sinem48300 (682 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,154 soru

24,193,833 cevap

337,098 kullanıcı

...