İyi geceler kızlar
Kahvemide aldım geldim nasılsınız.gününüz nasıl geçti
Beni bugün karakoldan ifade vermek için çağırdılar.
2 saatte kaynanamda oturdum.bugün değişik bir ruh halindeyim.
Aşağıyqda ni şarkı bırakayım konudan bağımsız dinleyin
Çıldırmak üzereyim 😤 mutfak halısı pok içinde saolsun ortanca oğlan bütün buzdolabı rafını devirdi ☹️ uyutmaya geçtim odaya üçüde bön bön bakıyor İMDAAATTTTTT diye bağırıcam az kaldı
Afiyet olsun canım ❤️
Teşekkür ederim canım♥️.benimde büyük oğlan huniyi taktırdı bana.2.5 yaşında etmediğğ eziyet yok.yeni sildiğim koltuklara elinin kirini sıvamış.2 gün boyunca halıya büyük tuvaletini yapacam diye inatlaşıyor.onların piskolojisi bozulmasın diye benim piskoloji elden gidiyor
Bende piskoloji kalmadı valla
Afiyet olsun canım.benimkide yeni uyudu
💟💟💟💟
Bi gezmeye gittim geldim hıncı şimdi çıkıyor geldiğimden beri iş bitmedi yemek hazırla mutfağı topla oğlumu yıkadım çamaşır katladım evi topladım makinaya çamaşır atacam ütü yapacam kızım uyudu oğlumu uyutmaya çalışıyoruz yani durmadım yapsam daha iş çok 🤦🏻♀️ sen neden karakola gittin canım
Bitermi ev işi.
Bi kaç ay önce kocam olacak insan köyden biriyle kavga etti.adam silah çekmiş.bu eve geldi köpürüyor ağzından adamı öldürecem diye.
Bende o anki stresle cimere yazdım.eşim yanımda polisi arıyamadım izin vermez diye.
Neyse aradan bi kaç gün geçince arsız kocam adamla barışmış.bende geri dilekçe yazdım.bugünde ifadeye çağırdılar.şikaeyeti geri çektim
Off kötü olmuş yaa üzüldüm 😟
Valla bende şikayet ettiğime üzüldüm.bilseydim geri barışacak hiç karışmazdım bile.Allahtan irdelemedilerde dilekçeyi düzeltip konuyu kapattılar
Erkeklerin işinede akıl sır ermiyor
Karakol ne için her şey yolunda mı
Sabah küçüğü kaynanama verdim kiza kahvaltı verdim beraber uyuduk
Kalktık kaynanama girdik kahvaltı ettik ayı dükaana gittı çoçuklar la eve çiktık
Oyun duş yemek fln küçüğü uyutacağım şimdi
Eşim kavgaya karışmıştı bende karşı tarafı şikayet ettim.3 ay önce filandı.sonra geri çektim.bugün imza için çağırdılar ifademi çevirdim.
Sana da kolay gelsin canım.
Benim minik kuşlar uyuyalı çok oldu
Bol uykular olsun bende kızı getirdim bekliyorum uyumasını
İyi onla geçmiş olsun inşallah
1,478,031 soru
24,191,976 cevap
336,951 kullanıcı