0 oy
265 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,348 puan) tarafından

Kızlar bizim uzun süre çocuğumuz olmadı eşim deli gibi çocuk istiyodu neyse birkaç tedavi sonrası hamile kaldım çok riskli bi hamilelikten sonra oğlumuz doğdu. İlk ve zor olunca haliyle çok üstüne düştük hele eşim benden çok emeği geçmiştir.Oğlum da çok tembel bi çocuktur hiçbir sağlık sorunu yok ama geç döndü geç konuştu yani akranlarının yaptığı bir çok şeyi geç yaptı yapısı böyle dedi doktor tembellik ediyo. Bana sorarsanız aşırı üstüne düştük o yüzden böyle oldu. Neyse bide kızımız olsun dedik şükür oldu. Kız canavar gibi 10 aylık ama şimdiden yürümeye konuşmaya başladı.Fiziksel bilişsel her yönden gelişimi çok önde maşallah. Sorun şu ki eşim hala büyük olana el bebek gül bebek davranırken küçükle çokta ilgilenmiyo.Bugün ben namaz kılarken küçük bağıra bağıra ağlıyo eşim hala büyüğe yemek yedirmeye falan çalışıyo bende sinirlendim evlat mı ayırt ediyosun diye. Bana şey diyo kızın gelişimi çok iyi oğlan gelişimi yavaş o yüzden ilgileniyorum falan diyo ama bu durum canımı çok sıkmaya başladı. Tamam sevgide sorun yok kaç kez eşimin kıza yalnızken seni bi başka seviyorum kızım falan dediğini duydum ama bilmiyorum eşit davransın istiyorum çok mu abartıyorum bu durumu

4 Cevaplar

+1 oy
önce (16,068 puan) tarafından

seni bi başka seviyorum kızım Demesinde de oğlana haksızlık olmuyor mu 🙄

önce (1,348 puan) tarafından

Başka seviyorum derken daha çok anlamında değil aslında hissiyat olarak 

önce (1,844 puan) tarafından

Yoo bu bi taktiktir yanlızken en çok seni seviyorum benim için ben farklısın gibi laflar çocukların hoşuna gider ve çok sevildiğini düşünür gizli söylediğin için hepsi aynı şeyi düşünür kendini özel hisseder 

-Reklam-
0 oy
önce (849 puan) tarafından

Kendi kendien kurulmuşsun bence Esin ona karşı mahçuptir zaten ki kızına öyle demiş 

Valla bilmiyorum ya ben gözlemliyorum hep böyle her konuda büyüğe öncelik veriyo. Aşırı üstüne düşüyo sırtında gezdiriyo desem yeridir

0 oy
önce (5,841 puan) tarafından

Esit davransin tabi cocuk agliyoken bi zahmet ilgilensin kiziyla da oglan 2 kasik fazla yiyince buyumeyecek 10 aylik deyip gecmeyin o herseyi kaydediyo simdi bilmese ilerde bilecek sacmalamis esin 

Hayır bide 3.5 yaşında kendi yiyo zaten birinin yedirmesine de gerek yok sanki bebekmiş gibi başını beklemesine sinir oldum.

0 oy
önce (204 puan) tarafından

Bak bir de olaya şu tarafından bak elbette küçük ciddi anlamda ağlarken müdahale etmek gerekir ama belki eşin ilk çocuğunu çok uzun süre bekleyip kavuşmanın verdiği, ilk çocuk oluşu ve onda eksik olduğunu hissettiğin şeyler varsa kardeşine daha fazla ilgi gösterip onu daha çok sevdiğini düşününce ona ihanet edecek gibi hissediyor olabilir kendini yani böyle şeyleri kavgaya çevirmek yerine eşimle oturup güzel bir şekilde konuş bak bu şekilde davranarak kızımıza da haksızlık ediyorsun gibi bu durumu ona anlatabilirsin erkekler anneler kadar detaylı ve ince düşünmüyorlar aslında eşini yaptığı şey çok güzel baktığında eğer küçük kızındaki farklılıklarla onun üzerine daha çok düşseydi sen bu defa ilk çocuğun bu şekilde oldu diye eşim evlat ayırıyor oğlum için çok üzülüyorum diye de post açabilirdin eşin kötü bir baba değil sadece duygularını yönetmeyi ve ortak bir şekilde sevgisini bölmeyi henüz ogrenememis 

Öyle olduğunu düşünüyorum bende ilk çocuk çok istedi çok bekledi illaki yeri başkadır sadece yapılan haksızlık gibi hissettiriyo bana. Belkide küçükken yaşadığım eksikliği kendi çocuğum yaşayacak diye evham yapıp abartıyorum bilmiyorum erkekler çok düz mantık 

önce (204 puan) tarafından

Canım korkma eşine bu konuda yardımcı ol ama yargılayıcı tavırla değil bu ters teper 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,452 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Esra han (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 99 göst.
2 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Melek.06 (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 153 göst.
20 Temmuz 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Sil bastan_ (3,610 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 499 göst.
27 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Tugceee (1,741 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,029 soru

24,191,948 cevap

336,947 kullanıcı

...