Kızlar ilk defa böyle bir duygu yaşadım gözümün önünü göremiyorum bir şey iki şey görünüyor gözüme Bulanık gibi ondan sonra dilim böyle siz sürtülüyor kelimeleri düzgün söyleyemiyorum tam konuşmayı da unuttum ne diyeceğimi şaşırdım kelimeleri tam diyemiyorum nefes alamıyorum içim daralıyor konuşurken ağzından farklı kelimeler konuşuyor bu yazıyı da yazarken o kadar korkuyorum ki o kadar konuşamıyorum yani kelimeleri nasıl cümle haline getireceğimi şaşırdım gözüm önümü görmüyor ne yazdığımı da anlamıyorum lütfen bana yardımcı olur hiç böyle başıma olmadın neden böyleyim
Aklımdaki cümle ve dilimdeki çıkan cümle pek farkı ki gözlerim Bulak bide bir eşyayı iki goruyorum
Canım ne yaptın iyi misin
Bende merak ettim nasılsın suan?
Neden acile gitmiyorsun
Eşim burda değil işte bebeğim var.
Nöroloji doktoruna gidip BEYİN MR cektirmeniz gerekiyor, pıhtı atıyor olabilir sakın ihmal etmeyin
Gercten mi ay korktum bişey olmaz dimi.
Bişey olabilir gitmezseniz acilden gidin, anlattıklarınız hoşuma gitmedi
112 yi ara hemen burdakiler çare bulamaz belki tansiyon,belki felç, belki beyin kanaması veya belkide sadece şekerin düştü bilemeyiz
Bir. Cümle konysam konunca ağından başka kelime çıkıyor
Herhangi bir ilaç ictinmi?. Bir ilacın yan etkisine benziyor bunlar. Bebeğim var demişsin ama. Evde bayılıp düşsen kendinden gecsen helede çocuk elindeyken. Çocuğa daha büyük zarar. Komşuna haber ver birileri ile birlikte gidiverin
İlaç içmeden biseyde yemedi ben sadece ki dünden beri canım çok sikitya girdi
Eşim hlgeomeyecekmim haber ver durumunu. Sık sık arasin seni. Sen açmadan haberi olsun polis göndersin ambulans göndersin. Uzaktami Esin. Hani biri bilsin de. Arada yoklasin bari seni. Telefonu acmayinca bilsin birsyler ters gidiyor
Tm cnm
Canım panik atak geçiriyorsun korkma yaşadığın sıkıntılardan dolayı simdi 112 yi ara ama kapıyı açık bırak telefonu kapatma
Kafanı soğuk su ile yıka
Ve otur bir yere
Seslenebiliyorsan komşu varsa seslen
Elbet birileri sesini duyar
Canım ambulans geldimi?
Annem böyle olmuştu hastaneye götürdük boyun düzleşmesi ve fıtık çıktı yani beyni gözleri herşeyi etkiliyor ama sende farklı mi onu bilemem bir acile git hemen
112 yinarayip durumu anlat onlar seni yonlendirir. Felc belirtileri olabilecegini okumustum, inşaAllah iyisindir
1,478,056 soru
24,192,236 cevap
336,974 kullanıcı