0 oy
241 göst.
önce Diğer kategorisinde (250 puan) tarafından

Kızlar ilk defa böyle bir duygu yaşadım gözümün önünü göremiyorum bir şey iki şey görünüyor gözüme Bulanık gibi ondan sonra dilim böyle siz sürtülüyor kelimeleri düzgün söyleyemiyorum tam konuşmayı da unuttum ne diyeceğimi şaşırdım kelimeleri tam diyemiyorum nefes alamıyorum içim daralıyor konuşurken ağzından farklı kelimeler konuşuyor bu yazıyı da yazarken o kadar korkuyorum ki o kadar konuşamıyorum yani kelimeleri nasıl cümle haline getireceğimi şaşırdım gözüm önümü görmüyor ne yazdığımı da anlamıyorum lütfen bana yardımcı olur hiç böyle başıma olmadın neden böyleyim

8 Cevaplar

+1 oy
önce (250 puan) tarafından

Aklımdaki cümle ve dilimdeki çıkan cümle pek farkı ki gözlerim Bulak bide bir eşyayı iki goruyorum

önce (1,655 puan) tarafından

Canım ne yaptın iyi misin

önce (8,718 puan) tarafından

Bende merak ettim nasılsın suan? 

-Reklam-
0 oy
önce (101 puan) tarafından

Neden acile gitmiyorsun

Eşim burda değil işte bebeğim var. 

0 oy
önce (2,009 puan) tarafından

Nöroloji doktoruna gidip BEYİN MR cektirmeniz gerekiyor, pıhtı atıyor olabilir sakın ihmal etmeyin 

Gercten mi ay korktum bişey olmaz dimi.

önce (2,009 puan) tarafından

Bişey olabilir gitmezseniz acilden gidin, anlattıklarınız hoşuma gitmedi

0 oy
önce (6,741 puan) tarafından

112 yi ara hemen burdakiler çare bulamaz belki tansiyon,belki felç, belki beyin kanaması veya belkide sadece şekerin düştü bilemeyiz 

Bir. Cümle konysam konunca ağından başka kelime çıkıyor 

0 oy
önce (106 puan) tarafından

Herhangi bir ilaç ictinmi?. Bir ilacın yan etkisine benziyor bunlar. Bebeğim var demişsin ama. Evde bayılıp düşsen kendinden gecsen helede çocuk elindeyken. Çocuğa daha büyük zarar. Komşuna haber ver birileri ile birlikte gidiverin

İlaç içmeden biseyde yemedi ben sadece ki dünden beri canım çok sikitya girdi 

önce (106 puan) tarafından

Eşim hlgeomeyecekmim haber ver durumunu. Sık sık arasin seni. Sen açmadan haberi olsun polis göndersin ambulans göndersin. Uzaktami Esin. Hani biri bilsin de. Arada yoklasin bari seni. Telefonu acmayinca bilsin birsyler ters gidiyor

Tm cnm 

0 oy
önce (1,641 puan) tarafından

Canım panik atak geçiriyorsun korkma yaşadığın sıkıntılardan dolayı simdi 112 yi ara ama kapıyı açık bırak telefonu kapatma 

Kafanı soğuk su ile yıka 

Ve otur bir yere 

Seslenebiliyorsan komşu varsa seslen 

Elbet birileri sesini duyar 

Tm cnm

önce (1,641 puan) tarafından

Canım ambulans geldimi?

0 oy
önce (135 puan) tarafından

Annem böyle olmuştu hastaneye götürdük boyun düzleşmesi ve fıtık çıktı yani beyni gözleri herşeyi etkiliyor ama sende farklı mi onu bilemem bir acile git hemen

0 oy
önce (4,973 puan) tarafından

112 yinarayip durumu anlat onlar seni yonlendirir. Felc belirtileri olabilecegini okumustum, inşaAllah iyisindir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 137 göst.
0 oy
4 cevap 208 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (7,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 232 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Papatyaamm (1,391 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,109 puan) tarafından soruldu