0 oy
116 göst.
önce Tatil-Seyehat kategorisinde (7,497 puan) tarafından

Kızlar bel ağrım var. Beyin cerrahina randevu aldm. Muayene eder mi yoksa direkt emara mi gönderir. En erken alabileceğim doktor erkekti ben de mecburen aldım ama eşimin yanında muayene etmesini de hiç istemem. Eşime sordum muayene etmez dedi. 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (31 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Canım artık elle muayene pek kalmadı rahat ol benimde eşimi götürdük direk emar dedi doktor artık herşey elektronik ya emar ya kan doktorlar hep anlıyor yani öncedendi ben seni anlıyorum muhafazakar yapın vardır istemezsin :)) 

-Reklam-
0 oy
önce (6,167 puan) tarafından

Muayene edebilir tabii ki

0 oy
önce (4,308 puan) tarafından

Etse ne olcak kiz

0 oy
önce (6,836 puan) tarafından

Doktorun cinsiyetinin ne önemi var ki biraz saçma bir tutum kusura bakma . karşındaki insan olduktan sonra o temin ediyor sonuçta.  

önce (7,497 puan) tarafından

Sana göre olmayabilir bana göre var

önce (6,836 puan) tarafından
+1

Karşındaki kötü niyetli olursa eyvallah ama . Bence doktorun cinsiyetin önemi yok önemli olan işini dürüst yapmasi ..benim kadın doğum doktorum erkek neden dersen kadınlar kaba davranıyor evdeki sorunu işine yansıtıyor . Benim özel durumum var kadın hastalıklarından ve karşımda insan gibi biri olsun isterim kaç tane kadın doktora gittim yok malesef en son çare erkek doktora gitmekte çare buldum. İçinde kötülük sezmedim. 

Haklısın herkesin tercihi. Önemli olan cinsiyet değil bence insanlık ve mesleki başarı 

0 oy
önce (2,310 puan) tarafından

Bende gittim kaç kere hemen emara gönderiyor muane etmiyor ama fiziğe gidince ediyor muane 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 193 göst.
20 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,524 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 379 göst.
5 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
3 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Remziye (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 194 göst.
4 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bustas (577 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,029 soru

24,191,948 cevap