Bu tepsilerdenı alıp bir kahve sunumu denemesi yapayim dedim bende aldım açıkçası suan 2 adet aldim sizce 6 tane alinmalimi kizlar falan gelince böylemi yapsam sunumu😊
Bana çok gereksiz geliyor
😁 zaten gereksiz birsey sadece sunum için aliyorlar simdi benim cwvredede var kolonlar onlara alayim diyorum 😁
Bu tarz şeyler hiç samimi gelmiyor. Bana böyle sunum gelse bidaha gitmem gösteriş gibi ne öyle...
😁😁 gösteriş zaten bacim amaç o yoksa ver fincanı git sen simdi bu fincanlada gelsem içmem dersin
İçerim canım da bir daha evine gitmem dışarıda buluşalım derim.
😁😁 niye öyle dersiniz size ne gibi bir izlenim birkato bu tarz sunumlar falan
Ben önemli değilim sadece geliyim onun imkanlarını göriyim gibi hissederim. Bi insana kahveye gideceksem hayatım önemli olmalı söyleyeceklerim yani veya dertlerim veya sevinçlerimi dinlemeli sadece. Benim görüşüm bu doğru yanlış bilemem....
😁😁😁 daha neler ya senin çevrem farklı demekki mal.mulk bilmem ne görmek için bize misafir gelmiyor canim
Ben seviyorum ya herkes gereksiz yazmış ama bence 6 ya tamamla zaten 2 tane almışsın
Degilmi dursun kenarda sanki herzmanmi kullancaz
Aynen misafir gelince çok şık güzel oluyor bence
Aman hiç gerek yok yaa
😊 olsun gelen kişiye göre yaparim ben cocuklu olunca yapmam
İlk defa gidiş geliş oluyorsa özendim hazırlandım demek için belki olur hatta fotoğraf da olur da kaç sefer gidilen komşu arkadaş vs böyle uğraşmasın ben de uğraşmam. Kasıntılar gibi😄
Ben ablama gidiyorum bundan saha iyisini yapıyor bana 😁😁
Hazırda bekletiyor tepsiyi şak diye kahveyi döküyor falan o zaman böyle sunum yapanlar😄
Yok kız zaten mutfak büyük elinin altında hersey kahve peşine kadar hersye hazir
Tepsiyi bırak böyle kahve fincanım bile yok 🤣 hiç sevmiyorum ya eskimeden kırılmadan birşey almayı 10 senedir hala onları kullanıyorm 🤣
Bende kırmamak icin özen gosteriyorum 😁
Ben çok severim kahve sunumunu 😊 Bir çok kişi gösteriş demiş ama kendime bile yapıyorum ben sunum ve bana iyi hissettiriyor 😊 Bende bir kaç çeşit tepsi var hatta severim sunum bence seviyorsan almalısın 🤭
Gereksiz bulanlar olmuş ama benim bu şekilde 6 li 2 3 tane sunumlugum var artık herkes sunum yapıyor ve yapınca da beğeniyorlar ben şahsen seviyorum sunumlu servis al bence
Boyle tek tek ben hoslanmiyorum buyuk tepsi olcak fincanlarin altinda tabak var zaten servis tutmaya gerek yok diye dusunuyorum
Erkeklere ok ama bayanlar gelince süsü seviyor birde böyle çekiyorlar falan atiyorlar ondan yapayim dedim😁
Kiz bende severim de boyle tek tek kalabalik oluyo ben tepsiyi suslemeyi severim toplu halde
Bundan var benim 6 tane güzel oluyor
2 tane aldım dedim bir deniyeyim beğenirsem 6 yaparim böyle bazen süslü kizlar geliyor onlara ikram ederken kullanirim diyorum
Al kız almışken 4 tane daha bende önce 2 almıştım
Alayim bu hafta sonu pazar vardi ordan almistim 4 tane daha alayım peçeteye alayim 6 olsun dursun böyle sevenlerde var onlara yaparim
Pecetesi de var bende 🤣🤣 ben severim de sunum yapmayı fırsatım olmuyor çocuktan annemlere yaparım artık 🩷🌸😍
Birde lokumluk al mukoo olur 😍
Yani oda var bakayim ona
Hiç yapmadım böyle sunum 😂
Fincanın çok iyiymiş
Bende ilk deniyorum çok yapıyorlar benim çevremde var yani bu tarz sunumla getirenler onlar falan gelince yaparim diye denemek için aldim fincanlarda artık 5 senesi bitiyor alalı 😁😁
Ben üşenirim😂 çay bardağında kahve içen insanım ben😂😂
Kiz iki dakika hazırlaması ben severim yaparim 😁
Saçma bence gerek yok
Sqcmq mi geldi siz3 boy3l bir sunum yapsam kabul etmezmiydiniz 😊
Hayır sunum güzel ona lafım yok. Ama olmasada olur. Tekli olarak güzel bence. Çoklu olunca saçma duruyor. Tepside taşımak daha iyi
Hep öyle yapıyorum şimdi böyle yapayim diyorum ama erkeklere yok onlar tekli icsin 😁
😂😂Afiyet olsun
Ben hep tek kendime alır kendime özenirdim😂 ama yakın komşularıma hazırlıyorum bazen hoşlarına gidiyor. Paylaşmasalar bile özenilmek iyi geliyor insanlara bence alabilirsin:)
Degilmi sanki çok para alayim gitwin
Al al ama makineye atma kenardaki süsü soyulur
Yok atılmaz elde hemen durlanip silinmesi lazım
Aynen eşim bazen atıyor da dikkat etmeyince boşa gitti
Bnce 6 ya tamamla cnm nerdn aldın fıncana bayıldım;)
Fincanlari 5 sene oldu alalı Karaca'dan almistim 2 li satılıyordu ben 6 adet almistim
Cok guzelmiş gerçekten cnm :)
Teşekkür ederim güzel duruyor hala modasına gecmedi
Kimseyi bu kadar özenecek kadar sevmiyorum sanırım ben. Bana çok gereksiz gelir iki tane sadece sürekli kendimiz kullanmaya alırım ama misafire almam altılı vs bunlardan biriktirmem kahve yanına küçük sunumluk kase her misafire yeter
Benim.misafirlerim özeldir ben değer veririm 1 kişi bile gelse ona özel şeyler hazırlarım
Bunun aynısından 6 tane var bende bence sunum için güzel ya gerekli
Degilmi fincanlarda iyi duruyor boyle
Servis etmekte kolay oluyor lokum ve su koyunca hepsini birlikte masaya bırakabiliyor
Mantikli
Bende 6 tane sipariş ettim dört gözle bekliyorum kargomun gelmesini çok güzeller 😊
Evet güzel duruyorlar
Bu tarz seyleri seviyorsan sunum falan al ama bana gore gereksiz bende annemin 90 lardan kalma fincanlarina göz diktim annem sen ne yapcan onlari diyor eskiler moda simdi dedim bir dahaki gidisimde alip gelcem onlari 🤣🤣🤣
Ay ben onları hiç sevmiyorum
Aynısından ben 6 tane sipariş verdim. İlk defa aldım. Ben de sunum yapmak istiyorum misafirlerime
Fincanlar güzel sunumluk olur
Fincanlar tek başına güzel ama bu tepsiye olmamış başka fincan ve sunumluk varsa onu dene
Yok 😁 başka tepsimi alayim
1,478,096 soru
24,192,865 cevap
337,011 kullanıcı